ΑΝΑΝΔΡΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ-ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΑ ΜΜΕ!

Α πό in.gr:

"Τρεις άγνωστοι που επέβαιναν σε δύο μοτοσυκλέτες «γάζωσαν» στις 21:40 το βράδυ της Τρίτης, με αυτόματο όπλο, το αστυνομικό τμήμα της Αγίας Παρασκευής στην οδό Πεντέλης 10.

Οι δράστες έριξαν δεκάδες σφαίρες εναντίον του αστυνομικού τμήματος και εξαφανίστηκαν. Σε εξέλιξη βρίσκεται ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Από τα πυρά πέντε αστυνομικοί τραυματίστηκαν. Ο ένας εξ αυτών, που είναι σε σοβαρή κατάσταση, νοσηλεύεται στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, ενώ οι υπόλοιποι στον Ερυθρό Σταυρό.

Επίσης, ένας πολίτης που περνούσε από το σημείο λιποθύμησε και διακομίστηκε με σοκ στον Ερυθρό Σταυρό."

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΩΟΙ ΚΑΙ ΑΒΛΑΒΕΙΣ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ,ΕΙΤΕ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΛΑΛΑΚΗΔΕΣ-ΠΟΥ ΓΛΕΝΤΑΓΑΝ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ "Η ΒΙΑ ΦΕΡΝΕΙ ΒΙΑ"-ΕΙΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΙ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΕΚΤΑΣΗ ΣΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ ΘΕΜΑ,ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ...

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΣΠΕΙΡΑΝ ΑΝΕΜΟΥΣ ΘΑ ΘΕΡΙΣΟΥΝ ΘΥΕΛΛΕΣ...ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ...!

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ:

4 σχόλια :

  1. Ανώνυμος28/10/09, 2:11 π.μ.

    Ο υπουργός είχε στραφεί κατά των σχέσεων αστυνομικών με φασίστες και χρυσαυγίτες. Φαίνεται ότι τα καθίκια της αριστεράντζας θέλησαν να κάνουν πιό έντονο το μήνυμα: ή η αστυνομία θα γίνει παραστρατιωτική οργάνωση των αριστερών ή θα θρηνίσει θύματα.
    Οι αστυνομικοί θα κάθονται με σταυρωμένα χέρια,να τους πυροβολούν και να περιμένουν εντολές να σηκώνσουν όπλο ή θα καθαρίσουν το τοπίο με τον τρόπο που γνωρίζουν;
    Ιωάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/10/09, 10:49 π.μ.

    Ξυπνάτε Έλληνεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες.
    Ο εμφύλιος έχει αρχίσει και εσείς βλέπετε Λαζόπουλο στην τηλεόραση.Ξυπνάτε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος28/10/09, 3:09 μ.μ.

    Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ. ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΦΟΥΣΚΩΝΑΝ ΟΙ ΣΟΜΑΛΟΙ ΑΦΟΥ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΡΚΙΜΕΝΑ ΟΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΑΠΕΛΑΘΕΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΑΣΙΣ ΚΑΙ ΚΟΚΑΙΝΗ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΤΑΧΘΕΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΚΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΨΙΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΙ Κ.Τ.Λ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όχι κύριε Χρυσοχοΐδη. Η αστυνομία δεν είναι ΚΕΠ (Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών).
    Η αστυνομία είναι ένοπλο σώμα εχθρός του εγκλήματος, τήρησης του νόμου και της τάξης και επιβολής της ευταξίας σε μια κοινωνία. Και σαν τέτοιο σώμα και θεσμός και τα φυλάκια πρέπει να υπάρχουν και πέριξ των φυλακίων μυστικές φρουρές και περιμετρικές «ασπίδες» προστασίας.
    Αυτά που λέτε συνάδουν με όσα λένε οι τρομοκράτες και οι συνοδοιπόροι τους που θέλουν την κατάργηση της αστυνομίας – και από ότι φαίνεται το ίδιο θέλετε και εσείς.
    Μήπως εκτός από «σύμπτωση απόψεων» υπάρχουν και κοινές ιδεολογικές καταβολές; Ή μήπως και κοινά κέντρα αποφάσεων για τα τεκταινόμενα στην Ελλάδα, και δή στην αστυνομία;
    http://elekklesia.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΩΦΕΛΙΜΑ

ΓΕΡΟΝΤΕΣ

ΘΑΥΜΑΤΑ

 
Copyright © ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. Designed by OddThemes | Distributed By Blogger Templates20