Τα βιβλια του Θεολογου Δημητρη Λυκουδη απο το E-Shop των Εκδοσεων Δ. Σωτηροπουλος!


Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την διάθεση των βιβλίων του Θεολόγου - Φιλολόγου Δημητρίου Π. Λυκούδη από τις Εκδόσεις μας. Πρόκειται για εξαιρετικά βιβλία που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που αφορούν την Ορθόδοξη Χριστιανική Πίστη μας.
Ανακαλύψτε τα! Πατήστε Εδώ και επισκεφθείτε το Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα!
Οσμήν Ευωδίας Αγιορείτικης
Οδοιπορικό στο Άγιον Όρος
Ἐνα ταξιδιάρικο ημερολόγιο του συγγραφέα! Πρόκειται για την περιπλάνησή του στον Άθωνα, για τις συναντήσεις του με οσίους Γέροντες τότε και σήμερα. Με γλαφυρή και νοσταλγική γραφίδα, ο συγγραφέας, πιότερο ως περιηγητής αλλά και ως αυτόπτης και αυτήκοος μάρτυρας όσων θεαρέστων και αρρήτων λαμβάνουν χώρα στο Περιβόλι της Κυρίας Θεοτόκου, με ύφος συνάμα λογοτεχνικό και βαθειά θεολογικό, μάς παρασέρνει μαζί του σε ένα ξεκούραστο αγιορείτικο ταξίδι και προσκύνημα...!
ΤΙΜΗ: 7 Ευρώ
ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ
Λειτουργικά Ζητήματα

Το βιβλίο περιλαμβάνει απαντήσεις σε ερωτήματα επί λειτουργικών κυρίως, αλλά και πνευματικών και νομοκανονικών ζητημάτων. Προτάσσεται και ως ένα εύχρηστο και λειτουργικό εγχειρίδιο για ενορίτες, πιστούς και καθέναν χριστιανό που επιθυμεί να κατηχηθεί ορθά, απλά και ορθόπρακτα για τα ζητήματα της Πίστεως

ΤΙΜΗ: 9 Ευρώ
ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ
Βίος Αβίωτος
Πρόκειται για δοκίμια θεολογικού περιεχομένου που πραγματεύονται την προσπάθεια του πιστού να ενσταλάξει την ορθοπραξία στην καθημερινότητά του. Στην ουσία, γίνεται αναφορά στη συμπόρευση Θεού και ανθρώπου, στη συνοδοιπορία ανθρώπου και κόσμου, κάθε φορά που ο πιστός τολμά ν᾿αναζητήσει τον Ουρανό στο πρόσωπο του κάθε συνανθρώπου γύρω του. Η δε θεματολογία του βιβλίου, χριστολογικά, θεομητορικά, αγιολογικά, ποιμαντικά, ψυχολογικά κ.ά. δοκίμια, πέρα των άλλων, τό καθιστούν ένα απαραίτητο και εύχρηστο εγχειρίδιο για όλους.

ΤΙΜΗ: 10 Ευρώ
ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ
Αγέλαστοι Άνθρωποι
Ποιητική Συλλογή

Πρόκειται για μια ανθοδέσμη ποιητικών σκέψεων και μυριπνόων ανθέων από τις νοσταλγικές αναμνήσεις της εφηβικής ζωής του συγγραφέα. Θύμησες, αλλοτινοί καιροί και καταστάσεις άλλης εποχής, με μιάς, ζωντανεύουν και πάλι, έρχονται στην επιφάνεια της μνήμης, σπρώχνουν μακριά τη λησμοσύνη και αναθαρούν, κοιτούν, ορέγονται και πάλι να ζήσουν! Μια γλαφυρή και ρομαντική απόδοση όσων αναμνήσεων δύναται ο νους μας να κρατήσει, με ύφος απλό, αποτυπώνονται στο χαρτί.

ΤΙΜΗ: 7 Ευρώ
ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ
Θεολογίας Γόνοι Αθεολόγητοι

Η πορεία ενός εκάστου αποτελεί μια συνοδοιπορία στη μετοχή και στη μέθεξη της ορθόδοξης πνευματικότητας. Ζω σημαίνει συμμετέχω ενεργά στην απλούστευση του κόσμου, ουχί απλά στην ωραιοποίησή του, αλλά στην αγαπητική μετουσίωση και μεταμόρφωσή του σε έναν κόσμο πλέον ανθρώπινο, αληθινό, στην ουσία και ολότητα χριστοκεντρικό. Μια πορεία, μια ένθερμη και απόλυτα έμπονη προσπάθεια που δύναται ο αναγνώστης να συναντήσει στα δοκίμια του παρόντος τόμου. Μια πορεία ζωής και συνάντησης!.

ΤΙΜΗ: 14 Ευρώ
ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ
ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ:

Ο Δημήτριος Π. Λυκούδης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1979. Σπούδασε Θεολογία (τμήμα Θεολογίας) στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Φιλολογία (τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας) στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας του Ε.Κ.Π.Α. (Χριστιανική Αγωγή και Ποιμαντική) και ακολούθως στο τμήμα Θεολογίας (Δογματική). Είναι υποψήφιος Διδάκτορας του τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας του Ε.Κ.Π.Α. στον τομέα της Ψυχολογίας της Θρησκείας.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ:

Δημοσίευση σχολίου

ΩΦΕΛΙΜΑ

ΓΕΡΟΝΤΕΣ

ΘΑΥΜΑΤΑ

 
Copyright © ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. Designed by OddThemes | Distributed By Blogger Templates20