Απαγόρευση καπνίσματος:μην γίνουμε ρεζίλι ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ!

ΕΝΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΕΝΑ,ΕΝΩ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ-ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ "ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ" ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΣ;

Η ουσία είναι ότι επιτέλους και σ'αυτή τη χώρα,όπως στον υπόλοιπο πολιτισμένο κόσμο,πρέπει να προστατευτεί η δημόσια υγεία:και δεδομένου ότι είμαστε πρώτοι ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ στο κάπνισμα,σε άντρες και γυναίκες,είναι θέμα υψίστης σημασίας.Οι συνειδητοποιημένοι καπνιστές,που έφαγαν τη ζωή τους στα τσιγάρα,θέλουν και οι ίδιοι να εφαρμοστούν τα μέτρα,έτσι ώστε να δοκιμάσουν κι αυτοί να το κόψουν.

Συζήτηση μπορεί να γίνει:βέβαια,αν κάποιος ακούσει τα...επιχειρήματα των καπνιστών (επαναλαμβάνω των μη συνειδητοποιημένων),κινδυνεύει να πάθει παράκρουση!Πατήστε την εικόνα αριστερά για να διαβάσετε μερικά από αυτά:"το κράτος και οι γιατροί θα μείνουν χωρίς δουλειά" (!!!)-ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΕΠΙΣΗΣ-"οι μη καπνίζοντες έχουν συνηθίσει πλέον τον καπνό μας"!!!

Εκεί όμως που πραγματικά ενοχλούμαι,είναι όταν κάποιοι καπνιστές λένε ότι "είμαστε Έλληνες και στην Ελλάδα καπνιζουμε" και ότι " στον υπόλοιπο κόσμο είναι ξενέρωτοι"!!!ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ...ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ!ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΝΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΟΧΑΙΑ;ΤΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ;ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ;ΤΗΝ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΟΥ;

Επιτέλους,ας σοβαρευτούμε λιγάκι!Ναι,ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ...ΚΑΠΝΙΖΟΥΜΕ!!!ΕΛΕΟΣ,ΤΙ ΑΛΛΟ Θ'ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ!Μάλιστα,μερικοί τάχα "οικολόγοι" και λοιποί "αριστεροί",όχι μόνο δεν έχουν πάρει θέση για το θέμα,αλλά μας καλούν και να μποικοτάρουμε τα μέτρα,ως ένδειξη...απειθαρχίας στην εξουσία!!!

Για τον ανεκδιήγητο Αβραμόπουλο τι να πει κανείς;ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ Ή ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΦΗΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΚΑΠΝΙΖΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗ,ΕΦΤΙΑΞΕ ΕΝΑ ΝΟΜΟ-ΕΚΤΡΩΜΑ ΜΕ ΠΑΜΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙΑ,ΟΠΩΣ ΠΧ. ΤΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΜΙΚΡΩΝ ΧΩΡΩΝ ΩΣ 70 Τ.Μ. ΣΕ...ΤΕΚΕΔΕΣ!!!

Προσωπικά δεν τα βάζω με τους καπνιστές,επειδή γνωρίζω πως οι περισσότεροι από αυτούς θέλουν να το κόψουν ή έστω να το ελαττώσουν,αλλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΕΘΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΝΙΚΟΤΙΝΗ!ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟΣ ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΕΙ ΚΙ ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ,ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΞΩ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΙ,ΒΛΕΠΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΚΑΠΝΟ!!!

ΓΙ'ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ,ΕΙΝΑΙ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΕΣΤΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΗΜΙΜΕΤΡΑ:ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙ ΚΥΡΙΩΣ Η ΝΕΟΛΑΙΑ,ΠΟΥ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΧΙΛΙΕΣ ΔΥΟ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ,ΑΠΟ ΤΣΙΓΑΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ!

Κι αν νομίζετε ότι δεν χρειάζεται να απαγορευτεί το κάπνισμα σε καφετέριες,εστιατόρια,μπαρ και ξενυχτάδικα,θυμηθείτε πού κάνατε το πρώτο σας τσιγάρο:ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ;

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ:

1 σχόλιο :

  1. Καλό μήνα και μακάρι να δούμε άσπρη μέρα σχετικά με το κάπνισμα, εφόσον αλλάξει και αυτή η βλακώδης νοοτροπία βέβαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΩΦΕΛΙΜΑ

ΓΕΡΟΝΤΕΣ

ΘΑΥΜΑΤΑ

 
Copyright © ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. Designed by OddThemes | Distributed By Blogger Templates20