ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΘΑΥΜΑ της αφης του Αγιου Φωτος στα Ιεροσολυμα - Δειτε βιντεο και φωτογραφιες


Όσοι είστε δύσπιστοι, μην δοκιμάσετε να κάνετε αυτό που κάνει η μοναχή στο βίντεο (αλήθεια, πώς είναι δυνατόν να μην καίγονται όχι μόνο τα χέρια και το πρόσωπο, αλλά και το κάλυμμα που φοράει στο κεφάλι της;;;!!!):
Μερικές λεπτομέρειες:- ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΦΩΣ ΑΝΑΒΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ: Έχουν προσπαθήσει πολλές φορές οι Παπικοί να κάνουν το ίδιο με διάφορα κολπάκια (φώσφορος κλπ), αλλά απέτυχαν παταγωδώς διότι Η ΦΛΟΓΑ ΕΚΑΙΓΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ και η δυσωσμία φανέρωνε την απάτη τους.

- Η ΑΚΑΪΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ είναι ένα ακόμα συγκλονιστικό θαύμα: Σημειώστε πως δεν είναι ένα απλό...κεράκι ή αναπτήρας, αλλά ΘΗΡΙΩΔΗΣ ΦΛΟΓΑ ΑΠΟ ΤΡΙΑΝΤΑ ΤΡΙΑ ΚΕΡΙΑ ΕΝΩΜΕΝΑ ΜΑΖΙ!

- Στο κουβούκλιο του Παναγίου Τάφου, όπου γίνεται η αφή του Αγίου Φωτός, μπαίνει ΜΟΝΟ ο Πατριάρχης, ενώ τον παρακολουθούν στενά από την ανοιχτή πόρτα τόσο Εβραίοι αστυνομικοί όσο και Αρμένιοι Ορθόδοξοι.
Κι αν οι πρώτοι μπορεί να κάνουν τα στραβά μάτια, όπως λένε διάφοροι άσχετοι (είναι πασίγνωστο, άλλωστε, πόσο αγαπούν τους Χριστιανούς οι Εβραίοι!), οι Αρμένιοι είναι κυριολεκτικά έτοιμοι να...πλακώσουν στο ξύλο τον Έλληνα Πατριάρχη,αν επιχειρήσει οποιαδήποτε απάτη: ΕΠΙ ΑΙΩΝΕΣ ΟΙ ΑΡΜΕΝΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗΝ "ΑΠΑΤΗ" ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΚΑΘΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ, ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙ!

- Επίσης, οι χιλιάδες προσκυνητών και τηλεοπτικών μέσων, καταγράφουν τα πάντα με απόλυτη ακρίβεια.
 


Όποιος λοιπόν δεν πιστεύει, μπορεί να πάει ένα ταξιδάκι στα Ιεροσόλυμα και να παραυρεθεί στην αφή του Αγίου Φωτός: Διαφορετικά, ας δοκιμάσει να περάσει από πάνω του έστω για ένα δευτερόλεπτο ΦΛΟΓΑ ΑΠΟ ΤΡΙΑΝΤΑ ΤΡΙΑ ΕΝΩΜΕΝΑ ΚΕΡΙΑ κι ας...μας πει μετά τα αποτελέσματα!

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ:

1 σχόλιο :

  1. Ανώνυμος12/7/20, 11:41 μ.μ.

    Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΦΩΣ Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ Τ Α ΚΑΙ ΤΟ Ω
    ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΩΦΕΛΙΜΑ

ΓΕΡΟΝΤΕΣ

ΘΑΥΜΑΤΑ

 
Copyright © ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. Designed by OddThemes | Distributed By Blogger Templates20