Να προσεχουμε τι ψηφιζουμε


Πολλοί φίλοι και φίλες, διαμαρτύρονται δικαίως για τα όσα απαράδεκτα συμβαίνουν ειδικά τις τελευταίες ημέρες στη Βουλή, με «μετακινήσεις» βουλευτών και καταστάσεις που ούτε αρμόζουν στην δημοκρατία, ούτε στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
Σωστά όλα αυτά, αλλά κοιτώντας το βιογραφικό και τις δηλώσεις του καθενός από τους «μετακινούμενους», διαπιστώνουμε ότι πρόκειται στην καλύτερη για γραφικά πρόσωπα, αμόρφωτα, παντελώς αναξιόπιστα. Με μια λέξη, όσο κι αν ακούγεται βαριά: Ο κατιμάς της νεοελληνικής κοινωνίας.
Ποιους λοιπόν εκπροσωπούν όλοι αυτοί; Ολόκληρο τον ελληνικό λαό; Φυσικά όχι! Εκπροσωπούν πρώτα και κύρια τους ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ. Φαίνεται απίστευτο, αλλά τα συγκεκριμένα άτομα από κάποιους ψηφίστηκαν! Από αρκετές χιλιάδες κόσμου, για την ακρίβεια. Μήπως θα πρέπει λοιπόν πρώτα να κάνουμε πρώτα την αυτοκριτική μας;
Αναφέρω μια περίπτωση από τους 6 «γυρολόγους», τον βουλευτή Ζουράρι: Αμφιλεγόμενος καθηγητής Πανεπιστημίου και τηλεοπτικός «σοφός», βγήκε πρώτος σε σταυρούς στην Α' Θεσσαλονίκης το 2015, με το κόμμα του Καμμένου. Ξέρετε ποιοι τον ψήφισαν κατά κόρον; Λυπάμαι που το λέω, αλλά κυρίως άνθρωποι εντός της Εκκλησίας, σοβαροί, με εθνικές και θρησκευτικές ευαισθησίες. Τον ψήφισαν γιατί μιλούσε (κατόπιν πρόσκλησης φυσικά) σε εκδηλώσεις της Μητρόπολης και άλλων, ενώ ακόμα και ιστοσελίδες τον παρουσίαζαν ως «ελληνορθόδοξη φωνή» στην Βουλή, επειδή ανάμεσα στις διάφορες ακατανόητες φράσεις που ξεστόμιζε ανέφερε και την Παναγία!
Για όλα τα παραπάνω υπάρχει πλούσιο αποδεικτικό υλικό που αν βγει στη δημοσιότητα, είναι σίγουρο πως θα ντροπιάσει πολλούς που τάχα κόπτονται ακόμα και για τη Μακεδονία (δείτε ένα μικρό μέρος στις εικόνες που επισυνάπτω). Για να μην αναφέρουμε άλλους πολιτικούς που πλασάρονται ως «μακεδονομάχοι», ενώ διατηρούν εταιρείες και επαγγελματικά συμφέροντα στα Σκόπια.
Προσοχή, λοιπόν! Η ψήφος είναι ένα «όπλο» που δεν εκπυρσοκροτεί μονάχα μία φορά, αλλά δημιουργεί αλυσιδωτές εκρήξεις...που μπορεί να κρατήσουν και μια τετραετία...!
Δημήτρης Σωτηρόπουλος
Εκδότης - Συγγραφέας
Τομεάρχης Θρησκευτικών και Εκκλησιαστικών Θεμάτων ΠΑΤ.ΡΙ.Ε

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ:

Δημοσίευση σχολίου

ΩΦΕΛΙΜΑ

ΓΕΡΟΝΤΕΣ

ΘΑΥΜΑΤΑ

 
Copyright © ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. Designed by OddThemes | Distributed By Blogger Templates20