Η Παναγια ως «Προστατιδα αγεννητων παιδιων»


Η εκστρατεία για την χρηματοδότηση του κέντρου υποστήριξης για τις γυναίκες που εγκυμονούν «Η Αγία Ελένη» συγκέντρωσε σχεδόν ολόκληρο το ποσό που απαιτείται για την ίδρυση αλλά και τη λειτουργία του για τους δύο πρώτους μήνες. Μάλιστα ένας δωρητής προσέφερε μια Εικόνα αυτή της Παναγίας ως «Προστάτιδα αγέννητων παιδιών» την οποία παραθέτουμε στην κεντρική φωτογραφία. 
Μάλιστα, είναι το μεγαλύτερο ποσό που έχει συγκεντρωθεί ποτέ από ιδιώτες για τη χρηματοδότηση ενός κέντρου υποστήριξης εγκυμοσύνης, 90.500 λέι. Έκπληκτη από την αλληλεγγύη του λαού, η Αλεξάνδρα Ναντάν, συντονίστρια της εκστρατείας, λέει ότι θα συνεχιστεί έως ότου φτάσει στο στόχο της για 100.000 λέι.
«Τι ενώνει αυτούς τους ανθρώπους; Η απάντηση που έλαβα σήμερα, κάποιος δώρισε στο Κέντρο Αγίας Ελένης αυτή την Εικόνα με την Παναγία «προστάτιδα των αγέννητων παιδιών»: η επιθυμία να διαδίδουν την αγάπη του Θεού στις γυναίκες που βρίσκονται σε εγκυμοσύνη και τα παιδιά τους» έγραψε η κα. Ναντάν στο blog που διατηρεί.
Η εικόνα που ελήφθη ως δώρο ζωγραφίστηκε από τους Ορθόδοξους στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι οποίοι θεώρησαν ότι η Μητέρα του Θεού βοηθά στον αγώνα για την υπεράσπιση του δώρου της ζωής και για το καλό των γυναικών. Τονίζεται ιδιαίτερα ότι η Παναγία είναι η πνευματική Μητέρα όλων των ανθρώπων, γεννημένων και αγέννητων.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ:

Δημοσίευση σχολίου

ΩΦΕΛΙΜΑ

ΓΕΡΟΝΤΕΣ

ΘΑΥΜΑΤΑ

 
Copyright © ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. Designed by OddThemes | Distributed By Blogger Templates20