ΛΑΒΡΟΣ ο Κονίτσης Ανδρέας για την κατάργηση των αρμάτων από τις παρελάσεις και το λαθρο-νομοσχέδιο!

Α ντιγράφουμε από το ιστολόγιο "Θρησκευτικά":

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ
ΔΡΥΪΝΟΥΠΟΛΕΩΣ, ΠΩΓΩΝΙΑΝΗΣ & ΚΟΝΙΤΣΗΣ
Αριθ. Πρωτ. 2
Εν Δελβινακίω τη 25η Ιανουαρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης κ. ΑΝΔΡΕΑΣ, έκανε τις ακόλουθες Δηλώσεις :

« Για να βγη η Χώρα μας από το δεινό οικονομικό αδιέξοδο, η Κυβέρνηση βρήκε, ανάμεσα σε άλλους, κι’ αυτόν τον τρόπο : Στις 22 Ιανουαρίου τ.ε. ο υπουργός Εθνικής Αμύνης εδήλωσε - φυσικά, με την σύμφωνη γνώμη της Κυβερνήσεως -ότι «χωρίς την συμμετοχή μηχανοκίνητων μέσων θα πραγματοποιούνται στο εξής οι παρελάσεις, με την ευκαιρία των εθνικών εορτών η επετείων» και ότι «στις παρελάσεις θα λαμβάνουν μέρος μόνο πεζοπόρα τμήματα,ενώ τα μηχανοκίνητα μέσα των Ενόπλων Δυνάμεων και το έργο των σχετικών μονάδων θα επιδεικνύωνται κατά την διάρκεια επιθεωρήσεων στους τόπους όπου εδρεύουν οι μονάδες αυτές». Εξ’ άλλου, στελέχη του υπουργείου Εθνικής Αμύνης για την λήψη της εν λόγω αποφάσεως επικαλούνται «λόγους οικονομικούς αλλά και επιχειρησιακούς».

Η απόφαση αυτή είναι εξωπραγματική και απαράδεκτη. Γιατί αν θέλη η Πολιτεία, μπορεί να κάνη περικοπές δαπανών σε άλλους τομείς και όχι στις εθνικές παρελάσεις, που, επί τέλους, γίνονται δύο φορές τον χρόνο : στις 25 Μαρτίου και στις 28 Οκτωβρίου. Και δεν αναλογίζεται ο κ. υπουργός, και μαζί του και η Κυβέρνηση, πόσο εξυψώνεται το εθνικό φρόνημα του λαού όταν βλέπη και τα σύγχρονα οπλικά μέσα των Ενόπλων μας Δυνάμεων ; Τι επιδιώκουν με την εν λόγω απόφασή τους και τις φαιδρές δικαιολογίες για περικοπή, τάχα, των δαπανών ; Πως θα φρονηματίζεται η νέα γενιά, αλλά και, γενικώτερα, ο Ελληνικός Λαός, αν τυχόν - ο μη γένοιτο - προκληθή από κάποιον από τους γείτονές μας και χρειασθή να υπερασπίση τα αιματοπότιστα εδάφη της Ελληνικής μας Πατρίδος ;

Ο Έλληνας, κύριε υπουργέ, χωρίς ψωμί ζη. Χωρίς Χριστό, όμως, και Ελλάδα δεν ζη. Αυτό μαρτυρεί η υπερτρισχιλιόχρονη Ιστορία μας. Μη κάνουμε τα ιερά του Έθνους θέμα μόνο οικονομικό.

Είναι, λοιπόν, επιτακτική ανάγκη να ανακληθή πάραυτα η εν λόγω εξωφρενική απόφαση. Γιατί, πότε καταργώντας τα υπουργεία Μακεδονίας - Θράκης και Αιγαίου, πότε αφαιρώντας τον όρο «εθνικός» από τα υπουργεία Παιδείας και Αμύνης, πότε καταργώντας την παρουσία των μηχανοκινήτων τμημάτων από τις παρελάσεις των Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά και πότε επιχειρώντας την νομιμοποίηση χιλιάδων λαθρομεταναστών προς άγραν ψήφων, φρονώ ότι ξεπουλάμε ουσιαστικά την Πατρίδα μας, στην οποία, όπως πάμε, θα καταντήσουμε να είμαστε ξένοι...

Χωρίς να υποτιμώ την φιλοπατρία κανενός, κάνω, εν τούτοις, για άλλη μια φορά θερμοτάτη έκκληση να ανακληθή η απόφαση του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης σχετικά με τις παρελάσεις, υπενθυμίζοντας τον λόγο του Πνεύματος : «ουκ επ’ άρτω μόνω ζήσεται άνθρωπος...». Πρόσχωμεν ! Στώμεν καλώς ! Οι καιροί ου μενετοί ».

(Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως)


Μετά τους Μητροπολίτες Πειραιώς Σεραφείμ,Θεσσαλονίκης Άνθιμο και Καλαβρύτων Αμβρόσιο,ένας ακόμα Ιεράρχης ΤΙΜΑ τα ράσα που φοράει και παίρνει ξεκάθαρη θέση εναντίον των εχθρών του Έθνους και της Ορθοδοξίας!ΑΞΙΟΣ,ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΕ και μακάρι να σας ακολουθήσουν κι άλλοι!

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ:

20 σχόλια :

  1. Εγώ πάντως για να το ξεκαθαρίσω, χωρίς χριστό ζω μια χαρά, αλλα χωρίς ψωμί σίγουρα όχι!

    Επίσης δεν συμφωνώ με τις παρελάσεις, πολύ φασαρία και έξοδα για το τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νταξει,βγαζεις κομπλεξ επειδη τα ειπε ενας Ιεραρχης!Αν δεν καταλαβαινεις γιατι καταργουν τις παρελασεις,τι να σου πω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για τον προηγούμενο:

    «Ουκ επ' άρτω μόνω ζήσεται άνθρωπος, αλλ' επί παντί ρήματι εκπορευομένω διά στόματος Θεού».

    (Κατά Ματθαίον, κεφ. Δ', 4).

    Οι παρελάσεις δεν είναι για το τίποτα. «Ψιλά γράμματα»...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος26/1/10, 5:16 μ.μ.

    Zangle αμα σου περισσευουν μερικα λεφτα δες αυτο:
    http://www.kivotoshelp.gr/Pages/TreloGiannis.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λοιπόν τι θέλεις να πεις με το παραμυθάκι ρε φιλε ανώνυμε 5:16 μ.μ., μήπως πρέπει να γίνουμε τρελοί για να κατανοήσουμε την βασιλεία του θεού? Αστο δεν θα πάρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παύλος Κιλκίς26/1/10, 6:24 μ.μ.

    Από τα καλύτερα κείμενα που έχω διαβάσει ανώνυμε 5:16 ..Διδάσκει πολλά σε όσους καταννούν αυτά που λέει, και δεν είναι προκατειλημμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος26/1/10, 6:34 μ.μ.

    ΕΣΥ ZANGLE ΜΟΝΟ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ....ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΡΟΚΑΤΕΛΕΙΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΘΑ ΧΑΡΕΙΣ....ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΣΥ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ...ΑΛΛΑΞΕ ΜΥΑΛΑ ΟΣΟ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ....ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣ ΕΤΣΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΖΕΙΣ...ΖΗΤΑ ΤΟΥ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΣΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ...ΧΑΡΑΜΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΗΛΙΘΙΟ ΠΙΘΑΝΩΣ ΠΕΙΣΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ φιλε ανώνυμε 6:34 μ.μ.

    Eυχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου.
    Έχεις άδικο στην κριτική σου, δεν είναι πείσμα η πίστη μου αλλα μια ολοκληρωμένη πίστη. Δεν έχω πρόβλημα με τους πιστούς ότι και αν πιστεύουν, σε μερικές περιπτώσεις που ήρθα σε επαφή με νέα παιδιά με προβλήματα ψυχολογικά τα συμβούλεψα να ψάξουν τον θεό.

    Το ότι είμαι άθεος και δεν έχω ανάγκη από θεό αυτό δεν σημαίνει ότι είμαι υλιστής και κακός, το αντίθετο είμαι ανθρωπιστής και με καλή καρδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος26/1/10, 8:08 μ.μ.

    Zangle, ειμαι ο ανωνυμος του 5.16μ.
    Ετυχε να το διαβασω με το νεο ετος. Ειχα ακουσει για αυτο αλλα δεν εδινα σημασια. Φετος ετυχε να το δω μπροστα μου. Λεω δεν το παιρνω να ριξω μια ματια; Τελικα επαθα μεγαλο σοκ. Απιστευτο. Τελικα βγηκε και δευτερο μερος το οποιο διαβαζω αυτες τις μερες και εχω παθει. Δες το απλα σαν ενα ρομαντικο μυθιστορημα εαν σε ενοχλει η ιδεα του Θεου. Αν θες να το αγορασω να στο στειλω τσαμπα χωρις κανενα προβλημα, φιλε μου εαν μου επιτρεπεις. Θα μου εκανες μεγαλη χαρη εαν δεχοσουν. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος26/1/10, 8:11 μ.μ.

    Zangle στην Σουηδια υπαρχουν αλλοι δωδεκαθειστες η εισαι ο μοναδικος; Στην Ελλαδα μουσουλμανα με φερετζε (δεν ξερω πως ακριβως λεγεται) δεν εχω δει ποτε μου. Ειχα δει ομως κατι Ελληνες δωδεκαθειστες και δωδεκαθειστριες στη Διονυσιου Αεροπαγιτου, κοντα στην Ακροπολη. Με στεφανια δαφνης στο κεφαλι, χιτωνες, σανδαλια, κρατουσαν παπυρους και διαβαζαν κατι στα αρχαια ελληνικα για τους 12 θεους του Ολυμπου. Οι τουριστες που τους ρωτουσαν γελοντας γιατι το κανουν αυτο, αυτοι απαντουσαν οτι αυτη ειναι η θρησκεια της Ελλαδος! Τοτε οι τουριστες κοντευαν να πεσουν κατω απο τα γελια! Ζangle εαν εισαι Ελληνας (και οχι Σουηδος δεν γνωριζω) εσενα αυτο το θλιβερο θεαμα που μας διασυρει διεθνως σε κανει περηφανο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος26/1/10, 9:34 μ.μ.

    MΠΡΑΒΟ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΕ.

    ΠΡΟΣΘΕΣΑΤΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΣΑΣ Σ' ΑΥΤΗΝ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ.

    ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ.

    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΥΣ ΜΙΜΗΤΕΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος26/1/10, 10:36 μ.μ.

    Ας σταματησει πλεον αυτο το παραμυθακι. Η πλειοψηφια δεν συνεπαγεται ομοφωνια. Το οτι οι περισσοτεροι Ελληνες ειναι ορθοδοξοι δε σημαινει πως Ελληνας συνεπαγεται ορθοδοξος. Και δε μιλαω μονο για θρησκευτικες μειονοτητες, η αθεια πλεον δεν ειναι αμελητεα, ειδικα στις νεες γενιες. Προσθεστε σ'αυτο και τους περιπου 70.000 καθολικους νησιωτες (και στα νησια και στην Αθηνα), βαλτε και Ιεχωβαδες κλπ κι εχετε οπωςσδηποτε ενα 10% που δεν ειναι ορθοδοξοι. Αν βγαλουμε κι αυτους που ειναι μονο κατ΄ονομα ορθοδοξοι και δεν ασχολουνται καθολου (οπως εγω) αυτη η πλειοψηφια μειωνεται αισθητα.

    Και δεν θελω να προσβαλω κανεναν, απλως με ενοχλει που μιλατε εκ μερους ολων των "πραγματικων" Ελληνων. Κι εγω και πολλοι αλλο ειμαστε οσο Ελληνες ειστε κι εσεις χωρις να ειμαστε θρησκοι και να μας αρέσουν οι παρελάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος27/1/10, 11:28 π.μ.

    Αν η Ελλάδα ήταν ισχυρή χώρα και είχε ιδεολογία, τότε να κάναμε τις παρελάσεις και τις μαγκιές μας να το ευχαριστιόμασταν. Τώρα, είμαστε σαν κάτι χώρες της Αφρικής που γιορτάζουν την επέτειο "ανεξαρτησίας" και ο Δικτάτορας χαιρετά τους στρατιώτες.

    Είμαστε γελείοι. Ας σοβαρευτούμε σαν έθνος, και ύστερα κάνουμε και παρελάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εσυ εισαι γελοιος!Στρατιωτικες παρελασεις με αρματα μαχης γινονται σε ΟΛΕΣ τις χωρες του κοσμου,πλουσιες και φτωχες:εκει αραγε δεν εχουν εξοδα;Ή μηπως ειναι ολα "σοβαρα εθνη";Τωρα,αν συγκρινεις τους τριτοκοσμικους της Αφρικης με τη χωρα που γεννησε τον πολιτισμο,τι να σου πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Λαϊκός δεξιός27/1/10, 4:33 μ.μ.

    Η οικονομική κρίση είναι μόνο πρόσχημα στο θέμα των παρελάσεων. Τις καταργούν γιατί τέτοιες διαταγές εκτελούν. Όπως κατάργησαν το ΕΘΝΙΚΗΣ Παιδείας και Θρησκευμάτων, το Μακεδονίας-Θράκης, το Αιγαίου κλπ. Τις ίδιες διαταγές που εκτελούσε κι η Μαριέτα με το βιβλίο της Ρεπούση. Όμως αυτή την εξαφανίσαμε από την Α' Αθηνών. Οι πασόκοι θα κάνουν το ίδιο με τους δικούς τους ή ζητάω πολλά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος27/1/10, 6:25 μ.μ.

    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΙΣΤΗ ΣΟΥ?ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΘΕΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΡΩΤΟΙ....?ΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΤΥΧΑΙΑ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΓΕΛΑΩ.ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ Η ΑΡΧΙΚΗ ΑΥΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΤΑ ΕΠΛΑΣΕ ΟΛΑ Η΄ ΑΝ ΘΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΕΝΑΥΣΜΑ ΩΣΤΕ ΑΛΥΣΙΔΩΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ....ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΚΑΤΑΛΥΠΤΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΣΥ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ??ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΣΑΙ??ΤΟ ΠΟΛΥ 50-60?ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΟΛΥΤΟΣ??ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΦΘΑΡΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ?ΑΝ ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΟΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ....Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΠΑΥΘΕΙΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΚΟΥΣΕΣ Η΄ ΕΜΑΘΕΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΤΟ ΨΑΞΙΜΟ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ....ΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΑ...ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΥΠΕΡ ΣΟΥ ΕΙΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ....ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΠΑΥΕΣΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ27/1/10, 9:27 μ.μ.

    Γιατί έσβησες το σχόλιο μου; Δεν νομίζεις ότι η στάση σου υπερ του ειδωλολάτρη σε ντροπιάζει και σε αποδεικνύει υποκριτή;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το λεω για μια ακομα φορα:δεν αποκλειουμε κανεναν εδω μεσα,ειτε ειναι Χριστιανος,ειτε ειδωλολατρης,ειτε μουσουλμανος κλπ.Εφοσον μιλαει κοσμια και χωρις υβρεις,ειναι ευπροσδεκτος.Διαφορετικα,τα σχολια θα διαγραφονται αμεσα,απο οποιον κι αν προερχονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ28/1/10, 1:12 π.μ.

    Το να ξερνά συνέχεις ασεβή και αντίχριστα σχόλια που προσπαθούν να υπονομεύσουν τον Θεό σου, αυτό δεν σε ενοχλεί;
    Ή μήπως έχει θεοποιήσει την επίγεια πατρίδα μας και σβήνεις μόνο τα καθαρα ανθελληνικά σχόλια; Τα καθαρά αντιχριστιανικά σχόλια όπως π.χ. είναι το πρώτο σχόλιο του zaglou δεν σε πειράζουν;
    Εσύ τί έχεις πάνω απο όλα; Τον Χριστό ή την Ελλάδα; Για να ξέρουμε και πόσο Ορθόδοξος είσαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ28/1/10, 1:13 π.μ.

    το "συνέχεις" να γίνει "συνέχεια"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΩΦΕΛΙΜΑ

ΓΕΡΟΝΤΕΣ

ΘΑΥΜΑΤΑ

 
Copyright © ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. Designed by OddThemes | Distributed By Blogger Templates20