Η Κυπρος στηριζει τη Μονη του Οσιου Δαβιδ

Το δεύτερο πλήρες εμπορευματοκιβώτιο στην Ιερά Μονή Οσίου Δαβίδ στην Εύβοια για να το διαχειριστεί και να βοηθήσει τα χωριά της περιοχής παραδόθηκε χθες, Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου, από την Εκκλησία της Αγίας Νάπας.

Η συλλογή έγινε από την αγάπη των κατοίκων της περιοχής της Αγίας Νάπας και συνάμα της Μητροπόλεως Κωνσταντίας και Αμμοχώστου αλλά και από συνανθρώπους μας από όλη την Κύπρο που είχαν αποστείλει την βοήθεια τους.

“Η συγκίνηση μας δεν μπορεί να περιγραφεί με απλά λόγια … Κρανίου τόπος η περιοχή γύρο από το Μοναστήρι! Η ψυχή μας μαράζωσε … Η αγάπη όμως προς τους πυρόπληκτους αδελφούς μας υπάρχει και ως αντίδωρο αυτής της αγάπης στάλθηκε η ανθρωπιστική βοήθεια, ένα μικρό λιθαράκι για να γεννηθεί ξανά η ελπίδα και να μπορέσουν να συνεχίσουν την μετέπειτα ζωή τους.
Ως Εκκλησία Παναγίας Αγίας Νάπας, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμος Αγίας Νάπας, την 7η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία Πεζικού και 34η Μοίρα Καταδρομών καθώς και το «Κέντρο Προσφοράς και Αγάπης(ΚΕΠΑ) και τις εταιρείες «Μύλοι Χατζηγιώρκη», «Salamis Shipping Services Ltd», «Parko Paliatso», «Eleana Hotel», «Atlantica Sancta Napa Hotel», «Ελαιοτριβείο Αντώνης Χ.Διονυσίου» και «Pop Life Paralimni» για την προσφορά τους. Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συνανθρώπους μας, μικρούς και μεγάλους, που πρόσφεραν είτε υλικά αγαθά, πολλοί από το υστέρημα τους, είτε από τον προσωπικό τους χρόνο για την ετοιμασία και φόρτωση αυτών των υλικών. Η βοήθεια σας είναι ανεκτίμητης αξίας και η προσφορά σας πολύτιμη. Ο Θεός να Σας ευλογεί”, αναφέρει σε ανάρτηση της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο ναός της Αγίας Νάπας.

https://www.orthodoxianewsagency.gr/ieres-mones/i-kypros-stirizei-ti-moni-tou-osiou-david/

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ:

Δημοσίευση σχολίου

ΩΦΕΛΙΜΑ

ΓΕΡΟΝΤΕΣ

ΘΑΥΜΑΤΑ

 
Copyright © ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. Designed by OddThemes | Distributed By Blogger Templates20