Το βιβλιο «Ωφελιμες Διηγησεις» με αδημοσιευτα χειρογραφα του Αγιου Παϊσιου στο Ηλεκτρονικο μας Καταστημα!


Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την διάθεση του βιβλίου με τα αδημοσίευτα χειρόγραφα του Αγίου Παϊσίου Αγιορείτου, καθώς και των βιβλίων του Κυριάκου Δοσαρά, ποιητή - συγγραφέα. Πρόκειται για εξαιρετικές εκδόσεις που αξίζει να αποκτήσετε.
Ανακαλύψτε τα! Πατήστε Εδώ και επισκεφθείτε το Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα!
Ωφέλιμες Διηγήσεις
     Ήταν, θυμάμαι, Νοέμβριος του 1975. Είχαν περάσει λίγοι μήνες που είχα γίνει καλόγερος, και καθώς ανέβαινα από τη μονή Σταυρονικήτα στην Αθωνιάδα Σχολή, πέρασα - όπως συνήθιζα - από το καλυβάκι του Τιμίου Σταυρού, του πατρός Παϊσίου.
     Εκεί βρήκα τον Γέροντα να κάθεται στο ασκητικό του κελλάκι και να γράφη. Έγραφε ασταμάτητα, οπότε κάποια στιγμή τον ρωτώ με το φτωχό μου το μυαλό:« Καλά, Πάτερ, δεν σκέφτεσθε καθόλου;» Και μου έδωσε όντως θαυμάσια απάντηση: «Ο Λόγος του Θεού γεννάται, δεν φτιάχνεται».
ΣΕΛΙΔΕΣ: 72     ΤΙΜΗ: 3,5 ΕΥΡΩ
ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ
Ο παππούς μου ο Δημήτρης - Μυθιστόρημα
Ήρωες του μυθιστορήματος, δυο αδέλφια τα οποία παραμονές της επανάστασης του 1821 θα τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους. Ο ένας - παππούς Δημήτρης - θα πολεμήσει τον Τούρκο και ο άλλος - ο Ηλίας - θα ασκητέψει στο Άγιον Όρος. Τα χρόνια θα περάσουν και ο παππούς Δημήτρης θα κάνει το τελευταίο του ταξίδι στον Άθωνα προκειμένου να συναντήσει τον αδερφό του, μη ξέροντας καν αν ζεi, ή αν βρίσκεται εκεί! Θα τα καταφέρει άραγε;
ΣΕΛΙΔΕΣ: 162     ΤΙΜΗ: 8 ΕΥΡΩ
ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ
Φως Χριστού - Ποιητικός Λόγος


Ποιητικός λόγος με έντονο το θρησκευτικό συναίσθημα και με καθαρά εξομολογητικό περιεχόμενο. Οι στίχοι εμπνέονται από τον σωτήριο λόγο του Θεού, όπως αυτός μας δίνεται μέσα στο Ευαγγέλιό Του. Στίχοι που δηλώνουν ταπείνωση, με έντονο το συναίσθημα για μετάνοια του δημιουργού.

ΣΕΛΙΔΕΣ: 62    

ΤΙΜΗ: 6 ΕΥΡΩ
ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ
Facebook
Website
Link
Εκδόσεις Δημήτρης Σωτηρόπουλος Ορθόδοξα Ποιοτικά Βιβλία

210 4111770, 6978 619094 Κλεμανσώ 8-Α, Πειραιάς 18534 Ελλάδα

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. Designed by OddThemes | Distributed By Blogger Templates20