Χριστουγεννιατικες Βιβλιο - Προτασεις απο το ΕΛΛΑΣ - ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!

Ψάχνετε για χριστουγεννιάτικο δώρο;
Δείτε βιβλία που μπορείτε να βρείτε στο E-Shop μας,
ανάμεσα σε εκατοντάδες Ορθόδοξες Ποιοτικές Εκδόσεις! 

*ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ σε όλη την Ελλάδα για Παραγγελίες από 30 Ευρώ και πάνω!*
*Δυνατότητα Πληρωμής με Αντικαταβολή σε Ελλάδα και Κύπρο*
*Αποστολή σε ολόκληρο τον κόσμο*
Πατήστε Εδώ και επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο μας

Ο Θεός στη γη μας - Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου

Ένα βιβλίο που μιλά για την κένωση και τη συγκατάβαση του Θεού που αποτελεί ιερό μυστήριο, απροσπέλαστο από την έρευνα του νου. Με οδηγό την καρδιά με την σώζουσα πίστη προσπαθεί να πλησιάσει τα Χριστούγεννα.
Κάθε φορά που έρχονται Χριστούγεννα και το μυστήριο της ενσάρκου οικονομίας του Θεού γίνεται πιο αισθητό και πιο απτό, κυριεύεται το είναι μας από παράξενους στοχασμούς γύρω από το μεγάλο γεγονός της Ιστορίας. Μα όσο κι αν πασχίζουμε να συλλάβουμε με τη δύναμη του νου το βάθος του, ποτέ δεν θα κατορθώσουμε να απομακρυνθούμε από την αμμουδιά της ερευνητικής νοητικής διεργασίας για να προχωρήσουμε στα πλάτη της αγάπης του Θεού. Η "κένωσις" και η "συγκατάβασις" του Θεού σαν μυστήριο ιερό είναι απροσπέλαστα από την έρευνα του νου. Μόνο η καρδιά με τη σώζουσα πίστη μπορεί να τα πλησιάσει.
(Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
ΣΕΛΙΔΕΣ: 96     ΤΙΜΗ: 6 ΕΥΡΩ
ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ
Χριστουγεννιάτικα Διηγήματα
Ἀληθινές ἱστορίες γραμμένες μέ χάρη, πού ἀφήνουν ν᾿ ἀκουσθεῖ καθαρότερα τό μήνυμα τῆς εἰρήνης τῆς νύχτας τῶν Χριστουγέννων.
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
Τά Χριστούγεννα τῆς ζητιάνας
Τά γενέθλια τῆς γιᾶς
Ποιός τραγουδοῦσε;
Ξένη κι ἀπόεξενη
Τά γλυκύτερα δάκρυα
Τό κερί πὄσβησε τήν πυρκαϊά
Τό λαχεῖο
Κοντά στά νταμάρια
Τ’ ἀνέργου τά Χριστούγεννα
Ἡ ἄτεκνη… μάννα!
Ὁ Μούγια ’πό τή λίμνη…
Καλά Χριστούγεννα…
Χριστούγεννα μέ τό Χριστό…
Οἱ συνάδελφοι
Καλή ὑποδοχή
Καταλαβαίνω τί θέλετε…

ΣΕΛΙΔΕΣ: 127     ΤΙΜΗ: 3 ΕΥΡΩ
ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ
Ο στάρετς Παρθένιος
Ὁ στάρετς Παρθένιος (1790-1855) εἶναι ἕνας ἀπό τούς λαμπρούς κρίκους τῆς χρυσῆς ἁλυσίδας τῶν μεγάλων στάρτσι, πού ἀνέδειξε ἡ Κιεβο-Πετσέρσκαγια Λαύρα. Ἡ βιογραφία του, γραμμένη ἁπλά καί ἀνεπιτήδευτα ἀπό ἕναν μαθητή του, ἀναδεικνύει τό πνευματικό μεγαλεῖο τῆς ἀσκητικῆς του μορφῆς. Μέσα σέ λίγες σελίδες περιγράφονται οἱ ἀγῶνες, τά κατορθώματα καί ἡ οὐράνια ζωή του.

ΣΕΛΙΔΕΣ: 104     ΤΙΜΗ: 3,50 ΕΥΡΩ
ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ
Χάνω το παιδί μου!
Όταν πρωτάκουσα την απελπισμένη κραυγή κάποιου γονιού "χάνω το παιδί μου", στην αρχή σφίχτηκε η καρδιά μου, συμπόνεσα το γονιό και συμμερίστηκα κι εγώ την απελπισία του. Ύστερα ο κρυμμένος μέσα μου Φαρισαίος, ο ηθικολόγος, άρχισε να καταρτίζει καταλόγους ενοχών για λογαριασμό του γονιού, τι λάθη και τι εγκλήματα έκαναν και οι δυό γονείς στην αγωγή του παιδιού τους. Και τα πράγματα δικαιώνουν πάντοτε τον ηθικολόγο...
...Όταν πέσομε στα πόδια συντριμμένοι ζητώντας το έλεος του Θεού για τα παιδιά μας, θ' αρχίσουν ν' αλλάζουν και τα παιδιά μας.
Διατηρώ έντονη τη μνήμη της έκπληξής μου από τα λόγια του Γέροντα Πορφυρίου, όταν του λέγαμε πως ανησυχούμε για τα παιδιά μας κι αγωνιζόμαστε να τα κάνουμε καλύτερα:
- Εσείς να γίνετε καλύτεροι κι αφήστε τα παιδιά σας ήσυχα: μη τα βασανίζετε...

ΣΕΛΙΔΕΣ: 232     ΤΙΜΗ: 10 ΕΥΡΩ
ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ
Από καρδιάς...Κείμενα για το καθημερινό και το αιώνιο
ΜΟΛΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ
Είναι φορές που αν δεν ρισκάρεις, που αν δεν κάνεις το βήμα, το αβέβαιο, το δύσκολο, δεν θα προχωρήσει τίποτα. Θα κάθεσαι και θα βλέπεις τη ζωή σου να περνά, τους γύρω σου να προχωρούν τις ζωές τους, και εσύ να δυστυχείς μέσα στις ανασφάλειές σου. Έχε στον νου σου πως αν το πουλί δεν κάνει το βήμα να φύγει από τη φωλιά, δεν πρόκειται ποτέ να μάθει να πετάει.
Ο Ελευθέριος Γ. Ελευθεριάδης μετά το πρώτο βιβλίο του «Πριν νυχτώσει», που έγινε best-seller σε λίγες εβδομάδες, επανέρχεται με ένα δεύτερο βιβλίο εξίσου ενδιαφέρον και άμεσο: Με κείμενα που αγγίζουν την καθημερινότητα του καθενός και ακροβατούν ανάμεσα στο καθημερινό και το αιώνιο!
ΣΕΛΙΔΕΣ: 128     ΤΙΜΗ: 9 Ευρώ
ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ
Τα Κάλαντα και ο κρυμμένος θησαυρός των Χριστουγέννων
Ο Μανώλης κι η Μαριάννα ταξιδεύουν με το κρουαζιερόπλοιο «ΑΓΑΠΗ» σε γεύσεις, μυρωδιές, ήχους γιορτινούς, χριστουγεννιάτικους. Ακολουθώντας τη μελωδία από τα τοπικά κάλαντα που τους τραγουδούν κάθε φορά οι νέοι τους φίλοι, οδηγούνται μέρα με τη μέρα ολοένα και πιο κοντά σ’ έναν θησαυρό ανεκτίμητης αξίας!!!
Περιέχει CD με χριστουγεννιάτικα κάλαντα που τραγουδάει η παιδική χορωδία «Χελιδόνια».
Από 5 ετών.
ΣΕΛΙΔΕΣ: 56     ΕΓΧΡΩΜΟ     ΤΙΜΗ: 9 Ευρώ
ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ
 Για τηλεφωνικές παραγγελίες καλέστε: 
 210 4111770 & 6978 619094 
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΕ ΠΩΛΗΣΕΙΣ
ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ
ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΒΙΒΛΙΩΝ:

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ:

Δημοσίευση σχολίου

ΩΦΕΛΙΜΑ

ΓΕΡΟΝΤΕΣ

ΘΑΥΜΑΤΑ

 
Copyright © ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. Designed by OddThemes | Distributed By Blogger Templates20