Σκασμος


Όλοι εσείς που με περίσσιο θράσος μιλάτε για τους ανεμβολίαστους λες και είναι τίποτα μιάσματα, απόκληροι της κοινωνίας και εγκληματίες, καλύτερα να σταματήστε να μας κουνάτε το δάχτυλο, γιατί:

- Οι ανεμβολίαστοι είμαστε σκληρά εργαζόμενοι άνθρωποι που πληρώνουμε τις μισθάρες του κάθε άχρηστου όπως ο Μητσοτάκης, του κάθε επαγγελματία τεμπέλη όπως ο Τσίπρας και ενός φαιδρού πολιτικού συστήματος που δεν διορθώνεται, αλλά μόνο κατεδαφίζεται.

- Οι ανεμβολίαστοι πληρώνουμε από την τσέπη μας, μέσω της δυσβάστακτης φορολογίας, τα εκατομμύρια που παίρνουν κάθε μήνα τα παντελώς αναξιόπιστα ΜΜΕ, οι διανοούμενες πόρνες, όπως τα είχε αποκαλέσει ήδη από το 1880 ο Αμερικανός δημοσιογράφος John Swinton. Εύστοχος χαρακτηρισμός, αν και για το "διανοούμενες" έχω μεγάλες αμφιβολίες.

- Οι ανεμβολίαστοι πληρώνουμε επίσης τους αργόσχολους γιατρούς - τηλεστάρ που ξημεροβραδιάζονται στα "παράθυρα" για να τρομοκρατούν τον κόσμο, έχοντας παράλληλα νομική κάλυψη για τις τερατολογίες τους.

- Οι ανεμβολίαστοι στηρίζουμε την οικονομία της χώρας και δεν έχει το δικαίωμα κανείς ανεπάγγελτος χαρτογιακάς να μας αποκλείσει από κοινωνικές και οικονομικές δραστηριότητες. Θέλετε απαγόρευση εισόδου σε μαγαζιά και υπηρεσίες; Στάση πληρωμών σε όλα, να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος.

Με απλά λόγια: Βγάλτε το σκασμό, παπαγαλάκια της συμφοράς που θα πουλάγατε και τη μάνα σας, αν σας πέταγαν ένα ψίχουλο. Πλασάρετε αλλιώς την πραμάτεια σας, άχρηστοι πολιτικοί - πλασιέ των εμβολίων. Σοβαρευτείτε και προσέξτε καλά, γιατί σπέρνετε ανέμους και θα θερίσετε θύελλες.

Δεν είναι απειλή. Ούτε καν προειδοποίηση. Αλλά φιλική συμβουλή.

Δημήτρης Σωτηρόπουλος
Εκδότης - Συγγραφέας

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ:

2 σχόλια :

  1. Ανώνυμος23/8/21, 12:27 π.μ.

    Εύγε κύριε Σωτηρόπουλε!!! Να σταματήσουμε να πληρώνουμε τους κηφήνες αφού είμαστε δεύτερης κατηγορίας πολίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΩΦΕΛΙΜΑ

ΓΕΡΟΝΤΕΣ

ΘΑΥΜΑΤΑ

 
Copyright © ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. Designed by OddThemes | Distributed By Blogger Templates20