"ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ":Το συγκλονιστικό αριστούργημα του Μελ Γκίμπσον που πρέπει να δείτε οπωσδήποτε

Παρότι ωμή και εξαιρετικά βίαιη,η ταινία αυτή είναι κατά την άποψή μας η καλύτερη που έχει γυριστεί για το θέμα:"Τα Πάθη του Χριστού",προκάλεσαν την οργή των Εβραίων,αφού δείχνει χωρίς δισταγμό τα μαρτύρια που υπέστη ο Κύριος,μέσα από μια ρεαλιστικότατη ματιά.Δείτε τη:

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ:

13 σχόλια :

  1. Ανώνυμος2/4/10, 12:25 π.μ.

    Eκπληκτική. Το μόνο που με ενόχλησε είναι που τελικά ο Γκίμπσον εβγάλε το κυριότερο σημείο που είναι η απόκριση των Εβραίων στον Π.Πιλάτο όταν αυτός νίπτει τας χείρας του,
    " Τὸ αἷμα αὐτοῦ ἐφ' ἡμᾶς καὶ ἐπὶ τὰ τέκνα ἡμῶν. "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/4/10, 1:33 π.μ.

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γι'αυτο εφυγε.Ενοχλει αυτη η ταινια,πώς να το κανουμε.Οσο για τον Χριστο,αυτος θυσιαστηκε για ολο τον κοσμο,αλλα ακομα και σημερα οι Εβραιοι ("ΛΑΟΣ ΔΥΣΣΕΒΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ") τον πολεμα με πρωτοφανη λυσσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος2/4/10, 1:51 π.μ.

    Κι οπως παντα, δεν εισαι αντισημιτης. Και μην πεις παλι τα κλασσικα περι αντισιωνισμου κι οχι αντιεβραισμου, ο σιωνισμος δεν εχει καμια σχεση εδω περα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και το Ευαγγελιο...αντισημιτικο ειναι τοτε,στο οποιο βασιζεται η ταινια!
    Διαβασε το και θα δεις πώς φερθηκαν τα "θυματα" Εβραιοι στον Χριστο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος2/4/10, 2:41 π.μ.

    Η-Ο βλέπω πως από τότε που έβαλες το θέμα για το σκανδαλώδες καθεστώς που απολαμβάνει το Κ.Ι.Σ. γράφουν αρκετά εβραιόπαιδα εδώ.

    Ο χριστιανισμός στη φύση του δεν μπορεί να είναι αντι-οτιδήποτε διότι είναι θρησκεία που δέχεται τους πάντες. Ο Ιουδαισμός από την άλλη είναι μια θρησκεία προέκταση του συλλογικού ασυνειδήτου των Εβραίων. Αρκεί ένα ξεφύλλισμα στο Ταλμούδ τους για να διαπιστώσει κανείς το τεράστιο μίσος που τρέφουν για τους χριστιανούς και την ανθρωπότητα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος2/4/10, 5:58 π.μ.

    Δεν εχω διαβασει το Ταλμουδ, αλλα οτι και να λεει, παει να πει πως ολοι οι Εβραιοι το ακολουθουν? Δεν το εγραψαν συλλογικα, κατι ραββινοι το εγραψαν, οπως και τεσσερις τυποι γραψαν τα ευαγγελια (και παραπανω, αλλα δεν αρεσαν στο Βατικανο οποτε τα χειωσαμε). Δηλαδη πιστευεις πως ολοι οι χριστιανοι ακολουθουν κατα γραμμα οτι λεει η Βιβλος? Συνεχιζετε να αποδιδετε συλλογικη ευθυνη, και ουτε η δημοκρατια, μα ουτε και η πραγματικοτητα χαρακτηριζονται απο συλλογικη ευθυνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος2/4/10, 11:26 π.μ.

    Ο οργανωμένος εβραισμός βρίσκετε μονίμως ενάντια στον ελληνισμό και τον χριστιανισμό. Δεν έχω δει κανέναν εβραίο να διαχωρίζεται ουσιαστικά από αυτή τη γραμμή. Συνεπώς μέχρι να εμφανισθούν αυτοί οι εβραίοι που θα διαχωρίσουν τη θέση τους από αυτή τη πολιτική αλλά και ΚΥΡΙΩΣ καταδείξουν και παραδεχθούν την διαβρωτική δράση του οργανωμένου εβραισμού, τότε και μόνο τότε θα είμαστε σε θέση να κάνουμε εξαιρέσεις.

    Θερμή παράκληση μην αρχίσεις τις γνωστές ηλιθιότητες ότι οι Έλληνες Εβραίοι αγαπάνε την Ελλάδα, και αρχίσεις να παρουσιάζεις εδώ τα γνωστά απιθανοαπίθανα παραδείγματα που διαβάζουμε σε εβραικά μπλογκς για μια νοσοκόμα εβραικής καταγωγής που πολέμησε το 40, για έναν εβραίο που γρατζουνίστηκε από τους Τούρκους το 1913 κλπ.

    ΥΓ Καλά πως γίνετε με όποιον εβραίο μιλάει κάποιος να παίρνει την απάντηση πως δεν έχει ανοίξει ποτέ το Ταλμούδ, δεν έχει καμία σχέση με αυτό κλπ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σχετικα με το Ταλμουδ,διαβαστε αυτο:

    http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2009/06/blog-post_7260.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Eνώ εμείς που πάμε με τον σταυρό στο χερι τι καταφέραμε bio?
    Να μας κυβερνάει προς το παρον καποιος που περα ολων των αλλων η μισή καταγωγή του είναι απ΄αυτην την φυλή που μας μισεί.

    ΑΥτοι μπορεί να λειτουργουν εις βαρος βεβαίως των αλλων λαών ομως εχουν απίστευτη ομονοια μεταξύ τους και αλληλοστηρίζονται ενώ προστατευουν οσο κανείς την 'πατρίδα' τους.
    Εδώ σ΄εμας τρώει ο χειρότερος τον καλύτερο.
    Αφήνουμε να εισβάλλουν ολοι οι βάρβαροι ή στην καλυτερη περίπτωση παμε εμείς να τους εκπολιτισουμε και τρώμε τα μουτρα μας(δες Μ.Αλέξανδρο)
    Βοηθάμε τους αλλους και δεν βοηθάμε τους εαυτους μας.
    Ξερω Ελληνα ευκατάστατο που εβριζε συνεχεια τους Εβραίους και οταν του δώθηκε η ευκαιρία να βοήθησει Ελλήνοπουλο με μεγάλο ταλεντο να εκπαιδευθεί με απώτερο σκοπο να βοηθησει και την πατρίδα του αργότερα σφύριζε αδιαφορα και το εμποδιζε κιόλας.
    Κατι πρεπεί ν΄αλλάξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ2/4/10, 6:42 μ.μ.

    Έχει δίκαιο ο Bio για τους Εβραίους! Συνήθως έχουν λύσσα κατα της Ορθοδοξίας και του ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ.

    Εμείς τί πετυχαίνουμε; Εμείς δεν πάμε με τον Σταυρό στο χέρι, γι' αυτό ψηφίζουμε τέτοια καθάρματα που πουλάνε την Ορθοδοξία και την Ελλάδα!
    Να αναφέρω ένα ΄βασικό;
    Ποιός διαμαρτύρεται για τις βλασφημίες τις δημόσιες; Ποιός αντιδρά;
    Ποιός δεν ψηφίζει κόμματα (π.χ.ΠΑΣΟΚ) που φιλοξενούν αντίχριστους, για τον λόγο αυτό και μόνο και όχι λόγο των οικονομικών προγραμμάτων τους;
    Ποιός βαζει τον Χριστό και την Ορθοδοξία πάνω απ' όλα; Ποιός;
    Λοιπον; τί χριστιανοί είμαστε;
    Δεν είμαστε, γι' αυτό θα έλθουν μεγάλες συμφορές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος3/4/10, 4:01 π.μ.

    Τι σε κανει ρε bio να νομιζεις πως ειμαι Εβραιος? Πιστευεις πως οποιος δεν ειναι τοσο μισαλλοδοξος οπως εσυ δε μπορει να εχει ιδιες καταβολες. Ελληνας βαπτισμενος ορθοδοξος ειμαι, αν και εχω αποχαιρετησει τη θρησκεια και (κυριως) την εκκλησια παιδιοθεν.

    Τωρα αυτες τις γελοιοτητες του οτι δεν εχεις δει κανεναν Εβραιο να διαχωριζει τη θεση του απο μια γραμμη που πιστευεις εσυ πως εχουν, με γεια σου με χαρα, και καλα ξυπνητουρια απ'τον ελληνοψυχο ληθαργο. Οσο για το τι γραφει το Ταλμουδ, αν εννοειται πως η Χανουκα ειναι ανθελληνικη γιορτη, οι ανθρωποι γιορταζουν το γεγονος πως επαναστατησαν εναντιον των Σελευκιδων κατακτητων (απογονων του στρατηγου του Μ. Αλεξανδρου Σελευκου) της Ιουδαιας - κι αυτο τους κανει ανθελληνες? Δηλαδη γιατι εμεις εχουμε δικαιωμα να γιορταζουμε την αποτιναξη ξενου ζυγου, και οι ξενοι δεν εχουν το δικαιωμα να γιορταζουν την αποτιναξη του ελληνικου ζυγου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος3/4/10, 6:21 μ.μ.

    ΧΡΙΣΤΟΚΤΟΝΕ ΛΑΕ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ όπως ψάλλαμε χθες στα Εγκώμια, ό,τι και να κάνεις είσαι καταδικασμένος στην ανυποληψια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΩΦΕΛΙΜΑ

ΓΕΡΟΝΤΕΣ

ΘΑΥΜΑΤΑ

 
Copyright © ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. Designed by OddThemes | Distributed By Blogger Templates20