ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΟΣΟ ΠΟΤΕ Η ΕΝΩΣΗ "ΝΕΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΩΝ" ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΜΕΡΟΛΟΓΙΤΩΝ"! ΗΔΗ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΕΙΛΑ, ΜΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΒΗΜΑΤΑ...!

Κάνοντας μια πρώτη νύξη για το θέμα με την ανάρτησή μας εδώ, ομολογούμε πως αναμέναμε τις ποικίλες αντιδράσεις, ακόμα και τις ύβρεις για την προσπάθεια να ξεκινήσει επιτέλους διάλογος - που συν Θεώ θα καταλήξει στην Ένωση - "παλαιοημερολογιτών" και "νεοημερολογιτών". Ήμασταν προετοιμασμένοι για όλα.
Εκείνο όμως που μας κατέπληξε, ήταν η αυθόρμητη, συγκινητική θα έλεγε κανείς, θετική ανταπόκριση και των δύο πλευρών!!!
Εκατοντάδες Χριστιανοί μας έστειλαν τα σχόλια, τις παρατηρήσεις τους και δήλωσαν "παρόντες" στο δύσκολο αυτό εγχείρημα, που μπορεί να οδηγήσει σε κάτι καλό!
Δεν θα αναφέρουμε αυτή τη στιγμή περισσότερα, καθώς οι διεργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη: Το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ότι, προς θλίψη πολλών, ο Πιστός Λαός δείχνει να θέλει τον διάλογο και - γιατί όχι - και την Ένωση!
Αυτά τα πρώτα - πολύ μικρά μα αποφασιστικά - βήματα, βαδίζουμε τώρα. Με υπομονή, ταπείνωση και σύνεση. Γνωρίζουμε πως οι επιθέσεις θα είναι πολλές και η λάσπη ακόμα περισσότερη! Δεν πτοούμαστε όμως. Διότι, ήταν να μην γίνει η αρχή! 
Τώρα που έγινε, θα προχωρήσουμε, πάντα με την βοήθεια του Θεού...!
***Όποιος ενδιαφέρεται να συμμετάσχει ή να βοηθήσει, δεν έχει παρά να μας στείλει ένα email στο hellasorthodoxy@gmail.com

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ:

ΩΦΕΛΙΜΑ

ΓΕΡΟΝΤΕΣ

ΘΑΥΜΑΤΑ

 
Copyright © ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. Designed by OddThemes | Distributed By Blogger Templates20