Προς τον Μητροπολιτη Δωδωνης Χρυσοστομο που ζητησε να μπαινουν στις Εκκλησιες μονον οσοι εχουν εμβολιαστει

Καταρχήν, Σεβασμιώτατε πρώην Ζακύνθου (κακά τα ψέματα, έτσι σας ξέρει ο περισσότερος κόσμος, αφού...γράψατε ιστορία στο νησί) οι Ιεροί Ναοί στους οποίους εκκλησιάζονται οι πιστοί, ΔΕΝ σας ανήκουν.
Θα πείτε, ότι ανήκουν στην Εκκλησία της Ελλάδος και στις κατά τόπους Μητροπόλεις. Ναι. ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ όμως. Αυτό που δεν καταλαβαίνετε, είναι πως είστε οι προσωρινοί διαχειριστές των Εκκλησιών και όχι οι μόνιμοι κάτοχοί τους.
Σε πολλές περιπτώσεις, δεν είστε καν οι κτήτορές τους. Αντίθετα, πολύς κόσμος που έδωσε μέχρι κι από το υστέρημά του για να ανεγερθούν Ναοί, έχει κάθε δικαίωμα να μπαίνει σ' αυτούς όποτε θέλει, χωρίς να σας ρωτήσει.
Αν νομίζετε ότι θα βάλετε μπράβους και σεκιούριτι στις εισόδους των Εκκλησιών για να σκανάρουν πιστοποιητικά και να ελέγχουν τα ευαίσθητα προσωπικά ιατρικά δεδομένα του καθενός, είστε γελασμένος.
Κανείς δεν πρόκειται να δεχθεί κάτι τέτοιο. Το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να ερημώσετε τους Ναούς και να λειτουργείτε μόνοι σας, μαζί με τους φίλους σας τους πολιτικούς που έρχονται για 5 - 10 λεπτά το χρόνο στις επίσημες Δοξολογίες.
Σταματήστε λοιπόν να προκαλείτε, εσείς και άλλοι συνάδελφοί σας Ιεράρχες. Διότι, εκτός των άλλων, γεννιέται και η απορία: ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ, από το να εμφανίζεστε από το πρωί μέχρι το βράδυ στα κανάλια; Δεν θα έπρεπε, ειδικά τα πρωινά, να είστε στις Εκκλησίες και να λειτουργείτε;
Αν όχι, γιατί εξακολουθείτε να φοράτε ράσα; Πετάξτε τα κι ακολουθήστε πολιτική καριέρα για να σώσετε την Ελλάδα ή έστω δημοσιογραφική, για να μας ενημερώνετε αντικειμενικά.
Με τις ακραίες και φανατικές απόψεις σας υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού, εξωθείτε τους πιστούς και όχι μόνο στα άκρα. Είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για οτιδήποτε συμβεί, αφού από τα στόματά σας βγαίνει χολή και δηλητήριο και όχι Λόγος Χριστού.
Με καλοπροαίρετη κριτική διάθεση, παρά την επιθετικότητά σας,
Δημήτρης Σωτηρόπουλος
Εκδότης - Συγγραφέας

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ:

6 σχόλια :

  1. Έτσι όπως τα λες είναι αδελφέ μου Δημήτρη να αγιάση το στόμα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος18/7/21, 12:10 μ.μ.

    Υπομονή και Προσευχή. Είναι βέβαιον πως πρέπει να ολοκληρωθεί η Ύβρις. Όσο για την τωρινή "γενιά" δεσποτάδων, τους ευγνωμονούμε διότι μας ανοίγουν τα μάτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος20/7/21, 2:36 μ.μ.

    Εξαιρετικα εύστοχα όλα όσα λέτε κύριε Σωτηρόπουλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΩΦΕΛΙΜΑ

ΓΕΡΟΝΤΕΣ

ΘΑΥΜΑΤΑ

 
Copyright © ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. Designed by OddThemes | Distributed By Blogger Templates20