"ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ-Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΒΩΤΟΣ":Ένα βιβλίο που αξίζει να αποκτήσετε

Δ ύο μεγάλες φετινές αποστολές του National Geographic στο Άγιον Όρος μας προσφέρουν συγκλονιστικό φωτογραφικό υλικό μαζί με αποκαλυπτικά ρεπορτάζ για το «Περιβόλι της Παναγίας». Παράλληλα, προηγούμενες αποστολές του Geographic, από το 1916 έως το 1983, αναδεικνύουν με ανεπανάληπτο τρόπο τη διαχρονικότητα και τη σημασία της κιβωτού της ορθοδοξίας. Αυτό το πολυτελές σκληρόδετο χρυσότυπο λεύκωμα 160 σελίδων με τη μοναδική φωτογράφιση των θησαυρών του Αγίου Όρους από το National Geographic αποκαλύπτει στο παγκόσμιο κοινό τον άγνωστο κόσμο της αρχαίας μοναστικής κοινότητας του Χριστιανισμού.

Δεν συνηθίζουμε να κάνουμε τέτοιες διαφημίσεις,αλλά πραγματικά το συγκεκριμένο βιβλιο του National Geographic αξίζει πραγματικά να είναι στη Βιβλιοθήκη κάθε Φιλοαγιορείτη!Οι εκπληκτικές φωτογραφίες σε συνδυασμό με τα υπέροχα κείμενα,δικαιολογούν την τιμή των 12 Ευρώ.Μπορείτε επίσης να το κάνετε και δώρο σε αγαπημένους σας με την ευκαιρία των γιορτών.Είναι σίγουρο ότι θα το εκτιμήσουν!

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ:

5 σχόλια :

  1. είμαστε ένα νέο Blog ανοιχτό σε όλους τους blogger ..ευχόμαστε και ελπίζομε και στην υποστήριξη από το δικό σας blog ..είμαστε στη διάθεση σας για ότι χρειαστείτε.. σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων
    Φιλικά
    www.ksipnistere.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος26/12/09, 12:26 π.μ.

    Πληρώνουν καλά οι Εβραίοι του National Geographic;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι,αλλα οχι οσο η Ρηγιλλης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος26/12/09, 12:56 π.μ.

    Ααα, κρίμα... Τελικά όντως είναι τσιφούτηδες οι Εβραίοι.... Δεν πειράζει πάντως, ενα επιπλέον εισόδημα πάντα είναι χρήσιμο... Φασούλι το φασούλι, γεμίζει το σακούλι...... Η Ρηγίλλης βέβαια, ξηγιέται καλά, αλλά έρχονται και δύσκολες μέρες............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος26/12/09, 5:14 μ.μ.

    Πολυ καλο βιβλιο για το Αγιον Ορος με εξαιρετικες φωτογραφιες. Το κανονικο περιοδικο δεν ηταν ουτε να το βλεπεις. Για πεταμα πηγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΩΦΕΛΙΜΑ

ΓΕΡΟΝΤΕΣ

ΘΑΥΜΑΤΑ

 
Copyright © ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. Designed by OddThemes | Distributed By Blogger Templates20