ΣΑΡΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ «ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΝΟΣ ΑΘΕΟΥ»!!!

Το διήγημα που δημοσιεύσαμε λίγο πριν τα Χριστούγεννα και περιγράφει την ΑΛΗΘΙΝΗ ιστορία ενός άθεου, έχει βρει μεγάλη ανταπόκριση με χιλιάδες αναγνώσεις και εκατοντάδες, συνεχείς αναδημοσιεύσεις σε όλο το Διαδίκτυο: Ιστοσελίδες, ιστολόγια, κοινωνικά δίκτυα κλπ.

Αισθανόμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από αυτή την εξέλιξη, όχι τόσο για λόγους επισκεψιμότητας, όσο για ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ που περνάει το συγκεκριμένο διήγημα, με τρόπο απλό και ξεκάθαρο.

Έχουμε λάβει πολλά μηνύματα που μας δίνουν συγχαρητήρια, τα περισσότερα μάλιστα από άθεους!!!

Άνθρωποι που - χωρίς να φταίνε ίσως - δεν γνώρισαν ποτέ τον Χριστό και την Εκκλησία Του ή σχημάτισαν μια διαστρεβλωμένη, κοσμική εικόνα γι' αυτήν, με αποτέλεσμα να δηλώνουν "άθεοι", ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι!

Φυσικά, υπάρχουν και οι αμετανόητοι εγωιστές, που ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΤΟΥΣ κι έχουν αυτόν για θρησκεία!

Δεν μας ενοχλεί. Μπορεί κάποια στγμή να σκεφθούν καθαρότερα κι εκείνοι. Όπως ο πρωταγωνιστής του διηγήματος, ο Μηνάς, που λίγο πριν τη Γέννηση του Χριστού "ξύπνησε"...για τα καλά!

Γι' αυτό λοιπόν, σας καλούμε να διαδώσετε ακόμα περισσότερο την ιστορία αυτή σε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο μπορείτε: Υπάρχουν πολλοί ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ, ΕΝΩ ΤΟ ΕΚΤΥΦΛΩΤΙΚΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!!

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ:

ΩΦΕΛΙΜΑ

ΓΕΡΟΝΤΕΣ

ΘΑΥΜΑΤΑ

 
Copyright © ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. Designed by OddThemes | Distributed By Blogger Templates20