Αποκτήστε Μοναδικά Βιβλία για τα Ιερά Προσκυνήματα της Πατρίδας μας - Πατήστε πάνω στην εικόνα!

 • ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

  Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012

  «ΦΑΝΦΑΡΑ» ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ!

  Ερωτηθείς από το www.religiousnews.gr σχετικά με το τι προτίθεται να κάνει με την επιστολή του Μητροπολίτη Μεσογαίας, και αν θα την θέσει στην Διαρκή Ιερά Σύνοδο, ο κ. Ιερώνυμος είπε: "Έχω ήδη προηγηθεί της επιστολής. Έχω επικοινωνήσει με τον κύριο Στασινόπουλο (σ.σ. ο κ. Στέλιος Στασινόπουλος είναι ο ειδικός γραμματέας του ΣΔΟΕ) και έχω ενημερωθεί".
  Σχετικά με την επιστολή και την αντίδραση του Μητροπολίτη Μεσογαίας, ο κ. Ιερώνυμος είπε: "Αυτά είναι φανφάρες.  Εγώ δεν λειτουργώ με φανφάρες".
  ΣΧΟΛΙΟ HELLAS - ORTHODOXY: Όπως τα είχαμε προβλέψει! Με αφορμή αμφισβητούμενα έως συκοφαντικά στοιχεία περί "εκατομμυριούχων Μητροπολιτών", άρχισαν να τρώγονται μεταξύ τους οι Ιεράρχες, εν μέσω Χριστουγεννιάτικης Σαρακοστής!
  Πέτυχαν τον σκοπό τους οι γραικύλοι χριστιανομάχοι!!!
  Άξιος ο...μισθός των Μεσογαίας και Πειραιώς, που ως άλλοι "ιεροεξεταστές" βγήκαν και απαίτησαν τον έλεγχο των Μητροπολιτών, λες και το ΣΔΟΕ δεν ξέρει να κάνει τη δουλειά του!
  Συμφωνούμε λοιπόν με τον Αρχιεπίσκοπο πως αυτά είναι φανφάρες και γίνονται για να κερδίσουν δημοσιότητα ορισμένοι και φυσικά, τα εύσημα των "προοδευτικών" των αντχρίστων ΜΜΕ!
  Προσθέτουμε πως, εκτός από φανφάρες, πρόκειται και για ΦΑΡΙΣΑΪΣΜΟΥΣ!  
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: «ΦΑΝΦΑΡΑ» ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ! Rating: 5 Reviewed By: Hellas-Orthodoxy
  Scroll to Top