Αυτό το Σάββατο, Παραμονές Καθαράς Δευτέρας, δημοσιεύουμε μια νηστίσιμη συνταγή χωρίς λάδι που όμως είναι πεντανόστιμη και συνηθίζεται πολύ στο Άγιον Όρος, κατά τις ανάλαδες νηστείες:
Βράζετε σε άφθονο νερό, στο οποίο έχετε προσθέσει αλάτι, το κριθαράκι μέχρι να μαλακώσει. Αποσύρετε από τη φωτιά. Βάζετε το ταχίνι σε ένα μπολ και ρίχνετε σιγά-σιγά το χυμό του λεμονιού ανακατεύοντας με ένα πιρούνι μέχρις ότου τα δύο υλικά ενωθούν.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ monastiriaka.gr
Σας άρεσε το άρθρο; Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook για άμεση ενημέρωση: https://www.facebook.com/hellasorthodoxy
Σας άρεσε το άρθρο; Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook για άμεση ενημέρωση: https://www.facebook.com/hellasorthodoxy
Δημοσίευση σχολίου