Το μακελειο απο τους τζιχαντιστες στην Αιγυπτο, απο το ανιερο Κορανι ελκει την προτροπη του


ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ, ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΙΕΡΟ ΚΟΡΑΝΙ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΟΥ
Του   Β. Χαραλάμπους, θεολόγου
_____________________
Η ανθρωπότητα με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί τα απάνθρωπα εγκλήματα των τζιχαντιστών.  Το αποτρόπαιο έγκλημα των τζιχαντιστών στην Αίγυπτο, την Κυριακή των Βαΐων κατά Κοπτών χριστιανών, με 47 μέχρι στιγμής νεκρούς και πάνω από 150 τραυματίες, ήταν ένα ακόμα μισάνθρωπο έγκλημα, ανάμεσα στο πλήθος των εγκλημάτων των τζιχαντιστών. Οι τζιχαντιστές από το κοράνι αφορμούν την  ‘’διδακτέα’’ βία.

Τα εγκλήματα αυτά στην Αίγυπτο δεν είναι το αποτέλεσμα πολέμου, όπως ειπώθηκε, ούτε και έκφραση φονταμενταλισμού, όπως γενικόλογα αναφέρθηκε.  Είναι κάτι πολύ πιο συγκεκριμένο και αφορά την μισάνθρωπη κορανική προτροπή για βία.  Κατάντησε για πολλούς εύκολη αποφυγή, να ονοματίσουν την πηγή της μισάνθρωπης βίας, που το βλάσφημο κοράνι ξεκάθαρα διδάσκει, η γενικόλογη αναφορά για φονταμενταλισμό. Οι ισλαμικές φρικαλεότητες των τζιχαντιστών, από αντλούν το τόσο μένος;  Ποιος αμφιβάλλει ότι η βία των τζιχαντιστών  έλκει την καταγωγή της από τις βίαιες υποδείξεις του ανίερου κορανίου. Το κοράνι είναι γεμάτο  από βιαιότητες. 

Οι γενικόλογες αναφορές περί φονταμενταλισμού, σε τέτοια εγκλήματα αποτελεί διαφυγή, προδίδουσα το βάθος της στάσης των αυτής.  Από πού έλκουν οι εγκληματικώς αυτοκτονούντες τζιχαντιστές, το θράσος των ενεργειών τους;  Iδού τι λέει τι ανίερο κοράνι  : «Αν τους ορίζαμε την αυτοχειρία ή την εγκατάλειψη των κτημάτων τους, λίγοι από αυτούς θα το έκαναν.  Ωστόσο, εκτελώντας τη θέληση του Αλλάχ θα ήταν προς όφελός τους και η πίστη τους θα στερεωνόταν».
https://www.dimitrisotiropoulosbooks.com/
Το ανίερο κοράνι είναι η ‘’διδαχτική’’ αιτία. Όταν όμως αναφερόμαστε σε φανατικούς μουσουλμάνους θα πρέπει να σημειώσουμε ότι την υπαγορευόμενη κορανιακή βία αυτοί πραγματικά την εφαρμόζουν. Η βαρβαρότητα των τζιχαντιστών έλκει την καταγωγή της από την απάνθρωπη κορανιακή βία.  Ποιος αμφιβάλλει ότι η βία των τζιχαντιστών  έλκει την καταγωγή της από τις βίαιες υποδείξεις του ανίερου κορανίου. Το κοράνι είναι γεμάτο  από βιαιότητες. 

Ιδού τι διδάσκονται στο Ισλάμ : «Όταν συναντάτε απίστους να τους κτυπάτε στο λαιμό μέχρι να τους νικήσετε εντελώς…μέχρι να τους νικήσετε και δέστε τους ένα δεσμό σταθερό», «Σκοτώστε τους εχθρούς σας παντού όπου τους βρίσκετε», «Σκοτώστε τους εχθρούς σας παντού όπου τους βρίσκετε...κολυμπείστε μέσα στο αίμα τους.  Αυτή είναι η ανταμοιβή που χρωστάτε στους απίστους»;   «Εκείνοι που βαδίζουν για τη μάχη θα έχουν δοξασμένη τύχη», «Σας δίνουμε απόλυτη εξουσία απέναντί τους», «Εκείνοι που θυσιάζουν την εγκόσμια ζωή τους στη μελλοντική, μπαίνουν κάτω από τις σημαίες του Αλλάχ και είτε πέφτουν πολεμώντας, είτε νικούν θα πάρουν τη δοξασμένη ανταμοιβή τους», «Θα σκορπίσουμε τον τρόμο στην καρδιά των ειδωλολατρών γιατί εξομοίωσαν με τον Αλλαχ άλλες θεότητες», «Καταπολεμείστε τους εχθρούς σας στον πόλεμο που γίνεται για τη θρησκεία», «..κολυμπείστε μέσα στο αίμα τους,  Αυτή είναι η ανταμοιβή που χρωστάτε στους απίστους».

Η βαρβαρότητα των τζιχαντιστών έλκει την καταγωγή της από την απάνθρωπη κορανιακή βία.  Ιδού σε τι ‘’βοηθεί’’ το ανίερο κοράνι. Σε μια ακράτητη και απάνθρωπη βία οδηγεί.  Ανθρωπάρεσκες εμμονές δυστυχώς οδηγούν σε γενικόλογες ‘’διαπιστώσεις’’, χωρίς να κατονομάζεται η ‘’διδαχτική’’ πηγή της μισάνθρωπης κορανικής βίας, που οι τζιχαντιστές εφαρμόζουν.  Το κοράνι λοιπόν δεν είναι μόνο ανίερο και βλάσφημο και κατ’ ουσία αντίθεο, γιατί πολεμεί τον Αληθινό Τριαδικό Θεό, αλλά είναι και αναμφισβήτητη πηγή βίας.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. Designed by OddThemes | Distributed By Blogger Templates20