Ξεκινησε ο νεος διωγμος εναντιον της Εκκλησιας


Του Δημήτρη Σωτηρόπουλου
Όσοι νομίζουν ότι με το κλείσιμο των Ιερών Ναών θα «ηρεμήσουν» οι φανατισμένοι αντίχριστοι,οι νέοι Διοκλητιανοί και Νέρωνες, πλανώνται πλάνην οικτρά. Απλά έγινε το πρώτο βήμα για τα επόμενα που θα ακολουθήσουν, αργά ή γρήγορα. Συγκεκριμένα:
- Εντός ολίγου θα ξεκινήσουν οι «λογικές φωνές» που θα λένε: «Γιατί να πληρώνονται οι παπάδες αφού κάθονται και δεν κάνουν λειτουργίες;».
- Συνέπεια του παραπάνω, θα είναι να ζητηθεί ο χωρισμός Εκκλησίας - Κράτους και μάλιστα άμεσα και επιτακτικά, αφού η πρώτη είναι απλά μια...δημόσια υπηρεσία που σε περίοδο κρίσης έβαλε λουκέτο!
- Όταν με το καλό ο ιός περάσει, η πολεμική εναντίον της Θείας Κοινωνίας θα ενταθεί: «Ναι, αλλά πώς είμαστε σίγουροι ότι δεν κολλάνε άλλες αρρώστειες;», θα πουν οι «λογικές φωνές». Το ίδιο θα γίνει και με τους ασπασμούς στις εικόνες κλπ.
- Οι ίδιες...φωνές της λογικής θα πουν στους πιστούς: «Και γιατί να ξαναπάτε στις Εκκλησίες; Καλά δεν ήταν τόσο καιρό που βλέπατε τις Λειτουργίες από την τηλεόραση ή τις ακούγατε από το ραδιόφωνο; Τι χρειάζεται να πάτε εκεί; Αφού αποδείχθηκε ότι το ίδιο είναι!».
- Το κυριότερο: Αφού η Εκκλησία υποτάχθηκε απολύτως στις προτροπές της εξουσίας, οι αντιχριστιανικοί κύκλοι θα θριαμβολογήσουν: «Δεν υπάρχει Θεός! Αλλιώς, γιατί κλείσατε τις Εκκλησίες;»
Εύχομαι φυσικά να διαψευστώ. Όμως, το οργανωμένο και μεθοδικό σχέδιο όσων «βλέπουν τον Σταυρό και δαιμονίζονται» (σύμφωνα με τον Μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο που σε τέτοιες στιγμές μας λείπει περισσότερο), είναι αυτό. Όποιος δεν το βλέπει, είτε είναι αφελής είτε προσκυνημένος στους αντίθεους.
Τέλος, μια προτροπή: Δεν είναι κακό να ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ορισμένοι. Αποτύχατε! Αν δεν μπορείτε ή δεν θέλετε να ανταποκριθείτε στον ρόλο σας ως Ποιμένες του πιστού λαού, φύγετε! Τώρα, πριν κλείσετε τις Εκκλησίες οριστικά, με ή χωρίς κορωνοϊό...!
Στην εικόνα: Διωγμοί Χριστιανών στην αρχαία Ρώμη.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ:

3 σχόλια :

  1. Ανώνυμος18/3/20, 9:27 π.μ.

    Πολύ σωστοί οι προβληματισμοί σας.

    Ολα αυτά τα πρωτοφανή βλάπτουν την Εκκλησία και σίγουρα τρίβουν τα χέρια τους οι εχθροί της Εκκλησίας.

    Διαβάστε και αναρτήστε την επιστολή του Κυθήρων Σεραφείμ.

    Ελληνορθόδοξος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο υιός τού ανθρώπου ελθών άρα ευρήσει την πίστιν επί της γης;
    (Λουκ.8,18)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος26/3/20, 9:58 μ.μ.

    Γιατι δεν κανετε ενα καλεσμα ολες οι εκκλησιες για να τελεστουν οι λειτουργιες τη Μεγαλη Εβδομαδα σε εναν συγκεκριμενο ναο να υπαρξει μαζικη κινητοποιηση απο πιστους οι οποιοι μπορουν να βγουν και πρωτη γραμμη και εαν ερθουν δυναμεις καταστολης να σταματησουν τη λειτουργια να γινει χαμος ν ακουστει σ ολη την επικρατεια μπας και ξυπνησουν τα βοδια τα ορθια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΩΦΕΛΙΜΑ

ΓΕΡΟΝΤΕΣ

ΘΑΥΜΑΤΑ

 
Copyright © ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. Designed by OddThemes | Distributed By Blogger Templates20