ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΝΗΓΥΡΕΙΣ ΙΕΡΩΝ ΝΑΩΝ:ΜΙΑ ΧΡΗΣΙΜΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Από αναγνώστη του ιστολογίου,λάβαμε το ακόλουθο μήνυμα:

Σας παρακαλώ, με δεδομένο ότι διαθέτετε έναν ιστότοπο με μεγάλη επιρροή στους Έλληνες που σας επισκέπτονται σε παγκόσμιο επίπεδο, να ανακοινώσετε (αν φυσικά συμφωνείτε) αυτό το μεγάλο κακό που γίνεται εν αγνοία των υπευθύνων πολλών ενοριών: ορισμένες ενορίες, όταν θέλουν να ανακοινώσουν την πανήγυρί τους, τυπώνουν μαζί με την ανακοίνωση και την Αγία εικόνα του εορταζομένου Αγίου. Δυστυχώς, όμως, στα διάφορα μέρη που έχουν κολλήσει τη συγκεκριμένη αφίσα συμβαίνει το δυσάρεστο να καταλήγει στα σκουπίδια η εικόνα του Αγίου. Κατ' επέκταση εν αγνοία τους οι εν λόγω υπεύθυνοι γίνονται αγιομάχοι.
Όλα αυτά σας τα αναφέρω για να προστατέψουμε πρώτα την φήμη των Αγίων και, δεύτερον τους συνανθρώπους μας από την οργή του Θεού.


Με την εν Χριστώ αγάπη
ΚΡΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
αναγνώστης
ΣΧΟΛΙΟ HELLAS-ORTHODOXY:Έχει απόλυτο δίκιο ο φίλος αναγνώστης που επισήμανε το θέμα.Δυστυχώς,συνήθως γίνεται αυτό που περιγράφει,στις περισσότερες περιπτώσεις από άγνοια.

Εφιστούμε την προσοχή λοιπόν σε όλους και ειδικότερα στους ιερείς:Είναι προτιμότερο η αφίσα να μην περιλαμβάνει ιερές εικόνες/αναπαραστάσεις του Χριστού,της Παναγίας και των Αγίων (όπως αυτή δεξιά) παρά να έχει (βλέπε αριστερά) με αποτέλεσμα την καταστροφή τους.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ:

Δημοσίευση σχολίου

ΩΦΕΛΙΜΑ

ΓΕΡΟΝΤΕΣ

ΘΑΥΜΑΤΑ

 
Copyright © ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. Designed by OddThemes | Distributed By Blogger Templates20