Βιβλιοπαρουσιαση: "Μοναστηρια της Μακεδονιας και της Θρακης", Δευτέρα 15 Μαΐου και ώρα 19.00 στην ΚατερίνηΣας προσκαλούμε στην παρουσίαση του βιβλίου «ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ» που θα γίνει την Δευτέρα 15 Μαΐου και ώρα 19.00 στην Κατερίνη στην ΒΑΡΝΑΒΕΙΟ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ (Εθνικής Αντίστασης 31, τηλ. & fax 23510 – 77808).

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:

- Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ.κ. Γεώργιος


- Σοφία Μαυρίδου
Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας

Ευαγγελία Ξυπτερά
Πρόεδρος της 'Ενωσης Ξενοδόχων Πιερίας

- Γιάννης Κουριαννίδης

Διευθυντής θρακιώτικου περιοδικού "Ενδοχώρα"

- Δημήτρης Σωτηρόπουλος
Εκδότης, Συγγραφέας


 ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Ένα Ανεπανάληπτο Οδοιπορικό στα πανέμορφα Ιερά Προσκυνήματα της Μακεδονίας και της Θράκης, μέσα από εκατοντάδες έγχρωμες φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης!

Ο Δημήτρης Σωτηρόπουλος, Φωτογράφος - Εκδότης με πετυχημένη παρουσία στην έκδοση ποιοτικών βιβλίων για το Άγιον Όρος, την Πελοπόννησο, την Στερεά Ελλάδα, τα Μετέωρα, την Θεσσαλία και την Ήπειρο, επιχειρεί, αυτή τη φορά, την καταγραφή των Ιερών Προσκυνημάτων της αγιοτόκου Μακεδονίας και της ακριτικής Θράκης: Εκεί, όπου αιώνες τώρα χτυπάει η καρδιά της Ορθοδοξίας, μέσα στα ιστορικά Ιερά Σεβάσματα που ακτινοβολούν παντού το φως της παράδοσης, της κατάνυξης και της μοναστικής ησυχίας.

Συνολικά, μέσα από 612 σελίδες, 600 έγχρωμες φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης, κατατοπιστικούς χάρτες, ιστορικά στοιχεία και πολύτιμες πληροφορίες, παρουσιάζονται 68 Ιερές Μονές της Μακεδονίας και της Θράκης, σε μια μοναδική έκδοση που δεν πρέπει να λείπει από τη βιβλιοθήκη όσων ευλαβούνται τα Ορθόδοξα Μοναστήρια και ενδιαφέρονται για την Ιστορία και τις παραδόσεις του τόπου μας.

Προλογίζουν οι Μητροπολίτες Εδέσσης κ.κ. Ιωήλ, Καστορίας κ.κ. Σεραφείμ, Σερρών κ.κ. Θεολόγος, Δράμας κ.κ. Παύλος, Κίτρους κ.κ. Γεώργιος.

Πατήστε πάνω στην εικόνα για να δείτε Αναλυτική Παρουσίαση.
https://www.dimitrisotiropoulosbooks.com/collections/frontpage/products/product-8

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. Designed by OddThemes | Distributed By Blogger Templates20