ΒΙΝΤΕΟ: Δειτε ολοκληρη την παρουσιαση του βιβλιου «Λειτουργικα Ζητηματα - Τομος Α'»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28 Ιανουαρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Περιστερίου η παρουσίαση του βιβλίου «Λειτουργικά Ζητήματα - Τόμος Α'» του Δημήτρη Λυκούδη που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Επίρρωση και διατίθεται από το ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο μας.

Στην εκδήλωση μίλησαν ο Θεολόγος, Εκδότης και Συγγραφέας Δημήτρης Λυκούδης, ο Εκδότης και Συγγραφέας Δημήτρης Σωτηρόπουλος και ο Θεολόγος Θεόδωρος Ρόκας. Αξίζει να την παρακολουθήσετε ολόκληρη στο βίντεο που ακολουθεί. Δεν είναι μια συνηθισμένη βιβλιοπαρουσίαση, αλλά ζωντανός διάλογος με το κοινό για θέματα που αφορούν κάθε Ορθόδοξο Χριστιανό.

Λειτουργικά Ζητήματα - Τόμος Α'

Το βιβλίο περιλαμβάνει απαντήσεις σε ερωτήματα επί λειτουργικών κυρίως, αλλά και πνευματικών και νομοκανονικών ζητημάτων. Οι απαντήσεις, πάντοτε με απλό και κατανοητό, πλην , όμως, και άκρως θεολογικό επιστημονικό τρόπο, συνοδεύονται από βιβλιογραφικές παραπομπές, ώστε ο αναγνώστης, εάν το επιθυμεί, να δύναται να ανατρέξει περισσότερο για να εντρυφήσει σχετικά με όσα επιθυμεί. Το βιβλίο προτάσσεται και ως ένα εύχρηστο και λειτουργικό εγχειρίδιο για ενορίτες, πιστούς και καθέναν χριστιανό που επιθυμεί να κατηχηθεί ορθά, απλά και ορθόπρακτα για τα ζητήματα της Πίστεως.

ΣΕΛΙΔΕΣ: 
240     ΤΙΜΗ: 9 ΕΥΡΩ
ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ:

Δημοσίευση σχολίου

ΩΦΕΛΙΜΑ

ΓΕΡΟΝΤΕΣ

ΘΑΥΜΑΤΑ

 
Copyright © ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. Designed by OddThemes | Distributed By Blogger Templates20