ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "HELLAS-ORTHODOXY" ΚΛΕΙΝΕΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ:ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ!

Πέρασαν κιόλας 2 χρόνια από τον Ιούνιο του 2008,οπότε ξεκίνησε αυτό εδώ το μπλογκ.Με θετικές και αρνητικές εικόνες και σίγουρα,πολύ ενδιαφέρον.

Σ'αυτό το διάστημα,κάναμε πολλούς φίλους κι άλλους τόσους εχθρούς:Οι δεύτεροι ήταν αποτέλεσμα του συνεχούς αγώνα μας για ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ,αγώνα πραγματικό,όχι όπως τον εννοούν κάποιοι.

Όταν λοιπόν λες τα πράγματα με τ'όνομά τους,μοιραία θα ενοχλήσεις πολλούς:Θα σε βρίσουν,θα σε απειλήσουν,νομίζοντας πως θα πτοηθείς.

Κάτι τέτοιο δεν συνέβη σ'εμάς,παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε από ορισμένους,που θεωρούν αυτές τις δύο λέξεις (ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ) ως ιδιοκτησία τους,που αποφέρει κέρδη και ψήφους.

Δεν χρειάζεται να επεκταθούμε:Η ουσία είναι πως προσπαθήσαμε να παρέχουμε ουσιαστική,μαχητική και ανεξάρτητη Ελληνορθόδοξη ενημέρωση.

Δεν λέμε ότι το πετύχαμε:Σίγουρα λάθη και παραλείψεις υπάρχουν πολλά.Όμως,ένα λιθαράκι στην αφύπνιση του κόσμου ίσως το βάλαμε.

Μέσα από τις αναρτήσεις,εκτυλίχθηκαν συχνά σημαντικοί διάλογοι,ακόμα και με άτομα διαφορετικής αντίληψης και ιδεολογίας:Όποιος έγραψε κόσμια,με όρεξη για ουσιαστική συζήτηση,ποτέ δεν διεγράφη.Σε αντίθεση με οργανωμένα κομματικά γραφεία και στρατιές παντός είδους,που γνωρίζουν πως είναι ανεπιθύμητοι.
Ευχαριστούμε τους χιλιάδες αναγνώστες που μας επισκέπτονται καθημερινά και συνεισφέρουν τα μέγιστα στην ενημέρωση του μπλογκ:Ξέρετε,δεν είμαστε επαγγελματίες δημοσιογράφοι και είμαστε περήφανοι γι'αυτό!Αν λοιπόν δεν υπήρχε ο απλός επισκέπτης,επώνυμος και ανώνυμος,να μας επισημάνει ενδιαφέρουσες ειδήσεις,να κάνει τις καταγγελίες του και τις προτροπές του,αυτό εδώ το ιστολόγιο θα ήταν πολύ φτωχότερο σε ύλη και όχι μόνο.

Ευχαριστούμε γενικά όσους μας στήριξαν και μας στηρίζουν,ακόμα κι αν διαφωνούν μαζί μας:ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ,ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΜΟΝΟ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ!

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ:

15 σχόλια :

  1. Χρόνια πολλά φίλε και στο ιστολόγιο και σε σένα.
    Και καλό κουράγιο...δύσκολο σπορ το blogging.
    O ΓΕΙΤΟΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σ'ευχαριστω!
    Στην ιδια...πολυκατοικια ειμαστε!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να τα εκατοστήσετε, και ΄συ και το μπλόγκ σου Dim!
    'Επονται άλλωστε μεγάλοι αγώνες -διαδικτυακοί και μη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παύλος Κιλκίς18/6/10, 11:01 μ.μ.

    Χρόνια πολλά και να είσαι πάντα υγιής για να μπορείς να συνεχίζεις αυτό που κάνεις,μπορεί να μη γράφω συχνά στο ιστολόγιο σου αλλά σε διαβάζω καθημερίνα(και του γείτονα σου εξαιρετικό ιστολογιο) όπως ελπίζω και πολλοί άλλοι..Ευχομαι να αυξηθούν αυτές οι "φωνές" και να μετακομίσετε σε ουρανοξύστη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δημήτρη Χρόνια Πολλά, να είσαι γερός και να συνεχίσεις να αφυπνίζεις συνειδήσεις. Το HELLAS-ORTHODOXY το χρειάζεται ο Τόπος μας. Σ' ευχαριστούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συνέχισε μὲ Ἑλληνορθόδοξη πνευματικότητα καὶ νὰ εἶσαι σίγουρος πὼς θὰ πᾶς ἀκόμη καλύτερα, ἀκόμη πιὸ ψηλά. Ρωμέηκο Ὁδοιπορικὸ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος19/6/10, 1:15 π.μ.

    Συγχαρητήρια Η.Ο και καλή συνέχεια.
    Σε παρακολουθώ δυο χρόνια και είσαι στα κορυφαία 3 καλύτερα μπλογκς στην Ελλάδα.
    vaticano

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να ειστε καλα ολοι!Ειδικα οσοι παρακολουθουν το μπλογκ απο την αρχη της λειτουργιας του,οπως ο φιλος απο το Βατικανο,μου δινουν μεγαλο κουραγιο για να συνεχισω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλή συνέχεια ! Και με λιγώτερα σφάλματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πατριώτη καλό κουράγιο...
    Εύχομαι να τα χιλιάσεις και με την προσδοκία η Ελλάδα μας να βρει την χαμένη αίγλη της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος21/6/10, 2:25 π.μ.

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και γεμάτα επιτυχίες.
    Νικιφόρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Στέφανος21/6/10, 8:32 π.μ.

    Dim, πολλές ευχές για τα 2 χρόνια του hellas -orthodoxy.blogspot.com να τα εκατοστήσει και περισσότερες ακόμη επιτυχίες στο μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χρόνια πολλά σου εύχομαι
    με υγεία και ευτυχία
    και πάντα να αγωνίζεσαι
    για Ελλάδα-Ορθοδοξία!

    Μανούσος-Χανιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μανουσο ωραια η μαντιναδα,ευχαριστω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΩΦΕΛΙΜΑ

ΓΕΡΟΝΤΕΣ

ΘΑΥΜΑΤΑ

 
Copyright © ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. Designed by OddThemes | Distributed By Blogger Templates20