ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΕΣ Πατριάρχη με Παπικούς στο Φανάρι,ανήμερα του Αγίου Ανδρέα!-ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Φ ίλος αναγνώστης του ιστολογίου,βρέθηκε στις 30 Νοεμβρίου,ανήμερα του Αγίου Ανδρέα,στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Κωνσταντινούπολη,προκειμένου να παρακολουθήσει τη Θεία Λειτουργία.Με έκπληξη διαπίστωσε την παρουσία ΠΑΠΙΚΩΝ ΝΑ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ,ΕΝΩ ΠΑΡΩΝ-ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΘΡΟΝΟ-ΗΤΑΝ Ο ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΟΣ ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ,ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ!!!

Οι παρακάτω φωτογραφίες,αδιάψευστος μάρτυρας:





Μετά λοιπόν την Εβραική Συναγωγή,τα "Είμαι Τούρκος" στην Κόκα-Κόλα,άλλο ένα ολίσθημα του Παναγιωτάτου!

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ:

12 σχόλια :

  1. Ανώνυμος3/12/09, 6:43 μ.μ.

    ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΑ...
    ΚΑΛΗ Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΩΓΜΟ ΤΗΣ Ι.Μ.ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΝΕΑ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ Ε.Ε.) ΚΛΠ....
    ΑΔΕΡΦΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/12/09, 9:12 μ.μ.

    Απλα μια ερωτηση : Οι παπικοι πηγαν στο φαναρι επισκεψη και καναν την προσευχη τους. Τι επρεπε να εκανε ο Πατριαρχης; Να τους διωξει; Ο ιδιος Ο Χριστος ειπε οποιος θελει ας ερθει σε εμενα. Με το σκεπτικο σας θελετε να το στερησετε απο τους παπικους αυτο. Βεβαια το πιο πιθανο ειναι οτι παιζουν θεατρο. Αλλα δεν μπορεις τον αλλο να τον πεταξεις εκτος εκκλησιας εκτος και εαν την μαγαριζει. Ο Χριστος θα αποφασισει ποιον θα διωξει η οχι και οχι εμεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος3/12/09, 11:15 μ.μ.

    τι λες ρε αδερφε????
    δηλαδη τοσοι Αγιοι που λενε να φευγουμε μακρια απο τους αιρετικους ηταν λαθος και ειμαστε εμεις οι σωστοι???
    αν ανοιξεις το πηδαλιο της Εκκλησιας λεει μεσα οποιος συμπροσευχεται με αιρετικο να καθαιρειται!!!
    χωρια τα αναθεματα...
    ας μην παμε να δικαιολογησουμε τα ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος3/12/09, 11:47 μ.μ.

    Εχεις δικιο εν μερει. Αλλα τι επρεπε να κανει ο Πατριαρχης να φυγει απο την εκκλησια του; Να πηγαινε ο Βαρθολομαιος στην παπικη εκκλησια και να εκανε συλλειτουργο το καταλαβαινω αλλα τωρα οι παπικοι ηρθαν σε ορθοδοξη εκκλησια. Δηλαδη επρεπε να τους αρχισει στο ξυλο για να φυγουν στην εκκλησια; Εχω δει καποιες φορες ετεροδοξους καθως και αιρετικους να παριστανται σε Μυστηρια της Εκκλησιας μας. Τι επρεπε να τους παρουμε με τις μπουνιες; Και παλι σαν σκεψη τα γραφω οχι για διαξιφισμους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ4/12/09, 12:29 π.μ.

    Έχει ο φιλος 3 Δεκέμβριος 2009 11:15 μμ, οι υπόλοιποι ΕΙΣΤΕ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΑΘΕΟΛΟΓΗΤΟΙ. ΔΙΚΑΙΟ ΕΧΕΙ Ο Η-Ο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σεβομαι τον θεσμο του πατριαρχειου,δεν σεβομαι ομως καθολου τον ενοικο του φαναριου κ.Βαρθολομαιο,ο οποιος το εχει βαλει αμετι μουχαμετι να μας δεσει στο παπικο αρμα.Νεο σοβαρο αντικανονικο και ανθελληνικο παραπτωμα του κατ ονομα πατριαρχη,για δε τον σηφουνα το μονο που αξιζει εδω ειναι το ομοιος τον ομοιο και η κοπρια στα λαχανα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος4/12/09, 11:04 π.μ.

    Πέρα από το πηδάλιο υπάρχει και η οικονομία σωστά? από τη μια αποστρεφόμαστε τους παπικούς και από την αλλη επικαλούμαστε το Πηδάλιο με παπική σχολαστικότητα.

    το θέμα της συμπροσευχής: προσκεκλημένοι εκτός του ιερού βήματος είναι σε στάση προσευχής, τίποτε παραπάνω. Ούτε την ακολουθία συμμετέχουν, ούτε στο μέγα μυστήριο. Ψυχραιμία λοιπόν.

    Όσον αφόρα τον Ν. Σηφουνάκη, προφανώς ήταν εκει ως εκπρόσωπος της ελληνικής κυβέρνησης. Κατα την τάξιν λοιπόν ανέβηκε στο παραθρόνιο. Τώρα το αν είναι αντιχριστιανός δε μπορούμε να το ξέρουμε. αν αναφέρεστε στη σύγκρουσή του με τον μακαριστό Χριστόδουλο όσο και αν ήταν ανοικειο το ύφος και οι εκφράσεις του να θυμίσω ότι είχαν συγκρουστεί αρκετοί μαζί του. και το Πατριαρχείο. Δείτε και αυτό: http://amen.gr/index.php?mod=news&op=article&aid=1059

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στέφανος4/12/09, 12:12 μ.μ.

    O κ. Σηφουνάκης που μιλάει συνέχεια για χωρισμό Εκκλησίας-Κράτους και "τα χώνει" συνέχεια στους Ιεράρχες, τι δουλειά έχει να κάθεται στον τιμητικό θρόνο που προορίζεται για τους εκάστοτε υψηλούς επισκέπτες? Τον θεωρούν φίλο της Εκκλησίας στο Φανάρι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος4/12/09, 5:15 μ.μ.

    Δίκαιο δεν έχει ο αθεολόγητος 4/12/2009 11:04πμ, αλλά ο Στέφανος και ο ΕVRITIS67. Ο αθεολόγητος να πάει να διαβάσει κανένα βιβλίο σοβαρό και μετα να μας κάνει μάθημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος5/12/09, 12:19 π.μ.

    Το να συμπροσευχομαστε με καθολικους σημαινει οτι η ΟΡΘΟΔΟΞΗ Εκκλησια μας δεν εχει ουσιαστικες διαφορες με την ΠΕΠΛΑΝΗΜΕΝΗ παππικη εκκλησια.Το επομενο βημα ειναι να συμπροσευχηθουμε με μουσουλμανους,βουδιστες κ.ο.κ.Οι καταστασεις αυτες ειναι σοβαρες εως επικινδυνες και δεν μπορουμε να τις παιρνουμε αψηφιστα και με ελαφρα τη καρδία.ΜΙΑ ειναι η αληθεια του Θεου αδερφια!Ευχαριστως να δεχτουμε τους παππικους και τον καθε αλλοθρησκο στην Εκκλησια μας αρκει να μεταννοησει,να κατηχηθει και να βαπτισθει.Ειδαλλως μονο μεχρι τον προναο μπορει να μπει!Στην πιστη και την πατριδα δεν χωραν συμβιβασμοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος5/12/09, 11:34 μ.μ.

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΓΑΠΗΤΟ ΣΧΟΛΙΟΓΡΑΦΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος9/5/10, 2:20 μ.μ.

    Αυτό είναι μεγάλο λάθος και κάποια στιγμή θα το πληρώσουμε. Με το Θεό δεν μπορείς να παίζεις, διότι είναι πυρ, που κατακαίει τους αναξίους. Οι παπικοί δεν έχουν μυστήρια, ούτε αποστολική διαδοχή υπάρχει σε αυτούς. Είναι αιρετικοί και να μην παραπονούμεθα γιατί χάθηκε η Κωνσταντινούπολη, όπως κινδυνεύει να χαθεί και όλη η Ελλάδα για τις αμαρτίες μας. Το είπε ο Ιησούς Χριστός καθάρά στη παραβολή της ξηρανθείσης συκής, όταν καταράστηκε τους Εβραίους. "Ότι αρθήσετε αφ' υμών η Βασιλεία του Θεού και δοθήσεται έθνει ποιούντι τους καρπούς αυτής". Στις σχέσεις μας με το Θεό τίποτε δεν είναι δεδομένο, όλα κερδίζονται με αγώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΩΦΕΛΙΜΑ

ΓΕΡΟΝΤΕΣ

ΘΑΥΜΑΤΑ

 
Copyright © ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. Designed by OddThemes | Distributed By Blogger Templates20