Ο "φιλέλληνας" Βλαντιμίρ Πούτιν προσκυνά τους Εβραίους!!!

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ...ΞΑΝΘΟΥ ΓΕΝΟΥΣ:ΟΤΑΝ Ο ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΕΝΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΡΑΤΟΥΣ ΦΟΡΑ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΠΕΛΑΚΙ,ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΡΑΓΕ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ;

https://dimitrisotiropoulosbooks.ecwid.com/
Τις τελευταιες μερες,με την εισοδο του ρωσικου αεροπλανοφορου "Ναυαρχος Κουζνετσοφ" στα ελληνικα νερα του Αιγαιου,καλλιεργηθηκε ενα εντονο κλιμα ικανοποιησης,αν οχι λατρειας,προς τους Ρωσους,την "αρκουδα που βρυχαται" και τον "Πουτιν που μπηκε στο παιχνιδι και θα βαλει στη θεση τους τους Τουρκους"!Φαινεται,οτι σα λαος εχουμε μεγαλη αναγκη τους σωτηρες και δη τους αλλοδαπους ισχυρους,ΑΦΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΑΘΗΜΑ!

Πώς θα σας φαινοταν λοιπον αν βλεπατε τον Ρωσο Προεδρο Βλαντιμιρ Πουτιν με το κλασικο εβραικο καπελακι να αποτυει φορο τιμης στους Εβραιους;;;Συνωμοσιολογια;Καθολου!Τον βλεπετε και στη φωτογραφια αριστερα,τραβηγμενη στο ταξιδι του στο Ισραηλ τον Απριλιο του 2005.Οπως ολοι οι ξενοι ηγετες που το επισκεπτονται,ετσι κι αυτος ΔΕΝ ΠΑΡΕΛΕΙΨΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ στα σιωνιστικα αφεντικα αυτου του πλανητη!

Η επισκεψη,οπως αναφερουν οι New York Times (http://www.nytimes.com/2005/04/29/international/middleeast/29mideast.html),πραγματοποιηθηκε προκειμενου να "βελτιωθουν οι ρωσο-ισραηλινες σχεσεις,που ειχαν διαταραχθει εξαιτιας των πωλησεων ρωσικων πυραυλων στη Συρια και τη μη καταδικη του πυρηνικου προγραμματος του Ιραν".Μαλιστα,σε μια απιστευτα απολογητικη δηλωση,ο Πουτιν μονο που δε ζητησε...συγνωμη για τους συριακους πυραυλους:

"Οι πυραυλοι που τους πουλησαμε ειναι μικρους βεληνεκους και δεν κινδυνευετε.Για να γινει αυτο,θα πρεπει να επιτεθειτε στη Συρια (!!!).Μας ειχαν ζητησει και μεγαλου βεληνεκους αλλα αρνηθηκαμε,συμμεριζομενοι την ασφαλεια του Ισραηλ!!!"

Αν τωρα οι παραπανω δηλωσεις συναδουν με το δυναμικο προφιλ ενος ανεξαρτητου και ισχυρου ηγετη που επιθυμει να καλλιεργησει χρονια τωρα ο Πουτιν (δειτε τον αριστερα χαριεστατο με τον Αρχιραββινο της Μοσχας Λαζαρ),τι να πουμε...υπαρχει ομως και συνεχεια:"Θελουμε να χρησιμοποιησει το Ιραν τις πυρηνικες του εγκαταστασεις για ειρηνικους σκοπους",ειπε καθησυχαζοντας καπως το εβραικο του ακροατηριο."ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ,ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ"!!!

Αλλωστε,ο πρωην Ισραηλινος Προεδρος Αριελ Σαρον ειχε χαρακτηρισει τον Πουτιν "εναν πραγματικο φιλο του Ισραηλ",που "συμμεριζεται τις αποψεις μας σχετικα με το Παλαιστινιακο προβλημα"!!! (Νοεμβριος 2003).Και πώς να μην το κανει,οταν ο Ρωσος Προεδρος παραδεχεται πως "το Ισραηλ μας εχει βοηθησει στην αντιμετωπιση των Τσετσενων τρομοκρατων και κατανοουμε τις αντιδρασεις του με τους Παλαιστινιους"!!!(Διαβαστε περισσοτερα στο αποκαλυπτικοτατο αρθρο εδω:http://www.meforum.org/article/690).

Δυστυχως,οσοι ευαγγελιζονται ελληνορωσικη φιλια ή ακομα και επεμβαση των Ρωσων προς οφελος μας,πλανωνται πλανην οικτρα.Ο,τι και να κανουν αυτοι και οι αλλοι ξενοι,θα το κανουν με γνωμονα το δικο τους συμφερον και οχι το δικο μας.Αληθεια,ξεχασαμε τοσο ευκολα τις μεγαλες τσαρικες υποσχεσεις πριν την Επανασταση του 1821;ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΩΝ ΟΡΛΩΦΙΚΩΝ;Γιατι λοιπον πρεπει να αναζηταμε σωνει και καλα "Μεσσιες",ειδικα στο προσωπο ατομων που προσκυνανε τους Σιωνιστες χασαπηδες της ανθρωποτητας;

ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΣΟ ΑΦΕΛΕΙΣ Ή ΜΗΠΩΣ ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΙ;



ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ:

44 σχόλια :

  1. Ανώνυμος8/1/09, 5:30 μ.μ.

    Dim
    παρακολουθω το blog
    γιατι γραφεις λιγα και ουσιαστικά,
    εδω ομως εκανες φαουλ.
    Οι φωτογραφιες ειναι- η μια τουλαχιστον παλαιοτερες-οταν ο Πουτιν επαιζε το παιχνιδι τους για ν΄ανεβει στην εξουσία.
    Τον Χοντακορφσκι και ολο το σοι γιατι τους εχει μεσα και εχουν λυσάξει ολοι?
    Ας μην τα ισοπεδωνουμε ολα.
    Αν και συμφωνω οτι σε γενικες γραμμες κοιτανε το συμφερον τους -ως συνολο και ο καθενας τους ξεχωριστα- παρ΄ολα αυτα προκειται για μια φιλα προσκειμενη χωρα (συγκρινε με αλλους λαους)
    και για το συγκεκριμενο ατομο εχει δείξει τις προθεσεις του προς εμας.

    Χαιρετώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Οι φωτογραφιες ειναι- η μια τουλαχιστον παλαιοτερες-οταν ο Πουτιν επαιζε το παιχνιδι τους για ν΄ανεβει στην εξουσία."

    γράφεις Μούσα.

    Η παλαιότητα της φωτογραφίας δεν είναι επιχείρημα για τις αγαθές προθέσεις του Πούτιν.
    Αντίθετα είναι επιχείρημα, εναντίον του, το ότι έπαιζε το παιχνίδι τους λόγω εξουσίας.
    Που σημαίνει επειδή συνεχίζει να θέλει την εξουσία και οι Ισραηλινοί, αποδεδειγμένα, είναι ισχυροί, το παιχνίδι συνεχίζεται.

    Τα παιχνίδια εξουσίας δεν σταματούν ποτέ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος8/1/09, 6:56 μ.μ.

    εμένα πάλι οι φωτό μου φαίνονται να είναι μονταζ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος8/1/09, 7:25 μ.μ.

    eiste pionia ton amerikanon mi kanete tetoia lathoi gia ta orthodoxa krati o poutin prin kanei kanei to skeftete 1000 fores parapano gia na mporesei na exei to pano xeri se ola opos fenete kai me to aerio pou oloi i europi ipokleinete mprosta tou gia na anoiksoun tis strofigges... kala kanei kai to pezei se dio tamplo afou pleon einai apodedigmeno oti i rosiki texnologia einai poli anoteri apo oles tis alles. alla einai kai ipermaxos tis orthodoxias kai tou ellinismou giauto na eiste pio prosektikoi se auta pou grafete..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για να μιλήσουμε για μοντάζ πρέπει να έχουμε στοιχεία.

    Με τη λογική αυτή, κάθε φωτό μπορεί να είναι μοντάζ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να μην μπερδεύουμε την Ορθοδοξία και τον ελληνισμό με οτιδήποτε άλλο.....

    Προσωπικά είμαι εναντίον των ΗΠΑ (καλό είναι να μην πετάμε έτσι ασύστολα λάσπη) αλλά δεν συνδέω τον ελληνισμό μου με καμμία Ρωσία.
    Κανείς δεν αγαπά την Ελλάδα αν δεν την αγαπήσουμε εμείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος8/1/09, 7:49 μ.μ.

    ΚΑΠΟΤΕ Ο ΣΑΤΖΕΤΑΚΗΣ ΕΙΠΕ ΣΩΣΤΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΘΝΟΣ ΑΝΑΔΕΛΦΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΝ ΕΙΡΩΝΕΥΤΗΚΑΝ. ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΘΝΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΔΕΛΦΙΚΟΥΣ ΔΕΣΜΟΥΣ. ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΣΗ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ (2 ΦΟΡΕΣ ΕΚΑΨΑΝ ΚΑΙ ΕΣΦΑΞΑΝ ΤΗ Β. ΕΛΛΑΔΑ) ΚΑΙ ΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ. ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ. MAIK

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος8/1/09, 8:28 μ.μ.

    Δε συμφωνώ καθόλου με την προχειρότητα και επιφανειακότητα των προσεγγίσεων του φίλου blogger. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Πούτιν είναι πιστό τέκνο της Ορθοδόξου Εκκλησίας, με καλό Πνευματικό και σίγουρα εμείς δεν μπορούμε να κρίνουμε τα πράγματα μόνο από τις... φωτογραφίες!!! Σημασία έχει η πολιτική που ασκεί και όχι οι πράξεις διπλωματίας ενός πολιτικού ηγέτη.
    Διαβάστε και εδώ: http://vatopaidi.wordpress.com/2009/01/03/prophecy-st-kosmas/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σημασία έχει να μπορέσουμε να αγαπήσουμε την Ελλάδα και να σταματήσουμε να βλέπουμε παντού ανύπαρκτους φίλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος8/1/09, 9:22 μ.μ.

    Tι εγινε Ελενα.?
    Αντιπροσωπος του Dim ειδικα για το αρθρο αυτο
    εγινες?
    Αναρωτιεμαι γιατι τοσο μενος κατα του Πουτιν!(ειδικα οταν ειναι γνησιος Χριστιανος Ορθοδόξος με Ελληνα πνευματικό και πολλα αλλα).
    Συμφωνω απολυτα με τον Φιλελευθερο.
    Και εν πασει περιπτωση οποιος είναι πατριωτης-ισσα δεν χρειαζεται να το βροντοφωνάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καταρχην να υπογραμμισω οτι γενικα δεν ειμαι εναντιον του Πουτιν.Ισα ισα.Απλα,επειδη απο εδω μεσα εχουμε μαθει να τα λεμε στα ισια και χωρις να κρυβουμε τιποτα,θα κραξουμε και τον Βλαδιμηρο για τη φιλοεβραικη σταση του.

    Οι φωτογραφιες Μουσα ειναι απο την επισκεψη του στο Ισραηλ το 2005,δηλαδη οταν ηταν ηδη Προεδρος.Οσο για τον αλλο φιλο που με χαρακτηριζει "αμερικανακι",εδω γελανε και οι πετρες!!!Γιατι δε ριχνεις μια ματια αγαπητε στα πολλα αρθρα που εχω γραψει για τον Ομπαμα,τον Μπους και γενικα τους αμερικανους και τον φιλοεβραισμο τους;

    Εδω ομως ειναι το θεμα:ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΡΑΕΙ ΣΚΟΥΦΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ!Δηλαδη 2 μετρα και 2 σταθμα;Οχι!Ειναι απαραδεκτοι και οι δυο,τελειωσε!Κι αν το εβραικο κρατος τους υποχρεωνει κατα καποιο τροπο να το κανουν,ας μην πατησουν ποτε!Αν και εχω δει ηγετες να πηγαινουν εκει και να μην κανουν αυτα τα καραγκιοζιλικια,αλλα να συναντανε απλως τους εβραιους ομολογους τους και τερμα.

    Φιλε μου φιλελευθερε,ξερεις πολυ καλα οτι η γυναικα του Καισαρα δεν αρκει να ειναι τιμια,αλλα και να φαινεται τιμια!Ναι,καλος χρυσος και αγιος ο Πουτιν,αλλα ορισμενα πραγματα,οπως ειναι Ο ΦΟΡΟΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ πρεπει να αποφευγονται!Αν εσυ χαρην της διπλωματιας δεν τα καταδικαζεις,εμεις το κανουμε!

    Δεν χωρανε "αν " και "εφοσον".ΟΠΟΙΟΣ ΒΑΖΕΙ ΣΚΟΥΦΑΚΙΑ ΚΑΙ ΓΛΥΦΕΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ (δειτε και τι λεει ο Πουτιν και μη στεκεστε μονο στις φωτογραφιες) ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΟΣ.Γιατι αγαπαμε τους Ρωσους,αλλα πανω απ'ολα αγαπαμε την Ελλαδα μας και το δικαιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Mούσα

    Δεν είμαι αντιπρόσωπος κανενός.
    Απλά εδώ μιλάμε ΟΛΟΙ και λέμε τη γνώμη μας.

    Γιατί ενοχλείσαι?
    AΝ θέλεις να μιλάς ιδιωτικώς με κάποιον του στέλνεις μειλ. Δεν γράφεις εδώ.
    ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΒΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος8/1/09, 10:57 μ.μ.

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΚΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν ξέρω και δεν με νοιάζει αν ο Πούτιν είναι φιλέλληνας ή όχι,ξέρω όμως ότι υπάρχει μιά προφητεία πού μιλάει για το ξανθό γένος,εκτός κι άν είναι ψεύτικη.Ξέρω επίσης τα λόγια του γέροντα Παϊσιου πώς,όλοι οι μεγάλοι έχουν τα δικά τους σχέδια,μέσα α΄πο τα σχέδιά τους όμως προωθείται το σχέδιο του Θεού.Εκτός εάν και αυτό είναι μία ακόμη Λιακοπούλια ρήσης.
    Ευχαριστώ δια τον χρόνον σας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος8/1/09, 11:38 μ.μ.

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ, ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. ΠΩΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΙΧΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ; ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΩΦΕΛΙΜΟ ΝΑ ΤΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΠΡΟΩΘΟΥΣΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ. ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ (ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ) ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΨΟΥΝ. ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ, ΣΑΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ KGB ΗΞΕΡΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ. ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΝΕΔΩΣΑΝ, ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΑΡΓΗΣΑΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΜΟΛΙΣ ΕΝΙΩΣΕ ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΕ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΔΙΕΦΥΓΑΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΕΔΙΩΞΕ ΤΙΣ ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ. ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΞΕΡΕΤΕ.

    ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΑΣ, Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑΣ ΟΜΩΣ Ο ΠΑΤΗΡ ΤΥΧΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!
    ΔΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΤΥΧΩΝΑ
    http://www.vizantia.info/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εγινε ενα ξεκαθαρισμα ασχετων και προβοκατορικων μηνυματων.Αναγκαστηκα να το κανω γιατι καποιοι θελουν σωνει και καλα να παρεκτραπει η συζητηση απο το πραγματικο της αντικειμενο,δηλαδη το προσκυνημα του Πουτιν στους Εβραιους.

    Θα σας παρακαλεσω να μεινετε στο θεμα.Ασχετα μηνυματα θα διαγραφονται.Εδω μεσα δεν ειναι δεκτη η προπαγανδα απ'οπου κι αν προερχεται.Επισης,καλο ειναι να γινεται κριτικη οχι στα προσωπα των συνομιλητων μας αλλα στις ιδεες τους.

    Ευχαριστω και συγνωμη για την αναστατωση.

    Υ.Γ.Για τους διαφορους καλοθελητες που θα με πουν "φασιστα",δεν πειραζει!Εξαλλου,ετσι μ'εχουν βγαλει εδω και καιρο οσοι εχουν παρωπιδες.Οποτε,ο βρεγμενος τη βροχη δεν τη φοβαται...:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η δημοκρατία δεν έχει καμμία σχέση με την ασυδοσία και ούτε είναι δημοκρατία να υφιστάμεθα οι πολλοί τα βίτσια των λίγων.
    Καλά έκανες και έσβησες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος9/1/09, 11:00 π.μ.

    DIM ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ Υ.Γ AΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΦΑΣΙΣΤΕΣ. ΕΑΝ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ...... ΝΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μάικ

    Φυσικά και δεν είναι συνώνυμο το φασίστας με τις αγάπες που είπες και φυσικά δεν είμαστε.

    Ολα αυτά που είπες, σημαίνουν χριστιανοί, Ελληνες και αξιοπρεπείς και είμαστε.

    Φασίστες είναι όλοι εκείνοι που με τον ένα ή τον άλλον τρόπο κόβουν τις αξίες στα μέτρα τους και προσπαθούν, έτσι κουτσουρεμένες, να τις επιβάλλουν βρίζοντας και απειλώντας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος9/1/09, 7:27 μ.μ.

    Ποιος είπε ότι ο Πούτιν είναι φιλέλληνας κι από πού ως πού; Δεν κατάλαβα. Υπάρχουν "φιλίες" στην πολιτική;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος9/1/09, 9:55 μ.μ.

    Εγώ ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω αυτή την μεταφυσική προσωπολατρία. Τι μπορεί να νοιάζει τον κάθε έλληνα αν ο Πούτιν είναι ή δεν είναι κρυφός βουδιστής π.χ. ρε παιδί μου.
    Το θέμα είναι απλό. Μετά από δεκαετίες που ήμασταν σε διαφορετικά πολιτικοκοινωνικά στρατόπεδα με την Ρωσία. Εξ αιτίας της Οκτωβριανής επανάστασης. Η Ρωσία πλέον βρίσκεται στο ίδιο πολιτικοκοινωνικό στρατόπεδο με μας. Το κοινό θρησκευτικό δόγμα είναι ένα δείγμα κοινών δεσμών πολιτιστικών και εμπορικών που χρονολογούνται εδώ και περίπου μια χιλιετία. Ο Ιβάν ο Τρομερός έχει αίμα ελληνικό γιατί ήταν εγγονός της Σοφίας Παλαιολόγου, ανιψιάς του τελευταίου μας Αυτοκράτορα του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου και γι’ αυτό έχουν για εθνόσημο και τον Βυζαντινό δικέφαλο αετό με τον Αϊ Γιώργη στο στήθος. Αλλά όλα αυτά είναι δείγματα μακραίωνων πολιτιστικών ανταλλαγών που είναι καταγεγραμμένες στον πολιτισμό μας και στην ιστορία και των δύο κρατών. Αλλά είμαστε δύο ανεξάρτητα κράτη. Αν θέλετε να μιλήσουμε ωμά. Οι Ρωσία έχει ανάγκη την Ελλάδα ακριβώς για τον ίδιο λόγο που χρειάστηκαν οι πρώτοι τσάροι την επαφή με το Βυζάντιο. Την πνευματικότητα της Ορθοδοξίας κατά πρώτο που θα αποτελέσει τον συνδετικό ιστό στην συνείδηση των Ρώσων που είναι ένα σύνολο εθνοτήτων. Αυτή την στιγμή οι Ρώσοι είναι ένας λαός στην πλειοψηφία του άθεος αλλά που ταυτόχρονα διψάει για τις ρίζες του για την Ορθοδοξία και αυτό περιμένει από μας. Κάτι δευτερεύον που περιμένει η Ρωσία και από την Ελλάδα αλλά πολύ περισσότερο από την Ευρώπη συνολικά, είναι οι καλές εμπορικές σχέσεις. Αυτό το ζητάει γιατί είναι μια τεράστια χώρα που έχει πάρα πολλούς φυσικούς πόρους που όμως η απομόνωσή της σε όλο τον 20ο αιώνα της κόστισε σε αγορές που θα τις φέρουν ανάπτυξη. Γι’ αυτό υπάρχει και τεράστια φτώχια σε μια τόσο πλούσια χώρα. Οι ρώσοι λοιπόν θέλουν να ανοίξουν δουλειές και εμπόριο κυρίως με την Ευρώπη όπου είναι ο φυσικός πολιτιστικός τους χώρος. Άσχετα από τις θεωρίες που την θέλουν μια απομονωμένη κλειστή μοχθηρή «αρκούδα». Δεν είναι έτσι και εκεί μπορούμε να βοηθήσουμε εμείς οι έλληνες.
    Φύση έμποροι σ’ αυτό τον χώρο, θέλουμε άνοιγμα των αγορών της Ρωσίας, για να βγούμε και εμείς με την σειρά μας, απ’ το περιθώριο της Ευρώπης, όπου είμαστε μια απομονωμένη υπανάπτυκτη κομπλεξική επαρχία. Θέλουμε άνοιγμα των αγορών της Ρωσίας, ακριβώς, για να μετατοπιστεί το κέντρο βάρους της ανάπτυξης της Ευρώπης ανατολικότερα. Αυτό το πράγμα όμως δεν το θέλουν οι Αμερικανοί (και το κεφάλαιο που μπορεί να είναι και εβραϊκό κατ’ επέκταση). Πρώτον γιατί βλέπουν τις μεγάλες δυνατότητες της χώρας αυτής αλλά και της Ευρώπης, μέσα από μια ανεξαρτητοποίηση από τις πηγές ενέργειας που ελέγχουν οι Αμερικανοί με αποτέλεσμα να μετατραπεί έτσι η Ρωσία και η Ευρώπη σε υπερδυνάμεις που μπορεί να απειλήσουν στον μέλλον την ίδια και δεύτερον γιατί τα αμερικανικά κεφάλαια θέλουν να διαπραγματευτούν το εμπόριο των φυσικών πόρων αυτής της τεράστιας περιοχής προς δικό τους όφελος. Άρα όπως μπορείτε να καταλάβετε, όποιες κι αν είναι οι προσωπικές επιλογές ενός ανθρώπου, ακόμα και αν αυτός είναι ο Πούτιν δεν έχουν και μεγάλη σημασία. Εδώ τα συμφέροντα που παίζονται είναι τεράστια. Δεν είναι μόνη της η Ελλάδα σ’ αυτό το παιχνίδι. Και η Γερμανία, και η Γαλλία, και η Ιταλία, θέλουν αυτό το άνοιγμα της Ρωσίας, προς όφελος της Ευρώπης.
    Μην ασχολείστε τώρα με τον Πούτιν ή με τον χ και ψ. Ελάχιστοι σημασία έχουν οι άνθρωποι αν υπάρχει το υπόβαθρο σύγκλησης συμφερόντων, και αυτό το έχουμε με την Ρωσία εδώ και αιώνες. Και επιπλέον, πρέπει να καταλάβουμε ότι. δεν ψάχνουμε για νέους προστάτες. Αυτό που θέλουμε απ’ την Ρωσία είναι ένας αμοιβαία επωφελής συνεταιρισμός και το ίδιο θέλουν και οι Ρώσοι. Άρα καλές οι φωτογραφίες, αλλά δεν λένε τίποτα ουσιαστικό πέρα από το να μας κάνουν να φερόμαστε σαν κακομαθημένα παιδιά, χρησιμοποιώντας τα όποια αντισημιτικά αντανακλαστικά εναντίων μας σε μια εποχή που έχουμε τα γεγονότα στην Γάζα. Είναι έξυπνοι οι Ισραηλινοί στην προπαγάνδα τους, αλλά και εμείς είμαστε εξυπνότεροι. Είναι γνωστό ότι μόνο τους έλληνες φοβούνται…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος10/1/09, 12:10 π.μ.

    Σημερα στης ειδησης ειδαμε πιοι ειναι οι ρωσοι ασκεισησ μαζη με τοθς τουρκους στο αιγεο καθε αλλο σχολιο περητευη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος10/1/09, 6:19 μ.μ.

    Αυτό που δεν κατάλαβα είναι πού θα κάνουν τα κοινά γυμνάσια με τους Τούρκους; Εντός του FIR Αθηνών, με έγκριση της ελληνικής κυβέρνησης; Και γιατί με τους Τούρκους και όχι μ' εμάς; Οι Τούρκοι ασκούνται με τους ... Κούρδους, Αμερικανούς, Νατοϊκούς, Ρώσσους. Εμείς με ποιον ασκούμεθα, ώστε να έχουμε την παραμικρή εμπειρία σε περίπτωση -ο μη γένοιτο- που χρειασθεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος12/1/09, 11:23 π.μ.

    Δέστε κι εδώ. Βρε δε βαριέστε, όλοι οι ίδιοι είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος25/1/09, 11:49 μ.μ.

    Μα σοβαρα μιλατε?
    ηταν ενα απο τα πολλα σχεδια του μεχρι να παρει την εξουσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΕΞΥΠΝΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ.ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΒΡΑΚΑ.ΟΙ ΦΩΤΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΕΣ.Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΠΑΙΞΕ ΕΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΒΡΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. "Παλιες" ειναι,τρεισιμησι ετων;;;Και τι παει να πει αυτο,φιλε;Ο.τι γραφει δεν ξεγραφει!Γιατι προσπαθειτε σωνει και καλα να τον δικαιολογησετε;Δηλαδη θα κατηγορουμε τον Ομπαμα και τα υπολοιπα τσιρακια των εβραιων,αλλα τον Πουτιν θα τον εχουμε στο απυροβλητο;Ε οχι.Τουλαχιστον εδω μεσα δεν κανουμε κατι τετοιο.Οποιος υποβαλλει φορο υποτελειας στους σιωνιστες θα τ'ακουει,ακομα κι αν το εκανε 30 χρονια πριν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος6/2/09, 4:55 μ.μ.

    Ρε μάγκες, ξυπνήστε λίγο.

    Οι φωτογραφίες είναι από το τείχος των Δακρύων όπου ο οποιοσδήποτε το επισκέπτεται υποχρεωτικά φοράει το καπελάκι που λέτε. Ψυχραιμία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος6/2/09, 11:33 μ.μ.

    Υπάρχει και κάτι που λέγεται πολιτική ξέρετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Τεραστιο λαθος.Δεν ειναι υποχρεωτικο το καπελακι στο τειχος των δακρυων.Χιλιαδες τουριστες πηγαινοερχονται καθε μερα σ'αυτο χωρις καπελωμα.Και τελος παντων,ας διευκρινησουμε ποια ειναι τα ορια αυτης της "πολιτικης":γιατι με την ιδια λογικη,καλα κανουν και οι Αμερικανοι που σερνονται σα σκυλακια πισω απο τους Εβραιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος12/2/09, 1:41 π.μ.

    Υπεράνω όλων η Ελλάς.

    Μην ξεχνάτε ότι ο Πούτιν είπε τα Σκόπια, Μακεδονία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος20/5/09, 11:49 μ.μ.

    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΩΣ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ΄΄;;
    ΕΞΑΛΛΟΥ ΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΞΑΝΘΟΝ ΓΕΝΟΣ ΘΑ ΞΥΠΝΟΥΣΕ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ;;;
    ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΝΗΡΟΣ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑ Ι Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ..... ΓΙΑ ΔΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΈΙ ΜΥΑΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Κοιτάξτε... Ο Παπαδόπουλος ήταν Μασόνος καί όργανο τών Η.Π.Α. Όταν όμως θέλησε νά φύγει καί νά "χτίσει" τήν Ελλάδα, τόν φάγανε οι ίδιοι οι Σιωνιστές πού τόν ανέδειξαν. Τό ίδιο μέ τόν Σαντάμ κτλ.
    Λέτε γιά τό καπελάκι πού φορούσε ο Πούτιν, καί σωστά διότι ήταν μεγάλο λάθος εκ μέρους του.
    Όμως, δέν σάς προβληματίζει ότι τό ίδιο καπελάκι φοράει μόνιμα ο αντίχριστος Πάπας?
    Δέν προβληματίζεστε ότι αυτόν τόν αντίχριστο, τόν δέχθηκε ως εν Χριστώ αδελφό ο Μασόνος Χριστόδουλος, καί μέσω τού Χριστόδουλου ΌΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΗΜΕΡΟΛΟΓΊΤΑΙ???
    Δέν προβληματίζεστε, όταν ο έτερος "έλληνας"-Τουρκόσπορος καί Μασόνος Βαρθολομαίος, δέχεται ως αδελφό του τό δικέφαλο τέρας, τόν Πάπα, "κοινωνεί" τούς αβαπτίστους Παπικούς, καί συλλειτουργεί μέ όλες τίς αντίχριστες θρησκείες καί δόγματα?
    Γιατί λοιπόν ψάχνεστε στούς γύρω, Πούτιν, Ομπάμα κτλ?
    Τό πρόβλημα βρίσκεται εντός τής Ελλάδος όχι στούς έξω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΠΡΟΣ SERFVAS ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ κάθε σου λέξει και για των χριστόδουλο ,και μάλλον θα σε λιώσουνε οι αδαής λάτρεις του χριστόδουλο όταν θα διαβάσουν την αλήθεια σου δυστυχώς για σένα και για μένα τώρα δεν ξέρω να ανεβάζω βίντεο η ντιβιντι που δείχνει τον χριστόδουλο να σειμπροσευχετε με μουσουλμάνους με εβραίους με καθολικούς με προτεστάντες με ευαγγελιστές με ινδιάνους με ζουλού με βουδιστές και κάθε παραπλανητική θρησκευτική αίρεση. ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Αλέξανδος2/8/09, 3:40 μ.μ.

    Δεν βλέπω ποιό είναι το λάθος του Πούτιν ούτε πως η σχέσεις της Ρωσίας με το Ισραήλ, σημαίνει εχθρότητα με τους Έλληνες. Τουναντίον μάλιστα πιστεύω ότι πολύ σωστά έπραξε ο Πούτιν, και ότι το ίδιο θα έπρεπε να κάναμε κι εμείς. Το Ισραήλ είναι μια χώρα ρυθμιστής στην παγκόσμια σκακιέρα, και θα ήταν προς το συμφέρον μας να είναι σύμμαχος μας. Κάτι που πιστεύω θα το ήθελε πολύ, αφού περιτριγυρίζεται από μουσουλμάνος. Ακόμα και η Τουρκία, που ήταν μέχρι τώρα δήθεν σύμμαχος, στην προσπάθεια της να ηγηθεί όλων των μουσουλμάνων της γής, έχει χαλάσει τις σχέσεις της με το Ισραήλ.
    Ιδού λοιπόν η ευκαιρία για συμμαχία Ελλάδος-Κύπρου-Ισραήλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Διάβασα αρκετά από τα παραπάνω σχόλια αλλά αυτό που θα πρέπει να καταλάβουμε είναι το εξής:
    Είναι πολύ ανώριμο και επιπόλαιο να κρίνεις έναν πολιτικό ηγέτη τύπου "Πούτιν" για μία τέτοια ενέργεια!
    Σε επίπεδο εθνικών συμφερόντων πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν υπάρχει ηθικό και ανήθικο!Ισχύει ο σκληρός νόμος του τύπου "Ο θάνατος σου η ζωή μου"
    Άποψη για τη συγκεκριμένη κίνηση θα μπορεί κάποιος να εκφέρει μόνο όταν έχει πληροφόρηση "εκ των έσω" και βλέποντας τι αποτελέσματα απέφερε η συγκεκριμένη ενέργεια πολύ καιρό αργότερα!!!!!
    Τώρα εμείς μπορούμε να λέμε ότι θέλουμε...
    "Έξω απ το χωρό πολλά τραγούδια λέγονται..."
    Το χρέος που έχουμε εμείς σαν Έλληνες είναι να αγωνιστούμε για μια Ελλάδα πιο Ισχυρή, Αξιοκρατική, Δημιουργική και Έντιμη!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος2/8/09, 8:36 μ.μ.

    οτι και να πουμε ο ελληνισμος ειναι για κλαματα δυστυχως¨¨¨κοιταξτε την κομμουνιστικη αθεη κυβερνηση της μαρτυρικης κυπρου προσπαθουν οι ερυθροι φασιστες με καθε τροπο καθε τι που εχει σχεση με ελλαδα να το διαλυσουν δεν θελουν την γαλανολευκη ,εθνικο υμνο ,οχι στρατιωτικα συνθηματα κατα μογγολωντουρκων......ο χριστοφιας δηλωνει αθεος..υπουργος παιδειας
    ανθελληνας, υπουργος αμυνας ανθελληνας, υπουργος εσωτερικων ανθελληνας,ολοι οι βολευτες του ακελ ανθελληνες και περιμενουμε βρε παιδια βοηθεια απο ξενους? μονο ο χριστος και η παναγια μας σωζουν και κανενας αλλος.τη ελληνικη κυπρο δυστυχως την κυβερνουν προδοτες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος2/8/09, 8:51 μ.μ.

    η κυπρος ηταν ειναι και θα παραμεινη ελληνικη καθε σπιθαμη της ευωδιαζει ΕΛΛΑΔΑ και ετσι θα μεινη μεχρι το τελος του κοσμου εξω οι ανθελληνες προδοτες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος2/8/09, 10:58 μ.μ.

    Νομίζω ότι όποιος επισκεπτεται το τείχος των δακρύων το τυπικό του υπαγορεύει να φορέσει το χαρακτηριστικό καπελάκι.

    Καλά τη σιωνοαρλουμπολογία δεν μπαίνω στον κόπο να τη σχολιάσω. Θέλω να σε ρωτήσω όμως το εξής: Κατ εσέ οι φωτογραφίες του Χριστόδουλου με διάφορους αρχιραββίνους συνιστούν απόδειξη ότι ο Χριστόδουλος υπήρξε πιόνι των σιωνιστών; Οι φωτογραφίες κληρικών σε εκδηλώσεις μνήμης του ολοκαυτώματος η άλλων εβραϊκών εκδηλώσεων είναι αποδείξεις ότι οι ιερείς είναι σιωνιστές και εθνικοί προδότες; Καλά για τις φωτογραφίες Ελλήνων πολιτικών δεν τολμώ να ρωτήσω καν γιατί για αυτούς φαντάζομαι είσαι σίγουρος πως είναι όλοι τους "εβραισιωνισταί". Και βέβαια είναι αυτονόητο ότι όλοι οι εβραίοι ανεξαιρέτως είναι σιωνιστές(με ότι σημαίνει η λέξη σιωνιστής στη σοβινιστική μυθολογία). Γιατί λοιπόν δεν διαμαρτύρεσαι όταν Έλληνες πολιτικοί φωτογραφίζονται με τον εβραϊκής καταγώγης Σαρκοζί ο οποίος παραδόξως είναι ο μεγαλύτερος υποστηρικτής των ελληνικών εθνικών συμφερόντων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Αλλο απλη επισκεψη κι αλλο υποκλιση:δεν επισκεφθηκε το τειχος των δακρυων,αλλα ενα μνημειο που εχουν για το Ολοκαυτωμα.Θα πει καποιος,πού ειναι το κακο;Θα μπορουσε να αποδωσει τιμη με αλλο τροπο κι οχι φορωντας καπελακι.Οσο για τον Μακαριστο Αρχιεπισκοπο Χριστοδουλο,απλα παρεβρισκοταν σε εκδηλωσεις εβραιων,μιας και αυτοι ειναι Ελληνες πολιτες.Ποτε δεν καπελωθηκε.Τελος,προσωπικα δεν εκθειαζω τον Σαρκοζι,που δρα υπερ μας καθαρα απο συμφερον:σε καποιο αλλο αρθρο,δε θυμαμαι σε ποιο,τον ειχα "πιασει" κι αυτον με καπελακι και ραββινους διπλα του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμος3/8/09, 8:47 π.μ.

    Δεν κατάλαβες δεν μίλησα για Έλληνες Εβραίους(στο θρήσκευμα) αλλά για φωτοφραφίες με αρχιραββίνους από το Ισραήλ ή για φωτογραφίες με τον πρωθύπουργο του Ισραήλ και την Ισραηλινή σημαία από πίσω. Θα μου πεις τι σημαίνει αυτό; Για μένα τίποτα, καλά έκανε και φωτογραφήθηκε. Εκτός αν ήθελε να δείξει ότι καταδικάζει τις πολιτικές του ρατσιστικού και ιμπεριαλίστικου Ισραήλ οπότε έπρεπε να αποφύγει τις συναντήσεις. Αλλά νομίζω πως όταν πραγματοποιήθηκαν οι συναντήσεις αυτές δεν είχε αρχίσει η μαζική εξόντωση των Παλαιστινίων.

    Τώρα όσον αφορά τον Σαρκό καλά πώς κάνεις έτσι; Σα να μου λες ότι τον είδες να κάνει περιτομή ή να προσεύχεται σε συναγωγή! Και εγώ έχω "πιάσει" το υπουργείο εξωτερικών του Ισραήλ να λέει τα σκόπια ΦΥΡΟΜ(και ακόμα έτσι τα λέει).
    Περίεργα πράγματα όμως ε; Οι "σύμμαχοι" Αμερικάνοι και οι "σύμμαχοι" Ρώσοι να τα λεν "Μακεδονία" ενώ οι ανθέλληνες βρωμεροί εβραιοσιωνισταί να επιμένουν στο "ΦΥΡΟΜ". Μάλλον το κάνουν για να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια. Άτιμοι Εβραίοι δεν μας ξεγελάτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος14/12/09, 1:49 μ.μ.

    Η φωτο είναι μοντάζ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμος28/12/09, 12:46 π.μ.

    Δεν χρειαζετε να δημοσιευσεις το σχολιο μονο να το διαβασεις.
    Κρινεις χωρις να γνωριζεις.
    Εισαι σιγουρος για τον ρωσο? Γνωριζεις πως και με ποιες αξιες μεγαλωσε? Σ'εμενα εχει μεινει μια λεξη απο εναν μοναχο του αγιου Ορους.
    Πολλοι προσκυνησαν την αγια Εικονα της Θεοτοκου το Αξιον Εστι. Πρωτη φορα ειδαμε αρχηγο κρατους να μην πατα στη γη καθως προσκυνουσε την Υπεραγια θεοτοκο. Και αυτος ηταν ο Πουτιν. Ο Κυριος μονο γνωριζει αν τον εχει σκευος δικο του και εαν του δωσει δυναμη, σοφια συνεση για να αποτελεση καποιο εργο μεσα στα σχεδια του Υπσιστου τα οποια εμεις δεν δυναμεθα να γνωριζουμε. Αυτα. Πριν αλεκτωρ λαλισει τρις ο Πετροσ τον αρνηθηκε. Κι ομως ο Πετρος μετανοιωσε εκλαπσε και εδιξασε τον Κυριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμος3/6/10, 12:29 π.μ.

    συμφωνα με αυτο

    Μούσα είπε...

    Dim
    παρακολουθω το blog
    γιατι γραφεις λιγα και ουσιαστικά,
    εδω ομως εκανες φαουλ.
    Οι φωτογραφιες ειναι- η μια τουλαχιστον παλαιοτερες-οταν ο Πουτιν επαιζε το παιχνιδι τους για ν΄ανεβει στην εξουσία.
    Τον Χοντακορφσκι και ολο το σοι γιατι τους εχει μεσα και εχουν λυσάξει ολοι?
    Ας μην τα ισοπεδωνουμε ολα.
    Αν και συμφωνω οτι σε γενικες γραμμες κοιτανε το συμφερον τους -ως συνολο και ο καθενας τους ξεχωριστα- παρ΄ολα αυτα προκειται για μια φιλα προσκειμενη χωρα (συγκρινε με αλλους λαους)
    και για το συγκεκριμενο ατομο εχει δείξει τις προθεσεις του προς εμας.

    Χαιρετώ
    08/01/2009 5:30 μ.μ.

    Συμφωνω με τον φιλο/φιλη απο δω, αμα ηταν απο την αρχη (πριν μπει στην εξουσια) ετσι δεν θα τον δεχοντουσαν γιατι απλα δεν θελουν ατομα να σκευτονται αλλα ο Πουτιν τους την εκανε, η Ρωσια παντα βοηθαγε την ελλαδα και θα την βοηθαει για ΜΙΑ ΖΩΗ

    Ο Πουτιν ηταν ο μοναδικος που τους την εκανε και ανεβασε την Ρωσια ως υπερδηναμη πλεον, ακομα τα αμερικανακια (μπλιαξ) νομιζουν οτι τους κρατανε ολους, αλλα οταν μηλαει ο Πουτιν τοτε βγαζουν το σκασμο, εχω αδικο??
    αν ναι μπορειτε να με βρειτε εδω

    gusp.the.great@gmail.com

    να μου πειτε που εχω αδικο, ειμαι μικρος ακομα και δεν ξερω τοσα πολλα αλλα πιστευω οτι καποιος φιλος με εχει πληροφορησει καλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΩΦΕΛΙΜΑ

ΓΕΡΟΝΤΕΣ

ΘΑΥΜΑΤΑ

 
Copyright © ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. Designed by OddThemes | Distributed By Blogger Templates20