«Αυτο που κινδυνευει, δεν ειναι η πιστη αλλα οι πιστοι»



Η Ιερά Μητρόπολη Κώου και Νισύρου, βάσει επισήμου ανακοινώσεώς της, εναρμονίζεται πλήρως με τις αποφάσεις που λαμβάνει και τις εντολές που εκδίδει η Ελληνική Κυβέρνηση σε σχέση με την αντιμετώπιση του κορωνοιού (Covid-19) θεωρώντας ως υποχρέωσή της την προστασία των συνανθρώπων. «Οπως λέγει ο Παναγιώτατος Οικουμενικός μας Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος», επισημαίνει η Ιερά Μητρόπολη, «αυτό που κινδυνεύει, δεν είναι η πίστη αλλά οι πιστοί, δεν είναι ο Χριστός, αλλά οι Χριστιανοί μας, δεν είναι ο Θεάνθρωπος αλλά εμείς οι άνθρωποι».

https://www.orthodoxianewsagency.gr/mitropolitiko_ergo/%ce%b9-%ce%bc-%ce%ba%cf%8e%ce%bf%cf%85-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bd%ce%b9%cf%83%cf%8d%cf%81%ce%bf%cf%85/ayto-pou-kindyneyei-den-einai-i-pisti-alla-oi-pistoi/

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ:

1 σχόλιο :

  1. Ανώνυμος7/11/20, 6:21 μ.μ.

    Δεν ειναι Ο Χριστος που μολυνει,εισαστε εσεις μολυσμενοι απο μονοι σας.εισαστε μολυσμενοι απο υπερβολικη αθεια και μασονια!!!!!! Δεν κινδυνευει Ο Χριστος απο κατι σεβαστοι "πατερες".κινδυνευουν τσεπες και λογαριασμοι να αδειασουν αν δεν υπακουσετε τα αφεντικα σας.ξερετε τι θα πει Ο Χριστος στην 2η Παρουσια του κατα την ημερα της Κρισεως στους αριστερα Του βρισκομενους;;;;;υπαγετε εις τον πατερα σας τον διαβολο.δηλαδη πιο απλα,πιο "λιανα" να πατε στον διαβολο τον πατερα σας που τον υπηρετειτε.ειναι στο χερι σας και στο χερι μας "σεβαστοι πατερες" να ΜΗΝ ακουσουμε αυτα τα λογια,αλλα να ακουσουμε:ΕΙΣΕΛΘΕ ΔΟΥΛΕ ΕΙΣ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΟΥ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΩΦΕΛΙΜΑ

ΓΕΡΟΝΤΕΣ

ΘΑΥΜΑΤΑ

 
Copyright © ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. Designed by OddThemes | Distributed By Blogger Templates20