Το βιβλιο «Ο Αγιος Σιλουανος ο Αθωνιτης» κατακτα την Κορεα


Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους υπεύθυνους του εκδοτικού οίκου της Ορθόδοξης Μητρόπολης Κορέας, Korean Orthodox Editions.
Το βιβλίο με τον βίο και τις γραφές του αγίου Σιλουανού του Αθωνίτου, το γνωστό έργο του αγίου Σωφρονίου Ζαχάρωφ, το οποίο κυκλοφορήθηκε πρόσφατα στα κορεατικά, επιλέχθηκε από την Εθνική Βιβλιοθήκη της Κορέας, ως ένα από τα καλύτερα βιβλία για να μεταγραφεί στην γλώσσα των τυφλών (Γραφή Braille) και σε ηχογραφημένη μορφή για ανθρώπους με ειδικές ανάγκες. Οι υπεύθυνοι της Εθνικής Βιβλιοθήκης Κορέας ζήτησαν από την Ορθόδοξη Μητρόπολη Κορέας το βιβλίο σε ηλεκτρονική μορφή και τα δικαιώματα (copyright) για να προχωρήσουν στην ειδική αυτή έκδοση.


Το ίδιο αίτημα είχε διατυπωθεί το 2015 και για το βιβλίο των εκδόσεων της Μητροπόλεως «Το Μυστήριο του θανάτου» του αειμνήστου Νικολάου Βασιλειάδη και αργότερα για το βιβλίο «Βίος και Διδασκαλία του Οσίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου», της Ιεράς Σταυροπηγιακής Μονής Ζωοδόχου Πηγής – Χρυσοπηγής, Χανιά Κρήτης. Όπως φαίνεται, ο Ορθόδοξος Λόγος γίνεται, μέσω της εκδοτικής προσπάθειας της Ορθόδοξης Μητρόπολης Κορέας, όλο και περισσότερο γνωστός στην κορεατική κοινωνία.
Ο συγγραφέας του βιβλίου Άγιος Σωφρόνιος Ζαχάρωφ:ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ:

Δημοσίευση σχολίου

ΩΦΕΛΙΜΑ

ΓΕΡΟΝΤΕΣ

ΘΑΥΜΑΤΑ

 
Copyright © ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. Designed by OddThemes | Distributed By Blogger Templates20