ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΕΦΡΑΙΜ!

Πανικόβλητα τα παπαγαλάκια των καναλιών διέκοψαν άρον - άρον τις ζωντανές συνδέσεις, αφού χάλασε η επιχείρηση εξευτελισμού που έστησαν στον Ηγούμενο!

Αυτή την ώρα κι ενώ ακόμα δεν έχει φθάσει στην Αθήνα ο Ηγούμενος Εφραίμ, χιλιάδες Έλληνες Ορθόδοξοι έχουν συγκεντρωθεί έξω από το Εφετείο όπου θα οδηγηθεί, εκφράζοντας τη συμπαράστασή τους!

Τα ελεεινά τουρκοκάναλα, παρότι ξεκίνησαν να ασχολούνται με το θέμα, ξαφνικά (!!!) διέκοψαν τις ζωντανές συνδέσεις, με τους πρασινοφρουρούς να ουρλιάζουν για "παραθρησκευτικές οργανώσεις" που τάχα θέλουν να...εμποδίσουν το έργο της Αστυνομίας!

Ο πανικός τους ήταν προφανής, αφού εκείνοι περίμεναν πώς και πώς την άφιξη του π. Εφραίμ στην Αθήνα, ώστε να τον διαπομπεύσουν ως κοινό εγκληματία, ΑΛΛΑ Η ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑ ΣΕ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΦΕΡΕ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!

Ανάμεσα στους συγκεντρωμένους, διακρίναμε πάρα πολλούς νέους, καθώς και ολόκληρες οικογένειες που συμπαραστέκονται στον Γέροντα!

Κάποιοι "υπολόγισαν" λάθως...ο ελληνικός λαός δεν τρώει κουτόχορτο, ούτε "μασάει" από τις στημένες διώξεις εναντίον ΑΘΩΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΟΙ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ!

- ΑΝΑΝΕΩΣΗ: Ο Ηγούμενος Εφραίμ βρίσκεται μέσα στο Εφετείο αυτή τη στιγμή. Τα Μμε απέσυραν τις κάμερες (!!!) και δεν δείχνουν τίποτα, για να μην μάθει ο κόσμος πως υπάρχει πλήθος που υποστηρίζει τον "απατεώνα"!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ακολουθεί πορεία συγκεντρωμένων προς την ΓΑΔΑ! 

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ:

Δημοσίευση σχολίου

ΩΦΕΛΙΜΑ

ΓΕΡΟΝΤΕΣ

ΘΑΥΜΑΤΑ

 
Copyright © ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. Designed by OddThemes | Distributed By Blogger Templates20