ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΙΕΡΩΜΕΝΟΥΣ: ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΜΑΝΤΡΙΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΡΩΣΗΣ!

ΚΑΙ ΑΦΟΣΙΩΘΕΙΤΕ ΣΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΤΩΝ «ΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΒΑΤΩΝ», ΟΠΩΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ!

Σεβαστοί Ιεράρχες, Ιερείς και Μοναχοί,

Απευθύνομαι σ' εσάς ως ένας απλός Έλληνας και Ορθόδοχος Χριστιανός πολίτης, που μαζί με εκατομμύρια άλλους συμπατριώτες μας ζει καθημερινά την αβεβαιότητα, τις δυσκολίες και τον αγώνα της βιοπάλης στη σύγχρονη Ελλάδα της οικονομικής (και όχι μόνο) κρίσης.

Θα περίμενα από εσάς να βοηθήσετε τον λαό όχι μόνο υλικά - όπως ήδη κάνετε και σας αξίζουν συγχαρητήρια - αλλά κυρίως ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ: Με συμβουλές, νουθεσίες και προτροπές, έτσι ώστε να δούμε επιτέλους φως στην καταχνιά που μας περιβάλει.

Όμως, με θλίψη παρακολουθώ αρκετούς από εσάς να πιάνετε στασίδι στα τηλεπαράθυρα των ανήθικων καναλιών, να δίνετε συνεντεύξεις στις βρώμικες εφημερίδες και γενικώς να ασχολείστε με κομματικά ζητήματα. Αυτό είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!

Όχι διότι λέτε την άποψή σας, όπως και έχετε το δικαίωμα να κάνετε και κανένας τραμπούκος μπορεί να σας στερήσει. Αλλά γιατί καταπιάνεστε με ανοησίες!

Συγχωρέστε μου το απότομο ύφος, αλλά δεν γίνεται διαφορετικά. Ο κόμπος έφτασε στο χτένι!

Ασχολείστε με ζητήματα κομματικών σχηματισμών, που ξέρετε πολύ καλά κι εσείς πως ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ: Αυτοί, βάζουν πάνω απ' όλα το συμφέρον του κόμματος και όχι της Πατρίδας. Ενδιαφέρονται να συσσωρεύουν κέρδη και όχι να ανακουφίζουν τον φτωχό λαό. Λένε ψέματα και παραπληροφορύν, αντί να κηρύττουν τον λόγο της Αληθείας. Προκαλούν με την πολυδάπανη ζωή τους. Έχουν συμπεριφορά μαφιόζων του υποκόσμου.

ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΙΕΡΩΜΕΝΟΙ, ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ;;;

Πιστεύω καμία! Τότε, γιατί ασχολείστε μαζί τους;;;

Δεν καταλαβαίνετε ότι συνιστά πρόκληση ο κοσμάκης να στερείται τον επιούσιο κι εσείς να ξοδεύετε μελάνι ή λόγια για να έρθετε σε κομματική αντιπαράθεση με τα «μαντριά» και τα «πρόβατά» τους;

Επιτέλους, σταματήστε να κομματικολογείτε!!! Ναι, η Εκκλησία πρέπει και οφείλει να έχει λόγο στα κοινά! Όχι όμως να παίζει το παιχνίδι ύποπτων και σκοτεινών συμφερόντων, συντασσόμενη με τον ένα ή τον άλλον κομματάρχη!

Αφιερωθείτε στον λαό του Θεού κι αφήστε την κομματικοποίηση. Βοηθήστε τον να ξεπεράσει την κρίση και τα προβλήματά του. Τα κόμματα ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ γι' αυτό, αλλά μόνο να έχουν «πελάτες» στα «μαγαζιά» τους!

Επίσης: ΔΙΔΑΞΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ!!! Καταντήσαμε να λεγόμαστε Ορθόδοξοι και να μην ξέρουμε στοιχειώδη πράγματα για την Πίστη μας! Οι αιρετικοί και οι παραφυάδες τους αλωνίζουν κι εσείς, αγαπητοί Ιερωμένοι, ασχολείστε με κομματικές γελοιότητες!!!

Ελπίζουμε να κατανοήσετε τους λόγους αυτής της έκκλησης. Και να εφαρμόσετε επιτέλους το ρόλο που σας έχει ανατεθεί από τον ίδιο τον Χριστό: Του Καλού Ποιμένα της «αυλής λογικών προβάτων»!

Όχι άβουλων, όπως θέλουν τα κόμματα!

Με σεβασμό αλλά και ανησυχία,
Ένας απλός Ορθόδοξος Έλληνας πολίτης             

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ:

ΩΦΕΛΙΜΑ

ΓΕΡΟΝΤΕΣ

ΘΑΥΜΑΤΑ

 
Copyright © ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. Designed by OddThemes | Distributed By Blogger Templates20