Φετος τα Χριστουγεννα, καντε ενα διαφορετικο δωρο: Αποκτηστε Ορθοδοξα Ποιοτικα Βιβλια των Εκδοσεων Δ. Σωτηροπουλος!


Τα Χριστούγεννα φτάνουν και οι Εκδόσεις μας γιορτάζουν
και προτείνουν δώρα μοναδικά για όλους!
Αποκτήστε καλαίσθητα Οδοιπορικά με έγχρωμες φωτογραφίες στα σημαντικότερα Ιερά Προσκυνήματα της Ορθοδοξίας, τις Εκδόσεις του Γέροντα Παταπίου Καυσοκαλυβίτου και του Θεολόγου Δημήτρη Λυκούδη, καθώς και βιβλίο με τα χειρόγραφα του Αγίου Παϊσίου!
Εκπτώσεις μέχρι 33%
σε επιλεγμένους τίτλους
Δωρεάν Μεταφορικά
για Αγορές από 30 Ευρώ
Πατήστε Εδώ και επισκεφθείτε το Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα!
Μοναστήρια της Κρήτης

Ένα Μοναδικό Οδοιπορικό στις Ιερές Μονές της λεβεντογέννας Κρήτης (Ηράκλειο, Λασίθι, Ρέθυμνο και Χανιά) μέσα από 400 έγχρωμες φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης!
 

ΤΙΜΗ: 15 Ευρώ
ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ!
Μοναστήρια της Μακεδονίας και της Θράκης

Μια Μοναδική Παρουσίαση των Ιερών Προσκυνημάτων της αγιοτόκου Μακεδονίας και της ακριτικής Θράκης: 68 Ιερές Μονές, 600 έγχρωμες φωτογραφίες, σε 612 σελίδες!

ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ: 25 Ευρώ
ΤΙΜΗ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 20%: 20 Ευρώ
ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ!
Ωφέλιμες Διηγήσεις
     Ήταν, θυμάμαι, Νοέμβριος του 1975. Είχαν περάσει λίγοι μήνες που είχα γίνει καλόγερος, και καθώς ανέβαινα από τη μονή Σταυρονικήτα στην Αθωνιάδα Σχολή, πέρασα - όπως συνήθιζα - από το καλυβάκι του Τιμίου Σταυρού, του πατρός Παϊσίου.
     Εκεί βρήκα τον Γέροντα να κάθεται στο ασκητικό του κελλάκι και να γράφη. Έγραφε ασταμάτητα, οπότε κάποια στιγμή τον ρωτώ με το φτωχό μου το μυαλό:« Καλά, Πάτερ, δεν σκέφτεσθε καθόλου;» Και μου έδωσε όντως θαυμάσια απάντηση: «Ο Λόγος του Θεού γεννάται, δεν φτιάχνεται».

ΤΙΜΗ: 3,5 Ευρώ
ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ!
Αγιορείτικο Προσκύνημα

Το Πληρέστερο Οδοιπορικό στο Περιβόλι της Παναγίας!
 
ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ: 15 Ευρώ
ΤΙΜΗ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 33%: 10 Ευρώ
ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ!
Σταλαγματιές Αγιορείτικες Προσκυνητών Αναμνήσεις
 
Εβδομήντα ιστορίες - εμπειρίες από το Περιβόλι της Παναγίας, μέσα από τα μάτια ενός απλού προσκυνητή του! Απλογραμμένο και κατανοητό από όλους, είναι ιδανικό για όσους επισκέπτονται το Περιβόλο της Παναγίας και όχι μόνο!
 
ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ: 10 Ευρώ
ΤΙΜΗ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 30%: 7 Ευρώ
ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ!
Αγιασμένες Μορφές των Καυσοκαλυβίων

Γι' αυτούς τους ασκητές και ιδιαίτερα για εκείνες τις αγιασμένες μορφές, που έζησαν στην αγιορειτική Σκήτη των Καυσοκαλυβίων, μιλάει το βιβλίο αυτό. Από τον όσιο Μάξιμο τον Καυσοκαλύβη, τον μεγάλο αυτόν ησυχαστή του 14ου αιώνα μέχρι και τον σύγχρονό μας γέροντα Πορφύριο, μια χρυσή αδιάκοπη αλυσίδα μεγάλων οσίων και ενάρετων γερόντων ύφαναν το περιούσιο εργόχειρο της ψυχής τους στα ερημικά αλλά πάντερπνα Καυσοκαλύβια.ΤΙΜΗ: 13 Ευρώ
ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ!
Λειτουργικά Ζητήματα

Το βιβλίο περιλαμβάνει απαντήσεις σε ερωτήματα επί λειτουργικών κυρίως, αλλά και πνευματικών και νομοκανονικών ζητημάτων. Προτάσσεται και ως ένα εύχρηστο και λειτουργικό εγχειρίδιο για ενορίτες, πιστούς και καθέναν χριστιανό που επιθυμεί να κατηχηθεί ορθά, απλά και ορθόπρακτα για τα ζητήματα της Πίστεως.

ΤΙΜΗ: 9 Ευρώ
ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ!
ΜΕΤΕΩΡΑ - Οι Αετοφωλιές της Ορθοδοξίας
 
Ένα Ανεπανάληπτο Οδοιπορικό στα Μοναστήρια της Αγιομετεωρίτικης Πολιτείας, με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και μοναδικές ιστορικές αναφορές!
 
ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ: 15 Ευρώ
ΤΙΜΗ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 20%: 12 Ευρώ
ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ!
Μοναστήρια της Θεσσαλίας

Φωτογραφικό Ταξίδι στα σημαντικότερα Μοναστήρια της Θεσσαλίας, μέσα από εκατοντάδες έγχρωμες φωτογραφίες! Περιλαμβάνονται Ιερές Μονές από Καρδίτσα, Λάρισα, Μαγνησία και Τρίκαλα.
 
ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ: 15 Ευρώ
ΤΙΜΗ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 20%: 12 Ευρώ
ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ!
Μοναστήρια της Στερεάς Ελλάδας
 
Περιήγηση στα σημαντικότερα Μοναστήρια της Στερεάς Ελλάδας, μέσα από εκατοντάδες έγχρωμες φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης! Περιλαμβάνονται Ιερές Μονές από Αιτωλοακαρνανία, Αττική, Βοιωτία, Εύβοια, Ευρυτανία, Φθιώτιδα και Φωκίδα.
ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ: 15 Ευρώ
ΤΙΜΗ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 20%: 12 Ευρώ
 
ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ!
Μοναστήρια της Ηπείρου

Ένα ανεπανάληπτο φωτογραφικό ταξίδι στα Ιερά Προσκυνήματα της Ηπειρωτικής γης: Στην πιο ορεινή περιοχή της Ελλάδας, ανακαλύπτουμε τις Ιερές Μονές, από την Άρτα και τα Ιωάννινα μέχρι την Πρέβεζα και την Θεσπρωτία!
 
ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ: 15 Ευρώ
ΤΙΜΗ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 20%: 12 Ευρώ
ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ!

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. Designed by OddThemes | Distributed By Blogger Templates20