• ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

  Τρίτη, 5 Μαρτίου 2013

  ΒΟΜΒΑ!!! «ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ - ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΝΕΚΡΟΨΙΑ», ΛΕΝΕ ΟΙ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΕΣ!!!

  ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΡΟΠΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΩΣ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ «ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ»!!!
  «Τρελούς συνωμοσιολόγους» μας έλεγαν, όταν φωνάζαμε πως κάτι περίεργο υπάρχει στο συγκεκριμένο θέμα! Για να δούμε λοιπόν ποιος είναι ο...τρελός:
  Έγγραφο του προϊσταμένου της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών αναφέρει ότι δεν υπήρξε έγγραφη παραγγελία για τη διενέργεια ιατροδικαστικής διερεύνησης στη σορό του μακαριστού αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου.
  Όπως επισημαίνει: “Δεν υπήρξε έγγραφη παραγγελία για τη διενέργεια ιατροδικαστικής διερεύνησης (νεκροψιακή- νεκροτομική και εργαστηριακή) στη σορό του μακαριστού αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου” και, συνεπώς, “η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών δεν γνωρίζει τα ακριβή αίτια του θανάτου του, τα οποία αναγράφονται στο εκδοθέν πιστοποιητικό θανάτου που προφανώς συνετάχθη και υπεγράφη από ιατρό, που γνώριζε τη νόσο και την πορεία της”.

  Για το περιεχόμενο του εγγράφου ενημερώνει εγγράφως τη Βουλή ο υπουργός Δικαιοσύνης, Αντώνης Ρουπακιώτης. Το έγγραφο διαβιβάστηκε μετά από ερώτηση του ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου, σχετική με την κοίμηση του μακαριστού αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Χριστόδουλου.
  Την ερώτηση αυτή ο βουλευτής την είχε απευθύνει και στον υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Δένδια, ο οποίος διαβίβασε στη Βουλή έγγραφο με το οποίο ενημερώνει, μεταξύ άλλων, ότι στις 28 Ιανουαρίου του 2008, την ημέρα, δηλαδή κοίμησης του αρχιεπισκόπου, μετά από πρόσκληση παραγόντων της Αρχιεπισκοπής, σφραγίστηκε από την προϊσταμένη του Ειρηνοδικείου Χαλανδρίου, η Αρχιεπισκοπική του κατοικία στο Παλαιό Ψυχικό, παρουσία του Αστυνομικού Τμήματος Ψυχικού, του ηγούμενου Ι.Μ. Πεντέλης, του πρωτοσύγκελλου της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και των προϊσταμένων των οικονομικών και των νομικών Υπηρεσιών της Ιεράς Συνόδου.
  Όπως αναφέρει ο υπουργός, η Αρχιεπισκοπική κατοικία σφραγίστηκε προς διασφάλιση των ατομικών κτημάτων του εκλιπόντος και συντάχθηκε προς τούτο και σχετική έκθεση σφράγισης.  ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΡΩΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ!

  - Για πρώτη φορά, αποκαλύπτεται ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΝΕΚΡΟΨΙΑ (ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ) μετά την κοίμηση του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου, άρα - όπως λένε οι ιατροδικαστές - δεν  γνωρίζουν την ακριβή αιτία θανάτου του!!!

  Το ερώτημα είναι: Γιατί η Αρχιεπισκοπή σφράγισε την Αρχιεπισκοπή κατοικία και δεν διέταξε ιατροδικαστική εξέταση;

  Και κυρίως, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ για το ζήτημα τώρα;;;

  Υπάρχουν βάσιμες υποψίες πως τον Μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο «τον φάγανε»!!! Ο κόσμος, από εκεί που το σιγοψιθύριζε, τώρα το φωνάζει!!!

  Απαιτούμε να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση! Έτσι ώστε να καταλάβουμε, αν ισχύουν τα όσα υποψιάζονται οι «συνωμοσιολόγοι», πως δηλαδή ο μεγάλος αυτός Ελληνορθόδοξος Ιεράρχης ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ΓΙΑΤΙ...ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ!
   
  Λάβετε όλα τα Νέα μας Άρθρα στο Email σας
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: ΒΟΜΒΑ!!! «ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ - ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΝΕΚΡΟΨΙΑ», ΛΕΝΕ ΟΙ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΕΣ!!! Rating: 5 Reviewed By: Hellas-Orthodoxy
  Scroll to Top