Πρώτη Παρουσίαση: «Μοναστήρια της Στερεάς Ελλάδας», το νέο βιβλίο του Δημήτρη Σωτηρόπουλου

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε στους αγαπητούς αναγνώστες την αναγγελία κυκλοφορίας του νέου βιβλίου του Δημήτρη Σωτηρόπουλου με τίτλο «Μοναστήρια της Στερεάς Ελλάδας».

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ


Μετά την μεγάλη αποδοχή του βιβλίου «Μοναστήρια κι Εκκλησιές της Πελοποννήσου» που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2013, ο Δημήτρης Σωτηρόπουλος συνεχίζει την έκδοση ωφέλιμων Ορθόδοξων βιβλίων, αφιερώνοντας το επόμενο πόνημά του στα Ορθόδοξα Ιερά Προσκυνήματα της Στερεάς Ελλάδας!

Αυτή τη φορά, ο συγγραφέας περιηγείται στις Ιερές Μονές της Αιτωλοακαρνανίας, της Αττικής, της Βοιωτίας, της Εύβοιας, της Ευρυτανίας, της Φθιώτιδας και της Φωκίδας: Φωτογραφίζει τα σημαντικότερα μοναστικά κέντρα της Ρούμελης, παραθέτοντας ταυτόχρονα πλούσια ιστορικά στοιχεία και παραδόσεις των Μοναστηριών αυτών, που εν πολλοίς παραμένουν άγνωστα στο ευρύ κοινό.

Μέσα από 500 και πλέον έγχρωμες φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης, λεπτομερείς χάρτες και πληθώρα πληροφοριών, η νέα αυτή καλαίσθητη έκδοση φιλοδοξεί να παρουσιάσει τα Ιερά Προσκυνήματα της Στερεάς Ελλάδας με τρόπο απλό, σύγχρονο και κατατοπιστικό, με σεβασμό παράλληλα στην Ορθοδοξία. Κι όλα αυτά, με την υψηλή ποιότητα των βιβλίων του Δημήτρη Σωτηρόπουλου, που είναι ήδη γνωστή στους αναγνώστες των βιβλίων του για το Άγιον Όρος και την Πελοπόννησο.

Το βιβλίο, μεγέθους 400 και περισσότερων σελίδων, αναμένεται να κυκλοφορήσει, πρώτα ο Θεός, τον Ιούνιο του 2014.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ:

Δημοσίευση σχολίου

ΩΦΕΛΙΜΑ

ΓΕΡΟΝΤΕΣ

ΘΑΥΜΑΤΑ

 
Copyright © ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. Designed by OddThemes | Distributed By Blogger Templates20