Η (ΥΒΡΙΣΤΙΚΗ) ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΘΙΜΟΥ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ LIONS.

Μετά από πολύ καιρό,η Μητρόπολη Θεσσαλονίκης αποφάσισε να απαντήσει στην ανάρτησή μας σχετικά με την παρουσία του Μητροπολίτου Άνθιμου σε εκδήλωση των Lions,απ'όπου και η σχετική φωτογραφία.Καμαρώστε την  "απάντησή" τους (ευχαριστούμε την "Αντιπαρακμή" που μας την επισήμανε):
Σύμφωνα λοιπόν με εκείνους,ο Άνθιμος βρισκόταν εκεί για να μιλήσει σε εκδήλωση νέων σχετικά με την προπαγάνδα των Σκοπιανών!Και η επίμαχη αφίσα των Lions ΕΙΧΕ...ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΤΟΥΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ,ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ!

Αυτή την εξήγηση,ας την κρίνουν οι αναγνώστες:Εμείς αναρωτιόμαστε,περίμεναν στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης να βγει στη δημοσιότητα το θέμα,για να πάρουν θέση;

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΗΝ ΑΦΙΣΑ ΕΚΕΙΝΟΙ Ή ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ;

Πολύ...περίεργα μας φαίνονται όλα αυτά:Είναι σα να λέμε πως αν αντί για τη συγκεκριμένη αφίσα βρισκόταν εκεί το μασωνικό σήμα με τον διαβήτη,θα το άφηναν και μετά θα έτρεχαν να δικαιολογηθούν!

Παρόλα αυτά,εμείς μπορούμε να δεχθούμε αυτή την δικαιολογία.

Εκείνο που δεν ανεχόμαστε είναι Ο ΥΒΡΙΣΤΙΚΟΣ ΤΟΝΟΣ της "απάντησης",που δεν τιμάει ούτε τον Άνθιμο ούτε την Μητρόπολή του.

"Δειλοί" θα είμασταν αν κάναμε γαργάρα το θέμα,όπως και τόσα άλλα σχετικά με τη Μασωνία που βγάζουμε εδώ μέσα,με αποτέλεσμα να δεχόμαστε καθημερινές απειλές από όσους...θίγονται.

Γράφουμε ανωνύμως,όχι επειδή φοβόμαστε όπως νομίζετε,αλλά διότι η ανωνυμία στα μπλογκς είναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΟ και δεν θα μας το στερήσει κανείς!

Αν έχετε...περιέργεια πάντως,σας πληροφορούμε πως τα ίδια θα γράφαμε και επώνυμα:Κι αν τόσο ενδιαφέρεστε να μάθετε το όνομά μας,ρωτήστε...συναδέλφους σας Μητροπολίτες!

Επίσης,δεν θεωρούμε σε καμία περίπτωση πως είμαστε "λαικοί εισαγγελείς":Σκοπός μας είναι το ξεσκέπασμα όσων έχουν πάρε-δώσε με τη σατανοκίνητη Μασωνία,είτε είναι λαικοί είτε κληρικοί.

Βλέποντας κανείς τη συγκεκριμένη φωτογραφία,το πρώτο πράγμα που συμπεραίνει δεν είναι ότι η αφίσα...ξεχάστηκε εκεί,αλλά πως ήταν μέρος της εκδήλωσης!

Όπως γράψαμε και παραπάνω,εμείς δεχόμαστε την δικαιολογία σας-ο κόσμος δεν ξέρουμε.

Να μάθετε κι εσείς να δέχεστε την κριτική από ανθρώπους που ενδιαφέρονται για την Ελλάδα και την Ορθοδοξία,χωρίς κανένα απολύτως συμφέρον.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ:

Δημοσίευση σχολίου

ΩΦΕΛΙΜΑ

ΓΕΡΟΝΤΕΣ

ΘΑΥΜΑΤΑ

 
Copyright © ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. Designed by OddThemes | Distributed By Blogger Templates20