Ο άνθρωπος είναι…μικρός μπροστά στα δημιουργήματα του Θεού!

Ο φωτογράφος Chris Burkard έχει ταξιδέψει στα πέρατα της Γης, επιδιώκοντας να εξερευνήσει τον κόσμο αλλά και βιώσει από πρώτο χέρι την ομορφιά του. Ο ίδιος συμμετέχει στις εικόνες σαν μια μικρή κουκκίδα με σκοπό να τονίσει το μεγαλείο της φύσης που μας χάρισε, ο Πάνσοφος και Παντοδύναμος, Δημιουργός μας, ο Θεός.
https://cdn.shopify.com/s/files/1/1091/3784/products/b0fcad770f535bed503c12eb59e42754_large.jpg?v=1479052436
Έτσι απαθανατίζει υπέροχα τοπία, λίμνες, καταρράκτες, φαράγγια και άλλα με τη μηχανή του, την οποία φροντίζει να στήνει στο κατάλληλο σημείο. “Μια μοναχική, απρόσωπη φιγούρα στο βάθος, αντιπροσωπεύει την ανθρωπότητα και την σχέση της με τη φύση, ενθαρρύνοντας τον καθένα ξεχωριστά να προβληματιστεί σχετικά με αυτή την σχέση…”.

perierga.gr - Το μεγαλείο της φύσης μπροστά στον... μικροσκοπικό άνθρωπο! perierga.gr - Το μεγαλείο της φύσης μπροστά στον... μικροσκοπικό άνθρωπο! perierga.gr - Το μεγαλείο της φύσης μπροστά στον... μικροσκοπικό άνθρωπο! perierga.gr - Το μεγαλείο της φύσης μπροστά στον... μικροσκοπικό άνθρωπο! perierga.gr - Το μεγαλείο της φύσης μπροστά στον... μικροσκοπικό άνθρωπο! perierga.gr - Το μεγαλείο της φύσης μπροστά στον... μικροσκοπικό άνθρωπο! perierga.gr - Το μεγαλείο της φύσης μπροστά στον... μικροσκοπικό άνθρωπο! perierga.gr - Το μεγαλείο της φύσης μπροστά στον... μικροσκοπικό άνθρωπο!
perierga.gr - Το μεγαλείο της φύσης μπροστά στον... μικροσκοπικό άνθρωπο! perierga.gr - Το μεγαλείο της φύσης μπροστά στον... μικροσκοπικό άνθρωπο! perierga.gr - Το μεγαλείο της φύσης μπροστά στον... μικροσκοπικό άνθρωπο! 

Πηγή: Περίεργα 

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ:

Δημοσίευση σχολίου

ΩΦΕΛΙΜΑ

ΓΕΡΟΝΤΕΣ

ΘΑΥΜΑΤΑ

 
Copyright © ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. Designed by OddThemes | Distributed By Blogger Templates20