Σε Μπελαδες Ο Δημος Βερυκιος – Ετοιμαζεται Ομαδικη Μηνυση Εναντιον Του!


Πριν από λίγο λάβαμε το ακόλουθο κείμενο από τον κ. Δημήτριο Σωτηρόπουλο εκδότη – Εκδόσεις Δ. Σωτηρόπουλος – συγγραφέα και διαχειριστή του Ορθόδοξου μπλογκ ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.
Δεν θα περάσει τόσο εύκολα το θέμα που έχει προκύψει με τον υβριστή της Παναγίας Δήμο Βερύκιο.
Παρά την προσπάθεια «ξεπλύματος» του δημοσιογράφου από…συναδέλφους του σε εκκλησιαστικά μέσα ενημέρωσης, μέσω μιας «επιστολής μετανοίας» σε ύφος που απέχει πολύ από το δικό του, οι αντιδράσεις απλών πιστών για την απίστευτη βλασφημία του συνεχίζονται.
Μάλιστα, όπως μαθαίνουμε, ομάδα πολιτών, με επικεφαλής δικηγόρους, επιχειρηματίες και άλλους, ετοιμάζεται τις προσεχείς ημέρες να καταθέσει μήνυση εναντίον του, που θα ζητά την καταδίκη του σύμφωνα με τον νόμο περί βλασφημίας.
Κι αυτό, διότι οι εξηγήσεις του δημοσιογράφου κάθε άλλο παρά πειστικές ακούγονται, αφού οποιοσδήποτε άνθρωπος που απλά σέβεται (χωρίς να πιστεύει απαραίτητα) τα ιερά και τα όσια της πίστης μας, ούτε κατά διάνοια δεν θα τολμούσε να χυδαιολογήσει με τέτοιο τρόπο εναντίον της Υπεραγίας Θεοτόκου.
Η οργή των πιστών για τον αντιπρόεδρο του Άλφα είναι πολύ μεγάλη και κάτι μας λέει πως, όση στήριξη και να έχει σε υψηλούς εκκλησιαστικούς και πολιτικούς κύκλους, αυτή τη φορά δεν θα «τη βγάλει καθαρή».
Κι αυτό γιατί πολλοί θυμούνται το μένος και τις εξίσου εμετικές επιθέσεις του στο Άγιον Όρος και την Ιερά Μονή Βατοπαιδίου, όταν είχε ξεσπάσει το περίφημο «σκάνδαλο». Φαίνεται, λοιπόν, πως κάποιοι δεν ξεχνούν. Κι ετοιμάζονται να θέσουν τον αμετανόητο υβριστή των Θείων, προ της ανθρώπινης δικαιοσύνης.

Δημήτριος Σωτηρόπουλος

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ:

1 σχόλιο :

  1. Ανώνυμος31/8/18, 11:12 π.μ.

    Το έχετε υπόψη σας;

    Ἡ φρικτότερη βλασφημία - π. Δανιήλ Ἀεράκη,
    https://anastasiosk.blogspot.com/2018/08/blog-post_604.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΩΦΕΛΙΜΑ

ΓΕΡΟΝΤΕΣ

ΘΑΥΜΑΤΑ

 
Copyright © ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. Designed by OddThemes | Distributed By Blogger Templates20