Πως Θα Προφυλαχθουμε Απο Τους Μαρτυρες Του Ιεχωβα (Χιλιαστες)


Με το να ξέρουμε πως εργάζονται, πως λοιπόν εργάζονται; Μας το λέγει ο μετανοήσας πρώην Ιεχωβάς Ι. Αργέντος:
«Στηριζόμενοι οι Ιεχωβάδες εις την μεγάλην αμάθειαν και άγνοιαν της Αγίας Γραφής, εις την κούρασιν και τα βάσανα του ταλαιπώρου συγχρόνου ανθρώπου, εις το τρομερόν παραμύθι τους δεν υπάρχει τιμωρία της αμαρτίας, αλλά εκμηδένισις και εξολόθρευσις του αμαρτωλού και πρό πάντων εις το άφθονον χρήμα τους, κατέστρωσαν ένα αρτιώτατον προπαγανδιστικόν μηχανισμόν και κατώρθωσαν εντός ολίγου σχετικώς χρόνου να εξαπλωθούν εις πλήστα μέρη».
Έδρα, όπως είπαμε ανωτέρω, εκ της οποίας κατευθύνεται ο Χιλιασμός είναι το Μπρούκλιν της Ν. Υόρκης. Το εν Μπρούκλιν κέντρο ονομάζεται «Θεοκρατική Κυβέρνηση του Ιεχωβά». Μέγα επίσης Χιλιαστικό κέντρο βρίσκεται στο Λονδίνο, στις δε υπόλοιπες χώρες οι Χιλιαστικές οργανώσεις έχουν τον τύπο παραρτημάτων, διευθυνομένων εκ του εν Μπρούκλιν κέντρου. Οι ειδικοί σκαπανείς, ευαγγελιζόμενοι, εργάζονται τουλάχιστον έως 175 ώρες κατά μήνα, για την προπαγάνδα του Χιλιασμού.
Λαμβάνουν χώρα συναθροίσεις των Χιλιαστών τρις της εβδομάδος. Για να διευκολύνονται δε στην προπαγάνδα τους, έχουν υποδιαιρέσει τις μεγάλες πόλεις, σε τομείς. Δι’ έκαστον τομέα διατηρούν στο αρχείου τους ειδική κάρτα. Σε μία σελίδα της κάρτας έχουν αντιγράψει από το επίσημο σχεδιάγραμμα της πόλεως το σχέδιο του τομέως. Στην άλλη σελίδα αναγράφουν το όνομα του Χιλιαστού, που έκανε την προπαγάνδα στον τομέα αυτό, ως και το χρονικό διάστημα κατά το οποίο εργάσθηκε, στο δε κάτω μέρος σημειώνουν τις διευθύνσεις των επικινδύνων δι’αυτούς οικιών με την λέξη «προσοχή»
Παίρνουν υπό μάλλης και στην τσάντα μερικά έντυπα και περιέρχονται τα σπίτια των Χριστιανών, προς άγραν θυμάτων.
Βρέθηκε το θύμα; Πως θα ενεργήσει ο θύτης, δηλαδή ο χιλιαστής; Θα του γαργαλίσουν την ακοή. Θα του πουν πολλά και ωραία πράγματα. Στην αρχή θα τον εγγράψουν σε ειδικό αρχείο, για να μη το ξεχάσουν και για να παρακολουθούν την πρόοδο του ενδιαφέροντός του. Κατόπιν θα τον παρακολουθήσουν και εκ του σύνεγγυς. Θα του αφήσουν έντυπα, βιβλία. Θα του στείλουν και άλλους να τον επισκεφθούν. Δεν θα τον αφήσουν ήσυχο μέχρις ότου επιτύχουν…
Μήπως, λέγει ο πρώην χιλιαστής Αργέντος, αντικειμενικός σκοπός είναι να κάνουν τα θύματά τους πραγματικούς χριστιανούς; Όχι φυσικά, αφού και οι ίδιοι δεν είναι.
Θα τους κάνουν όμως τέλειους βιβλιοπώλες, πλασιέ βιβλίων και διαφόρων χιλιαστικών εντύπων ακριβώς, όπως είναι και οι ίδιοι. Ή καλύτερα το «ουαί υμίν Γραμματείς και Φαρισαίοι, υποκριταί, ότι περιάγετε την θάλασσαν και την ξηράν ποιήσαι ένα προσήλυτο και όταν γένηται, ποιήτε αυτόν υιόν γεένης διπλότερον υμών»(Ματθ. Κγ΄ 15). Αυτά γράφει ο Αργέντος.
Ο δε Ουίλιαμ Σνέλλ που ήταν μεγάλος ηγέτης των Ιεχωβάδων και μετενόησε, λέγει ότι «διά κάθε Χριστιανό, τον οποίο επισκέπτονται οι Ιεχωβάδες, αμέσως του ανοίγουν φάκελλο!!! Εκεί τοποθετούνται ειδικές καρτέλες, επί των οποίων σημειώνονται οι αντιδράσεις του θύματος – π.χ. «ενδιαφέρεται», «να επανέλθω», «απασχολημένος», «αντίθετος», «παιδί», «άνδρας», «γυναίκα», και πολλές φορές λεπτομέρειες, για τις οποίες δεν θα ενδιαφερόταν ακόμη και καμιά κραττική υπηρεσία!
Να πως τελειώνει ο επί τριάντα (30) έτη Ιεχωβάς Σνέλλ το βιβλίο του: «Αρκεί να αγοράσετε ένα μόνο βιβλίο, αρκεί να ανοίξετε μία μόνο φορά την πόρτα στον επανελθόντα Ιεχωβά, αρκεί να επιτρέψετε μία μόνον φορά στο χιλιαστή να σας κάμη εξήγησι της Αγίας Γραφής. ΔΙΑ ΝΑ ΧΑΘΗΤΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ!!! Αν δεν αντιδράσετε αμέσως σε όλα αυτά θα γίνεται σκλάβος τους. Είθε η ζωή μου ως σκλάβου αυτών, να σας χρησιμεύση ως παράδειγμα. Μου χρειάστηκαν ΤΡΙΑΝΤΑ ολόκληρα χρόνια, διά να ξαναβρώ την ελευθερία μου» (Μνημ. Έργον σελ. 2606-207).
Με την απόκρουση κάθε προσφοράς τους.
Μη δεχθείς ποτέ βοήθεια απ’ αυτούς.
Σκέψου πως, ό,τι προσφέρουν, το προσφέρουν εις τιμήν μαύρης αγοράς. Τι λέγω μαύρης, κατάμαυρης! Θα σου δώσουν ψωροδεκάρες και θα σου πάρουν την ψυχή. Θα σου δώσουν γάλα ή τυρί και θα σου πάρουν την πίστη.
Αλλά «Τι γαρ ωφελήσει άνθρωπον, εάν κερδήση τον κόσμον όλον και ζημιωθή την ψυχήν αυτού;». Ο Χριστός μας, όταν έπειτα από 40 ημέρες επείνασε και του πρόσφερε ο Σατανάς άρτους και όλες τις Βασιλείες του κόσμου, τα απέκρουσε. «Ύπαγε οπίσω μου Σατανά», του είπε. Συ δεν θα πεις το ίδιο στους Ιεχωβάδες; Θα δεχθείς ποτέ να γίνεις Ιούδας, που για τα αργύρια επρόδωσε το Χριστό και κινεί τον αποτροπιασμό σήμερα όλου του κόσμου; Ο εξομώτης, ο προδότης, ο πουλημένος, ο σιχαμερός.
Πηγή: «Ξεσκέπασμα των Ιεχωβάδων», Αρχ. Χαραλάμπους Δ. Βασιλοπούλου, εκδόσεις ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΤΥΠΟΥ –  makkavaios.blogspot.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ:

Δημοσίευση σχολίου

ΩΦΕΛΙΜΑ

ΓΕΡΟΝΤΕΣ

ΘΑΥΜΑΤΑ

 
Copyright © ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. Designed by OddThemes | Distributed By Blogger Templates20