ΕΚΤΑΚΤΟ – Δυσκολες ωρες για τον Αρχιεπισκοπο Κρητης- Αναστρεψιμη η κατασταση του, λενε οι γιατροι της ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ

 


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Πρακτορείου Ορθοδοξία (www.ope.gr),  κρίσιμες  είναι οι ώρες  για τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ειρηναίο αφού εισήχθη με αναπνευστικά προβλήματα στο νοσοκομείο.

Ο Αρχιεπίσκοπος βρίσκεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο νοσοκομείο ΠΕΠΑΓΝΗ, του Ηρακλείου Κρήτης διασωληνωμένος όπως αποκάλυψε στο  Διεθνές Πρακτορείο ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ το περιβάλλον του Σεβασμιωτάτου.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Γιώργος Χαλκιαδάκης, που από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκε για το αποτέλεσμα των ιατρικών εξετάσεων δήλωσε ότι διαπιστώθηκε αναπνευστική ανεπάρκεια η οποία προς το παρόν αντιμετωπίζεται συντηρητικά.

Στο πρακτορείο Ορθοδοξία μίλησε και ο π. Ζαχαρίας Αδαμάκης πρόεδρος της ΕΣΚΕΚ λέγοντας ότι: «Ενημερωθήκαμε από τους γιατρούς ότι ο Αρχιεπίσκοπος βρίσκεται σε μια δύσκολη αλλά όχι μη αναστρέψιμη κατάσταση. Θα τον βοηθήσουν με το πρόβλημα του αναπνευστικού του και όλοι ελπίζουμε ότι θα τα κατεφέρει.»

Τον τελευταίο καιρό η υγεία του ήταν επιβαρυμένη λόγω του ιστορικού των παθήσεών του και ο οργανισμός του πολύ εξασθενησμένος. Ο 87χρονος προκαθήμενος της Εκκλησίας της Κρήτης θα παραμείνει για προληπτικούς λόγους.

Το Διεθνές Πρακτορείο Ορθοδοξία βρίσκεται σε συνεχή επαφή με το περιβάλλον του και θα σας ενημερώνει για την κατάσταση του Αρχιεπισκόπου.

https://www.orthodoxianewsagency.gr/epikairotita/dyskoles-ores-gia-ton-arxiepiskopo-kritis/

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ:

Δημοσίευση σχολίου

ΩΦΕΛΙΜΑ

ΓΕΡΟΝΤΕΣ

ΘΑΥΜΑΤΑ

 
Copyright © ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. Designed by OddThemes | Distributed By Blogger Templates20