Παραμύθια τα περί διαφυγής του Ουκρανού Προέδρου Γιανούκοβιτς στο Άγιον Όρος

ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΠΛΕΞΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ;

Μια «περίεργη» είδηση προβάλεται με τεράστιους μάλιστα τίτλους τις τελευταίες ώρες: Πως τάχα, ο Ουκρανός Πρόεδρος Βίκτορ Γιανούκοβιτς...διέφυγε στο Άγιον Όρος και «κρύβεται» εκεί! Το αξιοσημείωτο είναι πως επικαλούνται «ουκρανικές πηγές» γι' αυτή την «είδηση», όταν είναι γνωστό πως ειδικά τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούν ένα σωρό ψέματα γύρω από την κατάσταση στη συγκεκριμένη χώρα!

Σύμφωνα λοιπόν με άριστα πληροφορημένες πηγές του ΕΛΛΑΣ - ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ στον Άθω, δεν υπάρχει κανένας Γιανούκοβιτς σε καμία Αγιορείτικη Μονή, ούτε πουθενά αλλού εκεί! Πρόκειται για ψέματα, που σκοπό έχουν να εμπλέξουν το Περιβόλι της Παναγίας σε βρώμικα παιχνίδια!

Όπως μας είπαν Αγιορείτες, είναι αστείο να διαδίδεται κάτι τέτοιο, λόγω της επίσκεψης (το 2011) του Ουκρανού Προέδρου στον Άθω, όταν είχε έρθει καθαρά για προσκυνηματικούς λόγους.

Η ουσία είναι πως κάποιοι θέλουν σώνει και καλά να παρουσιάσουν το Άγιον Όρος ως καταφύγιο κυνηγημένων πολιτικών και δεν είναι η πρώτη φορά: Τα ίδια έλεγαν και για τον Κάρατζιτς, που τάχα κρυβόταν επί δεκαετίες (!!!) σε κάποια αγιορείτικη Μονή...!

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ:

Δημοσίευση σχολίου

ΩΦΕΛΙΜΑ

ΓΕΡΟΝΤΕΣ

ΘΑΥΜΑΤΑ

 
Copyright © ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. Designed by OddThemes | Distributed By Blogger Templates20