ΕΙΚΟΝΕΣ-ΣΟΚ:Ο καπνός από τις φλόγες κάλυψε ολόκληρη την Αττική!

Τόσο,ώστε να είναι ορατός ακόμα και από τα πλοία που έπλεεαν κοντά στον Πειραιά:στις φωτογραφίες,που είναι τραβηγμένες εν πλω,βλέπετε τον ουρανό καλυμμένο με πυκνά σύννεφα καπνού,που δημιουργήθηκαν από τη μεγάλη φωτιά που είναι σε εξέλιξη σε Γραμματικό και Μαραθώνα.Μια εικόνα θλιβερή και αποτρόπαια,που ευχόμαστε να μην επαναληφθεί στο μέλλον.



ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ:

1 σχόλιο :

  1. Μας έπιασαν και πάλι…στον ύπνο.

    Ξυπνάς ένα πρωί ακόμα ξαφνιασμένος. Στην Ελλάδα ζεις σκέφτεσαι. Φωτιά, καπνός και πυροσβεστικές σειρήνες. Κάθε χρόνο τα ίδια. Τι φταίει άραγε…

    Τα πολιτικά κόμματα; οι αλαζόνες γείτονες; οι οικοπεδοφάγοι; εμείς οι ίδιοι; τα ΜΜΕ; ποιος φταίει τελικά;

    Το χειμώνα καταστρεφόμαστε από τους γνωστούς – αγνώστους και το καλοκαίρι καιγόμαστε από τις φωτιές. Δεν γνωρίζω ποιοι κρύβονται πίσω από αυτές τις καταστροφές. Δεν ξέρω τι συμφέροντα υπάρχουν. Είναι εύκολο να εικάσω και να…ανακαλύψω ενόχους.

    Δεν με ενδιαφέρει να τους ανακαλύψω. Βαρέθηκα. Ας τους ανακαλύψουν οι αρμόδιοι και μετά να τους κρεμάσουν.

    Βαρέθηκα να ζω σε αυτή τη χώρα, βαρέθηκα να είμαι ο έντιμος φορολογούμενος πολίτης, βαρέθηκα να με ξευτιλίζουν, βαρέθηκα να κυνηγάω χίμαιρες.

    Ποιος ο λόγος να παραμείνω σε αυτή τη χώρα;

    Πόσο με περισσότερη πίκρα θα με ποτίσει αυτή η χώρα; Όσο και λάθος να είμαστε, δεν αξίζουμε τέτοια τύχη.

    Σε λίγο θα κινδυνεύω και εγώ λόγω που η φωτιά κατεβαίνει προς τα κάτω ανεξέλεγκτη. Ωστόσο δεν τρομάζω για αυτό που βλέπω και βιώνω. Τρομάζω στο τι θα δω όταν ΣΒΗΣΕΙ η φωτιά και…πέσουν τα φώτα.

    Λουκάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΩΦΕΛΙΜΑ

ΓΕΡΟΝΤΕΣ

ΘΑΥΜΑΤΑ

 
Copyright © ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. Designed by OddThemes | Distributed By Blogger Templates20