Μήπως πρέπει να λέγεστε "ΛΑ.Σ.",κύριε Καρατζαφέρη;

Γιατί οι δηλώσεις σας δε θυμίζουν σε τίποτα "Ορθόδοξο"...

«Tον κ. Νίμιτς τον δεχτήκαμε ως διαμεσολαβητή και εκείνος συμπεριφέρεται ως μεσίτης, που επιδιώκει να πετύχει καλή αντιπαροχή. Ο ελληνικός λαός τον έχει καταγράψει, στο ίδιο περιφρονητικό σημείο με τον κ. Εφραίμ».

Ανακοινωση ΛΑΟΣ της 12/10/2008


Εχουμε αναφερθει ξανα στο θεμα,αλλα πλεον ειναι πασιφανες σε ολους,ακομα και στους πιο δυσπιστους,το βρωμικο παιχνιδι που παιζει το ΛΑΟΣ και ειδικα ο προεδρος του (ναι,αυτος που...διαφερει) εναντιον της Εκκλησιας,με αφορμη το "σκανδαλο" της Μονης Βατοπεδιου.Το συγκεκριμενο κομμα,που ευαγγελιζεται οτι πρεσβευει ΚΑΙ τους Ορθοδοξους,απο τοτε που ξεκινησε η λυσσαλεα επιθεση εναντιον του Ηγουμενου Εφραιμ,εχει γινει το καλυτερο δεκανικι και σημειο αναφορας των δημοσιογραφων και λοιπων χριστιανομαχων,με τις εξυπνακιστικες ατακες του εναντιον της Μονης.

Ακουσαμε λοιπον για "μονη Βαλτοπεδιου".Το συγκεκριμενο εχει γινει...σλογκαν εδω και μερες στα χειλη ασεβων και εχθρων της Εκκλησιας.Αυτο αραγε επεδιωκε ο Καρατζαφερης οταν το ειπε;Δεν ηξερε οτι τα κορακια ψαχνουν αφορμη για να χρησιμοποιησουν τετοιους ειδους δηλωσεις κατα το δοκουν;Αληθεια,κυριε Προεδρε του ΛΑΟΣ,τις ανακοινωσεις της Μονης τις διαβαζετε καθολου;Ή τη χθεσινη επιστολη του Ηγουμενου Εφραιμ;Αν ναι,σιγουρα θα διαπιστωνατε οτι καποιοι αλλοι εχουν βουτηχτει σε...βαλτο και σιγουρα οχι οι απλοι,ταπεινοι βατοπεδινοι μοναχοι.

Αλλα προφανως,οι πολιτικες σκοπιμοτητες και το διαρκες κυνηγι ψηφων απο τη μεγαλη δεξαμενη της ΝΔ,δε σας αφηνουν να σκεφτειτε λογικα.Απλα θελετε να κατηγορειτε πρωτοκλασατους Υπουργους και μαζι μ'αυτους η μπαλα παιρνει και την Εκκλησια.Φτασατε στο αισχιστο σημειο να συγκρινετε τον υπαλληλο της Νεας Ταξης Νιμιτς με τον Ηγουμενο Εφραιμ!!!Μα καλα,δε ντρεπεστε λιγακι;Ουτε ο Αλβανος ή ο Λαζοπουλος-δηλαδη αυτοι που βριζετε-δε θα εκαναν τετοια δηλωση...

Αληθεια,τα υπολοιπα στελεχη και ειδικα οι βουλευτες του ΛΑΟΣ τι γνωμη εχουν για το θεμα;Ας μας πουν ξεκαθαρα τη γνωμη τους,ετσι ωστε στις επομενες εκλογες,ο κοσμος και δη οι Ορθοδοξοι Χριστιανοι να ξερουν τι θα ψηφισουν.Διοτι,το να βριζεις και να ειρωνευεσαι το Αγιο Ορος κι επειτε να μοιραζεις προεκλογικα φυλλαδια εξω απο τις Εκκλησιες δεν ειναι μονο υποκριτικο,αλλα και ακρως καταπτυστο.

Αλλωστε,βλεπετε πού οδηγει αυτη η τακτικη σας:εχετε διχασει τους Ελληνες πατριωτες,ειτε ειναι θρησκοι ειτε οχι.Τα αποτελεσματα των δημοσκοπησεων το δειχνουν ξεκαθαρα αυτο,αφου μενετε στασιμοι στο 4% εδω και καιρο,ενω αν ειχατε σαφεις,κρυσταλλινες θεσεις,θα πιανατε χαλαρα ενα 8-10%,με βαση την κριση που υπαρχει και στα υπολοιπα κομματα.Αντι γι'αυτο,σας φτανουν & κοντευουν να σας περασουν οι δηθεν Οικολογοι,ενα εκτρωμα-δημιουργημα των Μμε.

Και για του λογου το αληθες,παραθετουμε τη Δημοσκοπηση που βρισκεται σε εξελιξη στο ιστολογιο με ερωτηση "Ποιο κομμα πιστευετε οτι εκφραζει καλυτερα τον πατριωτικο χωρο".Δε θα κανουμε κανενα σχολιο,αφου τα αποτελεσματα ειναι ενδεικτικα.Ενα μονο θα πουμε:προσεξτε στο τελος-οχι μονο στο δικο μας γκαλοπ αλλα και στην πολιτικη σκηνη γενικοτερα-μη σας προσπερασει το...κανενα!

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ:

8 σχόλια :

  1. Ανώνυμος15/10/08, 4:18 μ.μ.

    Agapite Dimitri. Sosta eheis dikaio, o Kartzafesis psarevi psifous opu lahei, alla, diladi eseis thelete ena katharo papadokomma? To ergo kai i edra ton papadon file mou den einai to kynovoulio alla i ekklisia! Aftoi apo to poly kyrie eleison ehoun pathei malakosi engefalou. Alla esy neos anthropos den mporeis na ta ksehorisis afta ta dyo me anamymiksima? Aman poia, heiroteroi apo tous moulades ginate!
    Zanglos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/10/08, 4:48 μ.μ.

    (Mi anamyksima)
    Tha ithela de na prostheso, hristoandimokratika kommata yparhoun stis perisoteres evropaikes hores, alla den mplekoun papades, evangeloia klp para kai poly sosta miloun gia ithiki kai politiki me vasi tin oikogeneia.
    Zanglos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/10/08, 5:10 μ.μ.

    Oso gia sena file me tin E.Kentrou, vres kai kane kati allo na konomisis, alla edo pou ta leme olo kai tha vrethoun merikoi na se heirokrotisoun san mesia.
    Zanglos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Zαγκλο,δε θελουμε κανενα "παπαδοκομμα",απλα ζηταμε ΣΕΒΑΣΜΟ στην Εκκλησια και την πιστη μας,απ'ολους και ειδικα απο ενα κομμα που ονομαζεται και "Ορθοδοξος" Συναγερμος.Σιγουρα παντως,η πλειοψηφια των Ιεραρχων και κληρικων δεν ειναι χειροτερη απο τα λαμογια που μας κυβερνουν.Βεβαια,εσυ και οι ομοιοι σου εχετε κολλησει στον...Εφραιμ και δε βλεπετε τη σαβουρα & την ατελειωτη σαπιλα που υπαρχει πισω του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος15/10/08, 10:35 μ.μ.

    Zanglos kala les.....tha gino papas...mena sparo dio trigonia kai tha ikonomao kai pios pistikos gia mesias

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Zanglo,

    μάλλον καλύτερα να γίνεις αρχηγός ελλαδικής ακροδεξιάς ομάδας- παράρτημα ευρωπαϊκών:

    και θα γαμάς--(την ελληνική ιστορία και πολιτισμό με τη δυτική προπαγάνδα που θα πρέπει να παπαγαλίζεις στα μέλη σου)

    και θα δέρνεις--(όποιον δε σου κάθεται καλά στο μάτι)

    και θα "κονομάς"--(τα μέλη της ομάδας είναι θαρραλέα, συνδεδεμένα με δεσμούς τιμής.αίματος,αλληλεγγύης και μηνιαίων συνδρομών)

    Δε χρειαζόμαστε άλλη προπαγάνδα από ευρωπαϊστές zanglΕ, την τρώμε στα μούτρα καιρό τώρα...since 1821.

    Δε χρειαζόμαστε τα χριστιανοδημοκρατικά κόμματα, ούτε το χριστιανοσμό, ούτε το πολιτικό σύστημα, ούτε τις ερμηνείες τους επί της Ελλάδας μας, ούτε το οικονομικο τους σύστημα, ούτε την "παιδεία" τους, ούτε οτιδήποτε άλλο της Δύσεως: έχουν αποτύχει σε όλα.


    @NTIM97:

    Ορθόδοξο + Κόμμα = αποτυχία

    1 + (-1) = 0

    Πέραν της πλάκας, πως γίνεται κάτι που ενοποιεί (ορθόδοξη πνευματικότητα) να συνδυάζεται με κάτι που διαχωρίζει(και διαστρέφει-χειραγωγεί-ψεύδεται);

    Η ορθοδοξία συνδυαζόμενη με τις ανάγκες και επιδιώξεις ενός πολιτικού κόμματος, θα φέρει στο φως πολλές περιπτώσεις που υπάρχει σύγκρουση στόχων.

    Υπό αυτές τις συνθήκες, είτε η "ορθοδοξία" του κόμματος θα συμβιβαστεί (επομένως θα πάψει να είναι ορθοδοξία, αλλά ορθοδοξισμός),

    είτε το κόμμα θα συμβιβαστεί και εναρμονιστεί με την πνευματικότητα της ορθοδοξίας και...θα χάσει στις εκλογές.

    Το κόμμα του κ.Καρατζαφέρη είναι μια φαρσοκωμωδία και υποτιμητικό της νοημοσύνης πολλών ανθρώπων. Στις τάξεις του συνυπάρχουν(;) συντηρητικοί Μαυρογιαλούροι, ρατσιστές και εθνικιστές Πάντρε-φαμίλιες(που μπαίνουν από την π λ ε υ ρ ά του κοινοβουλίου), ένιοι Λιακουρόπληκτοι και πολλοί άλλοι.

    Το 'Ορθόδοξος" αναφέρεται στον ορθοδοξισμό που εμπνεει την πλειονότητα των υποστηρικτών του και τίποτε άλλο.

    Κατ'εμέ, η παρουσία του ΛΑΟΣ στο Κοινοβούλιο είναι θετική στο μέτρο και στο βαθμό που αντιμάχεται το άλλο δυτικότροπο ροζ ρεζιλίκι που ονόματι ΣΥΡΙΖΑ, που έχει βαλθεί να χτυπά σύρριζα στους θεμέλιους λίθους του ελληνικού πολιτιμού και στα θεμέλια της νοημοσύνης μας επίσης.

    Πέραν αυτού, είναι ένα τυπικό χριστιανοδημοκρατικό κόμμα ευρωπαϊκού τύπου, όργανο της "δεξιάς" και φορέας του δυτικότροπου κλασικιστικού φιλελληνισμού και ορθοδοξιστικής συντηρητικότητας κσι αποπνευματοποίησης.

    Κάθε νουνεχής ορθόδοξος και νοήμων και έντιμος πατριώτης θα'πρεπε να μείνει μακριά από το κόμμα αυτό(αλλά και από οποιοδήποτε άλλο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος19/10/08, 3:19 μ.μ.

    Den tha apantiso sto yvristiko epipedo pou esy epeses Odyssea, alla mallon kati den katalaves kalla. Kat'arhin tha prepei na matheis na sevese idees kai thesis allon kai otan akoma then synfonis an theleis na legese politismeno on. Mallon psahnese na maloseis me kapoion, mathe loipon ego eimai lathos anthropos. Nai eimai Ethnikososialistis, giati i Dimokratia pethane kai epitrepei ton kathe kopriti na kanei oti thelei kai allo alternative den yparhei. Mipos eheis esy kanena me rasa kai livanoia?
    Zanglos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ζανγκλέ,

    δε νομίζω τα περιπαιχτικά σου σχόλια περί κλήρου να συνιστούν συζήτηση ή έκφραση άποψης σεβόμενη τη διαφορετικότητα, γι'αυτό και αποκρίθηκα τοιουτοτρόπως.

    Όχι, δεν έχω κάποια εναλλακτική στηριγμένη απόλυτα "με λιβάνια και ράσα"(η πολιτική εξουσία είναι ασύμβατη άλλωστε με την όποια αγνή πνευματικότητα), απλως γνωρίζω τα θετικά και τα αρνητικά της ορθοδοξίας και δεν την εκλαμβάνω εκ προοιμίου ως αρνητική, όπως εσύ, αλλά καταδέχτηκα να την ψάξω.

    Επίσης, ούτε κατά του εθνικοσοσιαλισμού μπορώ να πω πως είμαι(αν και διαφωνώ σε πολλά σημεία). Ενός ελληνικού εθνικοσοσιαλισμού όμως, που θα είναι βγαλμένος από το βάθος της ελληνικής ψυχής και θα λαμβάνει υπ'όψιν όλες τις ιδιαίτερες παραμέτρους των ανθρώπων και του χώρου μας και όχι την αντιγραφή ενός ξένου μοντέλου.

    Αυτό θα ήταν δουλικό, καθώς θα παραδεχόμασταν για άλλη μια φορά πως "ότι κάνουν οι ξένοι είναι και το σωστότερο" και θα ήταν μια επανάληψη της επιβολής της -αγγλικής ουσιαστικά- αστικής κοινοβουλευτικής πορνοδημοκρατίας.

    Εκεί συνίσταται η διαφορά μας πιστεύω: πώς εσύ έχεις συμπιέσει τον ελληνισμό για να χωρέσει στον εθνικοσοσιαλισμό(πετώντας ό,τι δε χωράει, όπως η ελληνικότατη ορθοδοξία), ενώ εγώ είμαι της άποψης πως το όποιο σύστημα πρέπει να είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του ελληνισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΩΦΕΛΙΜΑ

ΓΕΡΟΝΤΕΣ

ΘΑΥΜΑΤΑ

 
Copyright © ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. Designed by OddThemes | Distributed By Blogger Templates20