ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ από την Συγκέντρωση κατά της Κάρτας του Πολίτη που έγινε στην Θεσσαλονίκη


Τις φωτογραφίες τις είδαμε ΕΔΩ.

Σχολιασμός της συγκέντρωσης από τον «Παιδαγωγό»:

Χιλιάδες κόσμου συμμετείχαν στην αποψινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην Κάρτα του Πολίτη, το Ηλεκτρονικό Φακέλωμα και την Νέα τάξη Πραγμάτων.
Ενθαρρυντικό το γεγονός ότι συμμετείχαν πιστοί του Πάτριου αλλά και του Νέου ημερολογίου. Κοινός ο αγώνας σε τέτοιες περιστάσεις. Μίλησαν αρκετοί ομιλητές, ανάμεσα τους και αγιορίτες. Έντονη η παρουσία της νεολαίας.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ: 
Παρά το ότι η εκδήλωση κράτησε πάνω από 2μιση ώρες, ο λαός που συμμετείχε πραγματοποίησε αυθόρμητα πορεία στους δρόμους της πόλης φωνάζοντας συνθήματα όπως:
ΕΛΛΑΔΑ σημαίνει,  ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
ΟΧΙ,  στην Κάρτα,  του Πολίτη
Ελληνορθοδοξία,  η πιο τρανή αξία
ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ,  Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ
Μασόνοι Προδότες Πολιτικοί
Την ταυτότητα την νέα,  ΔΕΝ την θέλει η νεολαία
Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες.

Εκφράζουμε την χαρά μας που ο κόσμος παίρνει την πρωτοβουλία και βγαίνει "στο δρόμο", παραγκωνίζοντας τις όποιες διαφορές. 
Οι στιγμές για την πατρίδα μας είναι ιδιαίτερα κρίσιμες, τόσο λόγω του κινδύνου ισλαμοποίησης, όσο και των ραγδαίων εξελίξεων στο θέμα της ηλεκτρονικής σκλαβιάς  (τραπεζικές κάρτες, αχρήματη κοινωνία, ΑΜΚΑ, Κάρτα Πολίτη) 
Παραθέτουμε πρόχειρο δίλεπτο βίντεο από την αυθόρμητη πορεία που ακολούθησε :

Διευκρίνηση: 
Τόσο η πορεία όσο και τα συνθήματα που ακούστηκαν σε αυτήν, προέκυψαν τελείως αυθόρμητα και φυσικά εξέφραζαν αφενός την συσσωρευμένη οργή του κόσμου ενάντια στο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα που προωθεί το ηλεκτρονικό φακέλωμα το οποίο μας οδηγεί στην ηλεκτρονική σκλαβιά, 
αφετέρου την βέβαιη πεποίθηση του κόσμου ότι η πατρίδα μας πρέπει να μείνει Ορθόδοξη και Ελληνική. 

Όσοι παραβρέθηκαν διαπίστωσαν ότι ήταν τέτοιος ο ενθουσιασμός του κόσμου -υπόψη, σε μια εκδήλωση που επίσημος διοργανωτής της ήταν ένα μικρός σύλλογος του Πατρίου ημερολογίου - 
που δίνει πολλές ελπίδες για το μέλλον
Διαπιστώνεται ότι ο ελληνορθόδοξος λαός στηρίζει αγνές, ακομμάτιστες προσπάθειες, μέσα από τις οποίες θα διεκδικήσει τα δικαιώματα και την ταυτότητα του.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ:ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ:

Δημοσίευση σχολίου

ΩΦΕΛΙΜΑ

ΓΕΡΟΝΤΕΣ

ΘΑΥΜΑΤΑ

 
Copyright © ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. Designed by OddThemes | Distributed By Blogger Templates20