ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ: «ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΣΤΟΝ 20ό ΚΑΙ 21ο ΑΙΩΝΑ»

Κυκλοφόρησε το βιβλίο του Χαράλαμπου Άνδραλη «Νεομάρτυρες της Ορθοδοξίας στον 20ο και 21ο αιώνα», με αναφορά σε Αγίους Μάρτυρες της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας ανά τον κόσμο.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο μαρτυρολόγιο, μια εκτενή μελέτη πάνω σε γνωστούς και άγνωστους μάρτυρες, διαφόρων εθνικοτήτων. Χωρισμένο σε δύο μέρη, ένα για τους μαζικούς διωγμούς και ένα για τα μεμονωμένα μαρτύρια, προκαλεί το ενδιαφέρον του αναγνώστη, που πιθανότατα αγνοεί την ύπαρξη των νεομαρτύρων αυτών.

Η αναφορά ξεκινάει από τους 222 Κινέζους Νεομάρτυρες του 1900 και καταλήγει με χρονολογική σειρά στον νέο Ιερομάρτυρα π. Δανιήλ Σισόγιεφ που μαρτύρησε το 2009.

Σύμφωνα με τον συγγραφέα, «Κάνει πράγματι εντύπωση το εύρος των διωκτών του Χριστιανισμού. Είδαμε Εβραίους - Σιωνιστές, Μουσουλμάνους, άθεους, ειδωλολάτρες, αιρετικούς σατανιστές,όλοι εναντίον της μοναδικής αλήθειας. Όλοι στην υπηρεσία του ανθρωποκτόνου διαβόλου κατά των φίλων του Χριστού. Και είναι τρανή απόδειξη της αλήθειας της Ορθοδοξίας οι μάταιες προσπάθειες που κάνουν για να σβήσει ο Χριστιανισμός, ο οποίος ακόμα και σήμερα έπειτα από 2000 και πλέον έτη ανηλεούς διωγμού, φωτίζει τις ψυχές των ανθρώπων».

Πρόκειται για ένα βιβλίο μοναδικό στο είδος του, που δεν πρέπει να λείπει από καμία χριστιανική (και όχι μόνο) βιβλιοθήκη. Σε δύσκολους και αντιχριστιανικούς καιρούς, η μελέτη αγιασμένων προτύπων που έζησαν στην εποχή μας, μεταφέρει λίγο από τη δύναμη και το μαρτυρικό φρόνημα τους στους σημερινούς χριστιανούς.

Σελίδες: 176
Τιμή Βιβλίου: 9,90 ευρώ
Αποστέλλεαι με αντικαταβολή σε ολόκληρη την Ελλάδα
Τηλέφωνο Παραγγελιών: 6982005670

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ:

ΩΦΕΛΙΜΑ

ΓΕΡΟΝΤΕΣ

ΘΑΥΜΑΤΑ

 
Copyright © ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. Designed by OddThemes | Distributed By Blogger Templates20