Πιστοι προσευχηθηκαν για την Κινα που δοκιμαζεται απο τον κορονοϊο


Οι επιδημικές διαστάσεις που έχει λάβει ο κορονοϊός τον τελευταίο μήνα έχουν ανησυχήσει την παγκόσμια κοινή γνώμη. 
Σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στοιχεία, στην ηπειρωτική Κίνα έχουν σημειωθεί 68.500 κρούσματα του ιού και 1.665 θάνατοι.  Σε άλλες χώρες ο αριθμός αυτός είναι περίπου 500 κρούσματα, σε σχεδόν 24 χώρες και εδάφη, με 4 θανάτους σε Ιαπωνία, Χονγκ Κονγκ, Φιλιππίνες και Γαλλία.
Από την πρώτη στιγμή η Εκκλησία της Ρωσίας, βρέθηκε μέσα από τις προσευχές της, κοντά στο πρόβλημα, ενώ παράλληλα τόνισε πως ο ιός δεν μεταδίδεται μέσα από την Θεία Κοινωνία, διότι αυτή αποτελεί το σώμα και το αίμα του Κυρίου.
Σήμερα τελέστηκε στη Μόσχα ακόμη μια Θεία Λειτουργία υπέρ των δοκιμαζομένων από τον ιό. «Είναι για τους αδελφούς μας από την Κίνα, οι οποίοι υποφέρουν από αυτή την φρικτή δυστυχία, αυτήν την καταστροφική πανώλη. Τελούμε αυτή την προσευχή και ζητούμε από τον Θεό έλεος προς την Κίνα και τον λαό της», τόνισε, ο π. Ιγκόρ.
Η Ρωσία έχει καταγράψει δύο κρούσματα της νόσου, δύο κινέζους υπήκοους, οι οποίοι έχουν αναρρώσει και έχουν λάβει εξιτήριο από το νοσοκομείο, σύμφωνα με τις αρχές. Οι ρωσικές αρχές έχουν θέσει σε καραντίνα εκατοντάδες ρώσους και κινέζους υπήκοους κατά την άφιξή τους από την Κίνα.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ:

Δημοσίευση σχολίου

ΩΦΕΛΙΜΑ

ΓΕΡΟΝΤΕΣ

ΘΑΥΜΑΤΑ

 
Copyright © ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. Designed by OddThemes | Distributed By Blogger Templates20