Μεταδιδεται και μεσω του...ηχου ο κορωνοϊος;



Του Δημήτρη Σωτηρόπουλου

Η υστερία των αντίχριστων που βρήκε αφορμή να εκδηλωθεί, με το κλείσιμο (για τους πιστούς) των Εκκλησιών, συνεχίζεται: Έτσι λοιπόν, μετά τους «αφρούς» που έβγαζαν σαν «λυσσασμένα σκυλιά» εδώ και μέρες για την Θεία Κοινωνία και τον «συνωστισμό» στους Ναούς, η επίθεση συνεχίζεται, αυτή τη φορά εναντίον των μεγαφώνων (!!!) και των κωδωνοκρουσιών!!!

Και καλά, θα πει κάποιος: Για τα 2 πρώτα (Θεία Κοινωνία και συνωστισμός), ας πούμε ότι φωνάζουν για το...καλό μας (Θου Κύριε φυλακήν τω στόματί μου...).

Οι καμπάνες και τα μεγάφωνα, τι στο καλό τους ενοχλούν; Μήπως ο ιός...μεταλλάχθηκε και μεταδίδεται πλέον ΚΑΙ μέσω του ήχου;;;

Τα πράγματα είναι απλούστατα: Βρήκαν ευκαιρία οι ΑΛΙΒΑΝΙΣΤΟΙ να ξεράσουν τη χολή και το μίσος τους εναντίον της Ορθόδοξης Εκκλησίας, ειδικά χρονιάρες μέρες όπως αυτές που έρχονται! Άλλωστε, είναι γνωστό εδώ και πολλά χρόνια (προ κορωνοϊού...) πως ΚΑΘΕ Μεγάλη Τεσσαρακοστή, εντείνουν τις επιθέσεις τους εναντίον της Πίστης μας, θυμίζοντας τη γνωστή παροιμία με τον διάβολο και το λιβάνι!

Παρότι θεωρώ σωστές γενικά τις αποφάσεις της Ιεραρχίας (αν και θα μπορούσε να γίνει πρόβλεψη για Ανάσταση σε εξωτερικούς χώρους με τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας), η υπομονή και η ανοχή στα συμπλέγματα και τον πόλεμο των αντίχριστων, έχουν και τα όριά τους!

Για ποιο λόγο δεν πρέπει να ακούγονται από τα μεγάφωνα οι Ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας; Μήπως γίνονται σε ακατάλληλες ώρες (κοινής ησυχίας); Όχι! Μήπως υπάρχει κίνδυνος οι πιστοί από τις γύρω πολυκατοικίες να θελήσουν να πάνε στους Ναούς; Αφού θα είναι κλειδωμένοι! Γιατί η περιφορά του Επιταφίου να μη γίνει κανονικά από τους Ιερείς συνοδεία της Αστυνομίας, έτσι ώστε να βγουν από τα μπαλκόνια οι πιστοί και να δουν, τουλάχιστον αυτό; Το ίδιο ισχύει και για το «Χριστός Ανέστη»!

Όλοι αυτοί που επιτίθενται με μανία στην Εκκλησία «για λόγους υγείας», δεν θα ησυχάσουν αν δεν δουν τους Ναούς κλειστούς, ακόμα και κατεδαφισμένους και τους πιστούς εξορισμένους ή και εκτελεσμένους! Σας φαίνονται υπερβολικά αυτά; Η (πρόσφατη) Ιστορία από τις πρώην κομμουνιστικές χώρες διδάσκει πολλά! Άλλωστε, κοινές καταβολές έχουν οι σημερινοί αντίχριστοι μ' εκείνους τους τυρράνους!

Κι όλα αυτά, την ώρα που συνεχίζονται σα να μη συμβαίνει τίποτα οι πραγματικοί συνωστισμοί σε σούπερμαρκετς, σε τράπεζες, σε λαϊκές αγορές, σε διάφορα καταστήματα, ενώ πλέον γίνονται ακόμα και διαδηλώσεις (!!!) έξω από νοσοκομεία...!

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ:

7 σχόλια :

  1. Ανώνυμος8/4/20, 1:15 π.μ.

    Και τα μεγάφωνα τους πείραξαν;;;;;;!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νομίζω ότι είναι ένα νέο είδος διωγμού, πιο Hi-Tech. Για αυτό δε μπορούν να το εμπεδώσουν οι τηλεθεατές, λόγω χρόνιας πλύσης εγκεφάλου.
    Εάν τα παλιά τα χρόνια σου έλεγαν μην πας εκκλησία γιατί θα πεθάνεις από ειδωλολάτρες, πήγαιναν. Εάν τους έλεγαν μην πας γιατί θα πεθάνεις από ίωση, δε θα πήγαιναν? Και εάν ήσουν "ξεροκέφαλος" και σου έλεγαν πιο μετά, μην πας γιατί θα πεθάνουν οι συνάνθρωποί σου (είσαι ασυμπτωματικός) πάλι δε θα πήγαιναν? Οι προύχοντες δε σου λένε ότι είναι εχθροί αλλά συμπάσχοντες και τα κάνουν αυτά για το κοινό καλό. Τώρα αν στο μέλλον αποδειχθεί απάτη, τζάμπα έκλεισαν οι ναοί. Φαντάσου ευθύνη.
    Τελικά πιστεύω ότι αυτός είναι ο πιο πετυχημένος διωγμός όλων των εποχών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος9/4/20, 2:17 π.μ.

    Ο διάβολος πάντα θα βρίσκει προφάσεις για να διώκει τον περισσότερο όλων τον ορθόδοξο Χριστιανισμό.

    Ζήνων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΌΣΟΙ ΕΊΝΑΙ ΕΧΘΡΟΊ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΊΑΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΎ, ΘΑ ΠΡΌΤΕΙΝΑ ΝΑ ΕΝΤΡΥΦΉΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΤΉ ΦΡΆΣΗ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΊΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΆΛΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΆΣΜΑΤΆ ΤΟΥΣ.<>.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτοί οκ, εκτελούν τα αντιχριστα σχέδια τούς. Η ΔΙΣ Γιατι συμφώνησε; Γιατι να μην ελάμβαναν μέτρα να καταλάβει ο κόσμος ανά 5 ή 10 όπως στα σούπερ μάρκετ; Συμφώνησαν και για τις καμπάνες; δηλαδή όποιος ναός χτυπήσει τις καμπάνες θα συλλάβουν τον ιερέα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επίσης¨"Δεν επιτρέπεται, ούτε κεκλεισμένων των θυρών, η τέλεση λειτουργιών σε χώρους λατρείας που βρίσκονται σε ιδιωτικά κτήματα, κτίρια κλπ."
    Δηλαδή αν ο άλλος φωνάξει στο εκκλησάκι του στο κτήμα του έναν παπά να τον λειτουργήσει, πως ακριβώς θα τον συλλάβουν;;;;;;;; Θα μπουν μεσα στο σπίτι του και θα τον πάρουν σηκωτό;;;;
    Καταλαβαίνουμε με τι διεστραμμένους έχουμε μπλέξει, ή ακόμα;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΩΦΕΛΙΜΑ

ΓΕΡΟΝΤΕΣ

ΘΑΥΜΑΤΑ

 
Copyright © ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. Designed by OddThemes | Distributed By Blogger Templates20