Προς τον Μητροπολιτη Λαρισης κ. Ιερωνυμο που ξεκινα εμβολιασμους στους Ιερους Ναους

Σεβασμιώτατε,


Με έκπληξη πληροφορήθηκα την πρόθεσή σας να ξεκινήσετε εμβολιασμούς (!!!) στις 3 Οκτωβρίου έξω από τους Ιερούς Ναούς της Μητροπολιτικής σας Περιφέρειας με Κινητή Ομάδα του ΕΟΔΥ. Μάλιστα, η ακατανόητη αυτή ενέργειά σας διαφημίστηκε με διθυράμβους από τα αργυρώνητα (επισήμως με 20 εκατομμύρια Ευρώ μηνιαίως) ΜΜΕ που άδραξαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν την πρωτοβουλία σας, βγάζοντάς σας να μιλήσετε γι' αυτήν στις «ειδήσεις» τους.

Ειλικρινά, θέλω να σας ρωτήσω: Με ποιο δικαίωμα χρησιμοποιείτε τους χώρους των Εκκλησιών για τη διεξαγωγή εμβολιασμών; Τι σχέση έχει μια καθαρά ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ιατρική πράξη με το Θεολογικό και Σωτηριολογικό έργο της Εκκλησίας μας;


Είναι και το άλλο: Ποιος σας είπε ότι σας ανήκουν οι Ιεροί Ναοί; Είστε απλά ο (προσωρινός) διαχειριστής τους! Ούτε τους χτίσατε (ας είναι καλά ο πιστός λαός που συνεχίζει να κάνει δωρέες), ούτε τους συντηρήσατε ιδιαίτερα (καθότι είστε νέος Επίσκοπος Λαρίσης), ούτε φυσικά οι πιστοί πηγαίνουν σ' αυτούς για παντελώς άσχετους λόγους (εμβολιασμοί), όπως θέλετε να πιστεύετε!


Λυπάμαι, αλλά μάλλον δεν έχετε αντιληφθεί ότι με την πράξη σας υποτάσσεστε στον Καίσαρα, κλίνοντας γόνυ στην κοσμική εξουσία και εμφανιζόμενος ως βασιλικότερος του βασιλέως! Τι εννοώ; Ότι, σε μια περίοδο που οι εμβολιασμοί φθίνουν παρά την κρατική τρομοκρατία και την προπαγάνδα, εσείς προσφέρετε «χείρα βοηθείας» στους ανυπόληπτους εγχώριους πλασιέ των κερδοσκοπικών φαρμακοβιομηχανιών! Αυτός είναι άραγε ο ρόλος σας ως Μητροπολίτης; Ή να ποιμαίνετε τον λαό;


Βέβαια, δεν περίμενα κάτι καλύτερο από σας, αφού είναι νωπά τα όσα απίστευτα πράξατε πέρυσι, κατά την διάρκεια της πρώτης καραντίνας, όταν δηλώσατε πως δεν θα κοινωνήσετε την Μεγάλη Εβδομάδα (!!!), «εφ'όσον ο λαός δεν μπορεί να κοινωνήσει». Αυτά είναι πρωτοφανείς νεωτερισμοί και κακοδοξίες, Ποιμενάρχα Λαρίσης! Ξέρετε καλά, σίγουρα πολύ καλύτερα από μένα, ότι η Θεία Λειτουργία έχει ως σκοπό την Θεία Κοινωνία! Κι εσείς, για να σας «παίξουν τα κανάλια» και να σας πουν «μπράβο» οι αντίχριστοι αλιβάνιστοι εξουσιαστές και τα τσιράκια τους, ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΤΕ την Θεία Κοινωνία Μεγαλοβδομαδιάτικα, έστω στους Ιερείς που λειτουργούσαν! Αίσχος!

Σεβασμιώτατε,


Σας παρακαλώ θερμά: Περιοριστείτε στα ποιμαντικά σας καθήκοντα που είναι σίγουρα πολλά, καθότι βρίσκεστε σε μια από τις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας κι αφήστε την εμβολιαστική προπαγάνδα. Έχετε κάθε δικαίωμα να εισάγετε στον οργανισμό σας το πειραματικό σκεύασμα, όπως έχει κάθε δικαίωμα και κάποιος να μην το κάνει. Σας ρώτησε κανείς γιατί και πώς εμβολιαστήκατε; Ενδιαφέρεται κανείς να μάθει; ΟΧΙ! Σταματήστε λοιπόν να προσφέρετε εκδουλεύσεις στον κρατικό «Μαμωνά», διότι η θέση σας είναι μαζί με τον Χριστό και μόνον Αυτόν!

Με αγανάκτηση για τις ενέργειές σας,


Δημήτρης Σωτηρόπουλος


Εκδότης - Συγγραφέας

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ:

Δημοσίευση σχολίου

ΩΦΕΛΙΜΑ

ΓΕΡΟΝΤΕΣ

ΘΑΥΜΑΤΑ

 
Copyright © ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. Designed by OddThemes | Distributed By Blogger Templates20