12 Ιουνίου 2008-12 Ιουνίου 2009:ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ HELLAS-ORTHODOXY!!!

Π έρασε κιόλας ένας χρόνος.Από εκείνο το βράδυ του Ιουνίου που αποφάσισα να φτιάξω αυτό το ιστολόγιο,χωρίς να μπορώ να φανταστώ ότι θα φτάσει εκεί που είναι σήμερα.Καθαρά ερασιτεχνική προσπάθεια,που με τον καιρό αγκαλιάστηκε από πλήθος φίλων κι έγινε σημείο αναφοράς στο χώρου των πατριωτικών και όχι μόνο ιστολογίων,φτάνοντας στην πρώτη 30άδα των ανεπίσημων μετρήσεων.

Μέσα σ'αυτούς τους 12 μήνες,μας επισκέφθηκαν περίπου 110.000 άτομα από 87 χώρες:κι εδώ αξίζει ιδιαίτερη μνεία στους απόδημους Έλληνες,που διψάνε για ελληνική ενημέρωση στο εξωτερικό και αγκάλιασαν,από την Γερμανία και τις ΗΠΑ ως τον Παναμά και την Αγγλία,αυτή την προσπάθεια!

Δίνοντας τη δυνατότητα ελεύθερου σχολιασμού σε όλα τα θέματα,κάναμε πολλούς φίλους και ακόμα λιγότερους εχθρούς:εδώ πρέπει να αναφέρω ότι το μπλογκ επισκέπτονται και άτομα εκ διαμέτρου εντίθετων πολιτικών πεποιθήσεων από αυτές που εκφράζονται μέσα από ένα ιστολόγιο με όνομα "ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ":παρόλα αυτά,όταν οι αντίθετες απόψεις εκφράζονται κόσμια,δεν λογοκρίνονται.

Υπήρξαν και άτομα που μας απείλησαν,προσπάθησαν να μας συκοφαντήσουν & να μας κατατάξουν σώνει και καλά κάπου:δεν τους κρατάμε κακία,απλά ελπίζουμε να κατάλαβαν πως δεν κρύψαμε ποτέ τίποτα,ούτε φοβηθήκαμε να πούμε τη γνώμη μας για οτιδήποτε.

Ταυτόχρονα,μαζί με το ιστολόγιο δημιουργήσαμε Διαδικτυακό Κανάλι με ζωντανές ραδιοφωνικές εκπομπές και πλήρες τηλεοπτικό πρόγραμμα καθημερινά,Κανάλι στο Youtube με μεγάλη συμμετοχή κι ένα δραστήριο γκρουπ στο Facebook με σχεδόν 600 μέλη:όλα αυτά,επειδή πιστεύουμε ότι ο πατριωτικός ελληνορθόδοξος αγώνας στο Ίντερνετ δεν πρέπει να περιορίζεται σ'ένα ιστολόγιο,αλλά να επεκτείνεται παντού όπου υπάρχουν Έλληνες πατριώτες.

Κλείνουμε μ'ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ,ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΙ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΑ!!!

-Δείτε το πρώτο...ανεπίσημο άρθρο του μπλόγκ και το πρώτο "επίσημο".

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ:

2 σχόλια :

  1. Ανώνυμος18/6/09, 12:02 π.μ.

    Να σαι γερός , ν΄ ανοίγεις καρδούλες , μυαλουδάκια και ψυχούλες…
    Με εκτίμηση

    Έλλην Φορολογούμενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να'σαι καλα φιλε μου,σ'ευχαριστω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΩΦΕΛΙΜΑ

ΓΕΡΟΝΤΕΣ

ΘΑΥΜΑΤΑ

 
Copyright © ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. Designed by OddThemes | Distributed By Blogger Templates20