Θαυμαστα Παραδειγματα Μεταστροφης Αμαρτωλων


Άμεσα Διαθέσιμο. Αποστέλλεται κατά κανόνα σε 1 - 2 εργάσιμες ημέρες.
Με την φώτιση και βοήθεια του φιλανθρώπου και ευεργέτου μας Θεανθρώπου Ιησού Χριστού, οι εκδόσεις «Ορθόδοξος Κυψέλη» Θεσσαλονίκης, ετοίμασαν αυτό το ειδικό βιβλίο προκειμένου να διευκολυνθούμε και εμπιστευθούμε στην Πρόνοια του Θεού, στις πρεσβείες της Παναγίας και όλων των Αγίων μας, που είναι στην διάθεσή μας, αρκεί να ζητήσουμε την συνδρομή τους.
Τα θαυμαστά διδακτικά ιστορικά περιστατικά, που ακολουθούν, θα πείσουν κάθε φιλότιμο και καλοπροαίρετο άνθρωπο, για το τι πρέπει να πράξει.
Ας αξιοποιήσουμε την προσφερόμενη καλή αυτή ευκαιρία για το ψυχοσωματικό καλό μας, το πρόσκαιρο και αιώνιο, κάμνοντας καλή χρήση του πολύτιμου χρόνου της εδώ προσωρινής διαμονής μας. Τα θαυμαστά παραδείγματα των μετανοησάντων συνανθρώπων μας, μας δείχνουν τον δρόμο που και εμείς οι αμαρτωλοί πρέπει να ακολουθήσουμε.
Καλή μελέτη και καλή μετάνοια να προσφέρουμε όλοι μας προς εξασφάλιση της συμμαχίας του Θεού, της ειρήνης της συνειδήσεως και της λυτρώσεώς μας από την τυραννία της αμαρτίας και τα δεινά που επιφέρει.

(Από την παρουσίαση του βιβλίου)
ΣΕΛΙΔΕΣ: 192
ΣΧΗΜΑ: 14x21
ΕΤΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ: 2015

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ:

Δημοσίευση σχολίου

ΩΦΕΛΙΜΑ

ΓΕΡΟΝΤΕΣ

ΘΑΥΜΑΤΑ

 
Copyright © ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. Designed by OddThemes | Distributed By Blogger Templates20