ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΒΑΠΤΙΖΟΝΤΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑ - ΧΡΗΣΤΟ!

Συνεχίζει ακάθεκτος το κοινωνικό του έργο ο Παπά Χρήστος του Αγίου Παντελεήμονα της Παλιάς Πόλης παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε πριν από λίγο καιρό. Το συσσίτιο προς 50 οικογένειες που αντιμετωπίζουν προβλήματα είναι σταθερό και μέσα στο Σεπτέμβριο θα προχωρήσει και πάλι σε μοίρασμα τροφίμων προς τους ανθρώπους που δύσκολα τα βγάζουν πέρα. Όμως ο παπα Χρήστος δεν σταματά σε αυτά. Ήδη ετοιμάζεται να βαπτίσει χριστιανούς, μουσουλμάνους που συνεργάζονται μαζί του στο σημαντικό έργο που προσφέρει στη κοινωνία μας.

Εδώ και καιρό έχει ξεκινήσει την κατήχηση στην Οικογένεια του μουσουλμάνου καπετάνιου Τσετίν Καραοσμάν, του ψαρά που δίνει απλόχερα συχνά - πυκνά ψάρια που ψαρεύει στην ενορία του Αγίου Παντελεήμονα και μέσα στον Σεπτέμβριο θα γίνουν οι βαπτίσεις. Μέσα από τη βοήθεια που προσφέρει στους συμπολίτες του ο Τσετίν Καραοσμάν ήρθε κοντά στο Χριστιανισμό και σύντομα θα ανήκει στο πλήρωμα της εκκλησίας. Όμως δεν είναι μόνο η οικογένεια Καραοσμάν, είναι και μια άλλη μουσουλμάνα από το Μαρμαρίς που έρχεται για κατήχηση και αυτή τον Άγιο Παντελεήμονα από τον παπά Χρήστο. Θέλει να γίνει χριστιανή και αυτό θα πραγματοποιηθεί σύντομα, αφού ολοκληρωθεί το στάδιο της κατήχησης.
Μέσα σε όλα αυτά η ενορία του Αγίου Παντελεήμονα ανέλαβε να ανακαινίσει ένα μικρό, ιδιωτικό εκκλησάκι της Αγίας Μαρίνας που βρίσκεται κοντά στη Κόκκινη Πόρτα της Παλιάς Πόλης. Ο ιδιώτης το παραχώρησε στην ενορία και ο Παπά Χρήστος έχει αναλάβει να το ανακαινίσει και να το παραδώσει τους πιστούς.
 
ΜΙΚΡΟ ΣΧΟΛΙΟ: Ο παπα - Χρήστος είχε μοιράσει πρόσφατα σχεδόν 2 τόνους (!!!) ψάρια δωρεάν σε κατοίκους της Ρόδου (δείτε το βίντεο παραπάνω)! Τώρα, συνεχίζει το θεάρεστο έργο του βαπτίζοντας χριστιανούς πρώην μουσουλμάνους!
 
ΕΥΓΕ ΠΑΠΑ - ΧΡΗΣΤΟ! ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ!

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ:

ΩΦΕΛΙΜΑ

ΓΕΡΟΝΤΕΣ

ΘΑΥΜΑΤΑ

 
Copyright © ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. Designed by OddThemes | Distributed By Blogger Templates20