Ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος στο Άγιον Όρος

ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΣΠΑΝΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΟ 2003

Σ τα πλαισια του εβδομαδιαιου αφιερωματος του HELLAS-ORTHODOXY στον Μακαριστο Αρχιεπισκοπο Χριστοδουλο-με την ευκαιρια της συμπληρωσης ενος ετος απο την Κοιμηση του,θεωρουμε οτι ειναι το ελαχιστοτατο που μπορουμε να κανουμε γι'αυτον το μεγαλο Ελληνα και Ιεραρχη-ξεκιναμε με ενα φωτογραφικο οδοιοπορικο απο μια επισκεψη του στο Αγιον Ορος το 2003.

Η αγαπη του γι'αυτο,παροιμιωδης:οι φωτογραφιες που δημοσιευουμε (τις βρηκαμε στο πολυ καλο http://agioritikesmnimes.pblogs.gr/),ειναι απο τις Καρυες και τη Μονη Σιμωνος Πετρας.


Αριστερα και πανω,στο Καθολικο της Σιμωνοπετρας.Κατω αριστερα,προσκυνηση με κατανυξη και συντριβη των ιερων λειψανων και δεξια στην Τραπεζα.

Τελος,ενω υπογραφει το βιβλιο επισκεπτων της Μονης.




ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ:

2 σχόλια :

  1. Δημήτρη καλά κάνεις και κάνεις αφιέρωμα στο Μακαριστό Χριστόδουλο!Κανένα Μέσο Ενημέρωσης δεν έκανε κάτι τέτοιο ώς τώρα,ενώ αν επρόκειτο για κανένα ηθοποιό και μάλιστα με περίεργη ζωή θα είχαμε αφιερώματα μηνών!Ο Χριστόδουλος για κάποιους πέθανε,για εμάς ζεί για πάντα στην καρδιά μας και από εκεί μας εμπνέει και μας καθοδηγεί!Χριστόδουλέ μας σε πάμε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/1/09, 11:49 μ.μ.

    Ντινα είπε...
    Δημήτρη καλά κάνεις και κάνεις αφιέρωμα στο Μακαριστό Χριστόδουλο!Κανένα Μέσο Ενημέρωσης δεν έκανε κάτι τέτοιο ώς τώρα,ενώ αν επρόκειτο για κανένα ηθοποιό και μάλιστα με περίεργη ζωή θα είχαμε αφιερώματα μηνών!Ο Χριστόδουλος για κάποιους πέθανε,για εμάς ζεί για πάντα στην καρδιά μας και από εκεί μας εμπνέει και μας καθοδηγεί!Χριστόδουλέ μας σε πάμε !


    Συμφωνω απολυτα Ντινα..
    Αιωνια σου η Μνημη Μεγιστε Χριστοδουλε μας..
    Δυστυχως εφυγες νωρις..
    Αλλα θα ζεις παντα μεσα μας..
    Και η φωνη σου θα αντηχει στα αυτια μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΩΦΕΛΙΜΑ

ΓΕΡΟΝΤΕΣ

ΘΑΥΜΑΤΑ

 
Copyright © ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. Designed by OddThemes | Distributed By Blogger Templates20